Scudo Sports

Gayri resmi siteler güvenli mi?

Merhaba, 2019 model Kron RC 1000 Yol Bisikleti almaya karar verdim. Kron'un resmi sitesinde 2455 lira, Akakce'de 1979 lira, Hepsiburada'da 2000 civarlarında fiyatları var. Gayriresmi siteler güvenli midir yine servise götürebilir miyim? Yoksa bu sitedekiler 2019 model değil mi?

Scudo
Merhaba, 2019 model Kron RC 1000 Yol Bisikleti almaya karar verdim. Kron'un resmi sitesinde 2455 lira, Akakce'de 1979 lira, Hepsiburada'da 2000 civarlarında fiyatları var. Gayriresmi siteler güvenli midir yine servise götürebilir miyim? Yoksa bu sitedekiler 2019 model değil mi?
merhaba bir rc1000 kullanıcısı olarak 1800 1900 lü fiyatlara 2.el temiz bir rc2000 almanızı tavsiye edebilirim ben yakında satıp geçmeyi düşlünüyorum
tek farkı claris set olması bu set için 2.el riskine girmeye değer diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
@speederman tavsiye için teşekkür ederim. ben sıfır bisiklet tercih ediyorum. bisiklette bir sorunla karşılaştınız mı?

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Forumda daha önce onlinr satın alıp götürüp servise kurduranlar olmuştu.
Satıcıyla konuşmak da fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.
Ayrıca servis denilen yerler genelde kron ile iletişimsizlik içindeler 1.ay bakımını ücretsiz yapıyorlar işlerine gelirse.

• Beğen
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Forumda daha önce onlinr satın alıp götürüp servise kurduranlar olmuştu.
Satıcıyla konuşmak da fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.
Ayrıca servis denilen yerler genelde kron ile iletişimsizlik içindeler 1.ay bakımını ücretsiz yapıyorlar işlerine gelirse.
iyice anlaşıp bir de bisikleti kontrol ettikten sonra 2. elde ben de sıkıntı olacağını sanmam.

kron rc 1000 kullanıcısı olduğunuzu söylemiştiniz, bisiklette herhangi bir sorunlar karşılaştınız mı ve kaç modeldi?

iyice anlaşıp bir de bisikleti kontrol ettikten sonra 2. elde ben de sıkıntı olacağını sanmam.

kron rc 1000 kullanıcısı olduğunuzu söylemiştiniz, bisiklette herhangi bir sorunlar karşılaştınız mı ve kaç modeldi?

Sanırım yanlış kişiyi alıntıladınız :)
Ben sedona 410 2017 kullanıyorum

Bahsettiklerim de online mağazalardan sıfır bisiklet almak içindi.

@Mösyö Salyangoz akakçe satış yapan bir site değil fiyat karşılaştırması yapabilirsin sadece orada. ucuz fiyat verenleri kendin değerlendirmelisin yerine gidip alma şansın varsa görerek alabilirsin. mesela ben buzdolabı alırken akakçe tarzı sitelerden fiyat baktım ama en ucuz fiyatı veren satıcı diyarbakırdaydı tutup da 50 lira fark için riske girmedim indirim yapmayı kabul eden bir bayiden aldım. bisiklette aynı şekilde ve güvenilir satıcılar bellidir. forumda aratırsanız hepsiyle alakalı bilgiye ulaşılır. bisiklet alırken kadro boyuna ve dediğiniz gibi model yılına falan dikkat etmeniz gerekiyor üzerindeki komponentlerden tam olarak emin olmak için satıcıya telefonla ulaşılmalı internetten üzerinden alacaksanız ödeme yöntemine göre indirim de yapabilirler ama bunlar satıcının güvenilir olduğundan emin olduktan sonraki süreç.

Sanırım yanlış kişiyi alıntıladınız :)
Ben sedona 410 2017 kullanıyorum

Bahsettiklerim de online mağazalardan sıfır bisiklet almak içindi.
evet yanlış olmuş, kusura bakmayın :)
@Mösyö Salyangoz akakçe satış yapan bir site değil fiyat karşılaştırması yapabilirsin sadece orada. ucuz fiyat verenleri kendin değerlendirmelisin yerine gidip alma şansın varsa görerek alabilirsin. mesela ben buzdolabı alırken akakçe tarzı sitelerden fiyat baktım ama en ucuz fiyatı veren satıcı diyarbakırdaydı tutup da 50 lira fark için riske girmedim indirim yapmayı kabul eden bir bayiden aldım. bisiklette aynı şekilde ve güvenilir satıcılar bellidir. forumda aratırsanız hepsiyle alakalı bilgiye ulaşılır. bisiklet alırken kadro boyuna ve dediğiniz gibi model yılına falan dikkat etmeniz gerekiyor üzerindeki komponentlerden tam olarak emin olmak için satıcıya telefonla ulaşılmalı internetten üzerinden alacaksanız ödeme yöntemine göre indirim de yapabilirler ama bunlar satıcının güvenilir olduğundan emin olduktan sonraki süreç.
çekmeköydeki bisiklet diyarından alacağım. nakitte %15 indirim yapıyorlar. yorumları da okudum gayet güvenilir olduğunu gördüm. akrabam da oradan bisiklet almıştı. internetten alacak olursam. ali expressten veya amazondan alırım. tabii yıldızlarına bakarak.

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
ben bisikletimi öyle aldım. sahininden.com dan bi satıcıdan satın aldım bu sene. 2016 model idi sitesinde 1900 küsür iken 1580e almıştım en ucuza orası satıyordu. bugüne kadarda onlarca siteden alışveriş yaptım hiç sorun yaşmadım

• Beğen
bisiklette bir sorunla karşılaştınız mı?
arka milin kırılması ve tourney sistemin(tourney normalde mtb bisiklerde başlangıç seviyesidir ancak maliyet düşürmek için kronda kullanılmış)hantallığı ve kararsız olması hariç bir sıkıntı yaşamadım 70 90 km arası haftasonları uzun haftaiçi hergün 4km kadar kullanıyorum memnunum ileride kaliteli bir jant ve göbek seti almayı düşünüyorum

• Beğen
Geri