Scudo Sports

Garmin Forerunner 210 km nabız saati

Tepki
23
Bisiklet
Colnago
Merhaba forum dostları , garmin'in bu modeli hakkında ki görüş ve fikirlerinizi öğrenebilir miyim veya kullanmış arkadaşların öneri,tecrübe ve düşüncelerini ...Uygun fiyata(TR koşullarında) bu saatten buldum ve genel olarak bisiklette kullanıcam ,ürün hakkında yeterli bilgiye sahibim ama sizin düşüncelerinizi de merak ettiğim için bu başlığı açtım....

Scudo
ben bunu kullanıyorum ve memnunum irtifa gibi verileride gösteriyor toplam iniş çıkışını da ayrıca antremandan sonra verileri kablosuyla bilgisayara atıp inceleyebilir ve arşivleyebilirsin.
(link)

Forerunner 210 daha çok koşu amaçlı kullanabileceğiniz bir saat.Ben 2 yıl kullanmıştım.Menüsünde bisiklet seçeneği yok.Sadece hız ve mesafe bilgilerini görebilirsiniz.Yerinizde olsam (imkanlar dahilinde tabii) menüsünde bisiklet seçeneği olan ikinci el bir Forerunner 910 XT veya Garmin Edge alırdım.

Garmin 210, 5 sene önce çıkmış olan bir koşu saati. Bisiklet için hem fazla fonksiyonu yok, hem de su geçirmez olmaması nedeniyle sorun yaşamanız olası.

@Mehmet Tuğrul Ersazak

Bildiğim kadarıyla sürüş esnasında irtifa ve iniş çıkışları göstermiyor ,tur sonunda bilgisayara bağlayınca görebiliyorsun bu verileri ,doğru mu dostum?..

@aytacdirek

Mesajınız için teşekkürler, bulduğum saat sıfır ayarında ve fiyatı 350tl civarı o yüzden ilgileniyorum bu saatle.Bende biliyorum bisiklet özelliğinin ayrıca olmadığını yalnız tur sonunda saati bilgisayara bağlayınca tüm verileri eksiksiz veriyor, harita ve güzergah çizimlerinin olması ekstra avantajı .Su geçirmez özelliği var tabiki ama bunu sadece yağmurlu havada destekliyor denizde veya su altında değil bu da eksiği. Forerunner 910 XT çok pahalı ,uygun bulunsa düşünülebilir ama nerde ? :) . Kol saati şeklinde olan modeller üstünde yoğunlaştım EDGE modeli hoşuma gitmedi hocam ...

@Mehmet Tuğrul Ersazak o ondaki irtifanı gösteriyor ,eğer tura başlarken training modunu çalıştırdıysan toplam irtifa iniş çıkışınıda gösteriyor ayrıca bilgisayara bağlayınca zaman irtifa kalp ritmini grafiksel olarakta görebilirsin

ben 910xt satıyorum 2.elde ilanım mevcut.

Bende Fenix3 var. Çok memnunum neredeyse tüm sporlar için kullanılabiliyor. Ayrıca günlük aktiviteleri de tutuyor. Ne kadar yüründüğü ne kadar uyunduğu vs.

@orcun oguzhan

Teşekkürler kardeşim istediğim cevabı aldım....Ant+ özelliğini de destekliyor indoor kullanımları dahilinde doğru mu? Sen bunu kullanıyor musun neler söylersin bu özelliği hakkında...

Saatin özellikleriyle ilgili bir şey diyemem ama en büyük olumsuz tarafını söyleyeyim, kayışı değiştirilmiyor.
Bir kere koptu mu saat resmen çöp oluyor. Ancak komple kasa değiştirilebiliyor, o da neredeyse saatin ikinci el kadar maliyet demek.

elitler hemen 910xt önermeye başlamış. merak ediyorum bu kadar bilgiyi nasıl ve ne kadar enformasyona dönüştürebiliyorsunuz? mesela bilgisayarınıza bakınca kazandığınız yüksekliğin sizin için anlamı nedir? antrenmanlarınıza ne gibi katkısı oluyor? neden hemen 910xt,biraz anlatsanıza? :)

Hocam 210 eski bir koşu saati ama halen kullanılabilir ama,bir arkadaş demiş su geçirmeme olayı sıkıntılı.

(link)

Ben bu saati öneriyorum millete. Eğer bir menü atlayabilecek ve nabzınızı görebilecek kadar zaman bulabiliyorsanız bisiklet başında bu cihaz gayet güzel. Fiyatı da uygun. Diyorsanız ülke içinden bir ürün alacağım,dekatlonda yeni ürünler var. bir bakın derim.

Geri