Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Şuan 1060 hakkında resmi olmasada bir bilgi yok hiç biryerde. Ama şu sitede beklenen özellikler diye bir yazı yazmışlar.

(link)

2024 21 Aralık'da yazılmış yazı. Daha çok dilekler, niyetler ve temenniler gibi bi yazı.

Scudo
1040 mukemmel bır cıhaz. bozulmadıgı surece uzun sure ıs gorecek bır cıhaz.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
1050 pil süresi 1040 a göre az,
ama 2,5-3 saatlik bir sürüşte %15-%17 civarı düşüyor.
tüm sensörler ve radar/pm bağlı iken, ekran parlaklığı da otomatikte.

Yani o ekran parlaklığı ve renkli ekran (1040 a göre daha fazla renkli) avantajları için 1040 a göre tercih etmek isteyenler için yazmak istedim.

Ben zaten max 3-4 saatlik sürüşler yapıyorum .
bu durumda %20 düşse her sürüşte
5 sürüş eder. yani 4 sürüşte bir şarj etsem beni tatmin ediyor.
bilgilendirmek istedim.

1050 pil süresi 1040 a göre az,
ama 2,5-3 saatlik bir sürüşte %15-%17 civarı düşüyor.
tüm sensörler ve radar/pm bağlı iken, ekran parlaklığı da otomatikte.

Yani o ekran parlaklığı ve renkli ekran (1040 a göre daha fazla renkli) avantajları için 1040 a göre tercih etmek isteyenler için yazmak istedim.

Ben zaten max 3-4 saatlik sürüşler yapıyorum .
bu durumda %20 düşse her sürüşte
5 sürüş eder. yani 4 sürüşte bir şarj etsem beni tatmin ediyor.
bilgilendirmek istedim.
o zaman yerlere vurulacak bir durumu yok.

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
şarj süresi anlaşılan biraz dert gibi insanlara, ben nedense dert etmiyorum telefon gibi her akşamdan bir kere şarja takarım fullerim kafasındayım maks en uzun sürüşüm yaklaşık 8 saat molayla falan 9 saati bulmuştu

H9'da iyi ölçüm konusunda. H10'dan eksikleri, hafızası olmaması, pilinin daha az gitmesi, tek bluetooth bağlantısı yapabilmesi
Abi dün gece stoğa girmiş h10 hemen sipariş verdim. Garmin edge direk bağlayıp kullanabilirim değil mi? Nabız zone bölgelerini yine garmin connecte gösteriyor mu?

(link)

10xx serisi cihazlar gözüme kocaman geliyor. Eski model tuşlu telefonlar kadar büyükler neredeyse. 840 cihazımla gayet mutlu bir birlikteliğimiz var.

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
Abi dün gece stoğa girmiş h10 hemen sipariş verdim. Garmin edge direk bağlayıp kullanabilirim değil mi? Nabız zone bölgelerini yine garmin connecte gösteriyor mu?

(link)
Sıkıntısız bağlanır ve tabiiki garmin connecte zonlarını silmedi isen gösterir. Ordaki ayarların zaten nabız bandı markası ile alakası yok 😀 Ayrıca telefonuna Polar flow yada polar beat indir ara ara bakarsın H10 için yeni güncelleme varmı diye. Hayırlı olsun şimdiden.
10xx serisi cihazlar gözüme kocaman geliyor. Eski model tuşlu telefonlar kadar büyükler neredeyse. 840 cihazımla gayet mutlu bir birlikteliğimiz var.
Gözler sağlam ozaman sizin maşallah. Benim gözler gidik, yakından ufak yazıları okuyamıyorum. Doğal olarak 10XX seri tam bana göre 😀

Garmin koşu, yüzme ve kuvvet antrenmani ağırlıklı saat önerisi tavsiyesi olarak hangi modeli önerirsiniz?

Garmin koşu, yüzme ve kuvvet antrenmani ağırlıklı saat önerisi tavsiyesi olarak hangi modeli önerirsiniz?
Forerunner serisine bakabilirsiniz. 970 , 570 serisi yeni çıktı, bu sebeple 265 965 fiyatları oldukça düştü.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Sıkıntısız bağlanır ve tabiiki garmin connecte zonlarını silmedi isen gösterir. Ordaki ayarların zaten nabız bandı markası ile alakası yok 😀 Ayrıca telefonuna Polar flow yada polar beat indir ara ara bakarsın H10 için yeni güncelleme varmı diye. Hayırlı olsun şimdiden.

Gözler sağlam ozaman sizin maşallah. Benim gözler gidik, yakından ufak yazıları okuyamıyorum. Doğal olarak 10XX seri tam bana göre 😀
Yardımlarından dolayı teşekkür ederim abi.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
x50 serisinden hiçbir cihazı denemedim, ama pil ömürlerinin çöp olduğu tüm internette yazıyor (garmin forumları, reddit vs.). Şimdiden sadece 12 saat giden bir pil, bundan bir iki sene sonra 2-3 sürüşü zor çıkarır.

1050'nin daha büyük bir cihaz olduğu için 830'dan fazla gitmesi normal. 1050'nin karşılaştırılması gereken cihaz 1030 Plus ya da 1040'tır bana göre.
Garminin bütün serilerini kullandım,şimdide 1050 kullanıyorum, her yerde her ürün için iyi veya kötü şeyler yazılır, kullandığım için yazıyorum 1050 kullanım süresi konusunda üzmeyecek bir cihaz

Garminin bütün serilerini kullandım,şimdide 1050 kullanıyorum, her yerde her ürün için iyi veya kötü şeyler yazılır, kullandığım için yazıyorum 1050 kullanım süresi konusunda üzmeyecek bir cihaz

Bana yazdığınız için söylüyorum, beni üzecek bir cihaz :) Ama almayı dusunen diğerlerini üzmez belki bir şey diyemem.

Bana yazdığınız için söylüyorum, beni üzecek bir cihaz :) Ama almayı dusunen diğerlerini üzmez belki bir şey diyemem.
Tercih meselesi tabi, sizin performansınızı karşılayacak cihazlar kullanmanız dileğiyle mutlu kalın 🤗

Geri