Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Telefondan Garmin cihazı sildim. Cihazdan telefon bağlantısını sildim. Tekrar kurulum yaptım ama ses gene çıkmadı :(

Scudo
Telefondan Garmin cihazı sildim. Cihazdan telefon bağlantısını sildim. Tekrar kurulum yaptım ama ses gene çıkmadı :(
Android kullanıyorsan telefonunu yeniden başlatmayı denedin mi? Bu hata google'un text-to-speech özelliğini güncellemesi ile ortaya çıkıyor ve telefonu yeniden başlatma genelde sorunu çözüyor.

• Beğen
Tepkiler: tzeybek ve Özcan
Android kullanıyorsan telefonunu yeniden başlatmayı denedin mi? Bu hata google'un text-to-speech özelliğini güncellemesi ile ortaya çıkıyor ve telefonu yeniden başlatma genelde sorunu çözüyor.
İphone.

Garmin edge 1040 kullanıyorum,
sürüş sırasında strava segmentlerim otomatik açıyor,
ama rota ile sürersem açmaz, bunu biliyorum.

Rota ile sürersem climb pro ekranı açılır mı ?

Zaten bir eski modelde yani 1030 da rota açınca climp pro açılıyordu sadece diye biliyorum 1040 da bu her zaman seçeneği ile değiştirildi. Rota açtığınzda climp pro açılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
apple intelligenceı aktive ettiysen siri bazı bildirimleri önemine bakarak engelliyor, benim de bazı bildirimleri vermedi ama benim açımdan işe yaradı, gereksiz bildirimlerden kurtuldum

• Beğen
Tepkiler: tzeybek

1040 cihazinda Climb pro seçtiğin kategoride, yada hepsi seçeneği ile rota sürüşü olsun, yada rota açmadan sürüş olsun açılıyor. Bir ara açılmıyor diye şikayetler vardı, bende ise gelişi güzel çıktığım sürüşlerde önüme çıkan tırmanışlarda açılıyor ama tırmanmak yerine farklı bir yola döndüğüm zaman ekran kapanmıyordu. Herhalde düzeltmişlerdir, temmuzdan beri kullanmadım cihazı hiç 😂

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️, bende de bir süredir devam eden nabız bandı sorunu canımı sıkmaya başladı...yol bilgisayarı (1040 Garmin) bir süredir 2 nabız sensörü/bandına da aynı tepkiler vermeye basladi.. Hem geoid hem de garmin in, hem kendi nabız bandini hem de geoidin birbirine de deneyerek kullandım ama cözüm de bulamıyorum. 2032 panasonic mi dersiniz , Kodak mi Duracell mi... Her türlü pili denedim , olmadı.. Garmin i, ant ve bt ye alarak deniyorum mesela, ilk 2-3 dk görüyor , sonra gidiyor , sonra bir ara tekrar geliyor , 30 - 40 saniye 129 da falan kalıyor sonra kapanıyor ... Geoid I ilk tanıtmaya goruyor, sonra bir daha gidiyor...Ilk zamanlarda sorun yoktu ama acaba cihaz güncellemeleri ile mi ilgili? Cihaza format atsam mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️, bende de bir süredir devam eden nabız bandı sorunu canımı sıkmaya başladı...yol bilgisayarı (1040 Garmin) bir süredir 2 nabız sensörü/bandına da aynı tepkiler vermeye basladi.. Hem geoid hem de garmin in, hem kendi nabız bandini hem de geoidin birbirine de deneyerek kullandım ama cözüm de bulamıyorum. 2032 panasonic mi dersiniz , Kodak mi Duracell mi... Her türlü pili denedim , olmadı.. Garmin i, ant ve bt ye alarak deniyorum mesela, ilk 2-3 dk görüyor , sonra gidiyor , sonra bir ara tekrar geliyor , 30 - 40 saniye 129 da falan kalıyor sonra kapanıyor ... Geoid I ilk tanıtmaya goruyor, sonra bir daha gidiyor...Ilk zamanlarda sorun yoktu ama acaba cihaz güncellemeleri ile mi ilgili? Cihaza format atsam mi acaba?
Aynı sorunu Garmin HRM pro plusta yaşamıştım, antrenmanın ortasında 3 dk kopuyor hiç veri almıyor sonra geri geliyordu. Bunu en az 5-6 defa tekrarlıyordu. Her türlü güncelleştirme programı kaldır kur yaptım ama olmadı. En sonunda telefondaki eşlemyi kaldırdıktan sonra çözüldü. Muhtemelen Saat, yol bilgisayarı, zwift, telefon hepsine bağlanmaya calıstıgı için veri aktarımında sorun oluyordu. Sizde de aynı sorun olabilir bi telefon uygulamasında kaldırıp sadece bilgisayarda deneyebilirsiniz.

garmin ilk kurulumunda sensörleri ve profilinizi taşımak istermisiniz dediğin de , taşırsanız taşınan sensörlerde bu sorun olabiliyor.en güzeli sıfır kurulum ile tüm sensörleri yeniden tanıtmak.
ayrıca ana güncelleştirmelerde genelde sensör kopmaları oluyor , bunda da sensörü unutup tekrar tanıttığınızda düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
@berkay özyürek çok teşekkürler .. muhtemelen sorun bu yüzden oluyor, telefon üzerinden de veri görmeye çalışıyor aynı anda senktronize olamıyor muhtemelen...
@altayfun
Size de çok teşekkür ederim..Berkay bey in söylediği daha basit bir işlem gibi duruyor , eğer olmazsa kesin sonuç beklentim olarak dediğiniz gibi yapacağım..
Akşamustu yine iş çıkışı rotamda deneyecegim. Sağolun 🙋🏻‍♂️

• Beğen
Tepkiler: altayfun
Aynı sorunu Garmin HRM pro plusta yaşamıştım, antrenmanın ortasında 3 dk kopuyor hiç veri almıyor sonra geri geliyordu. Bunu en az 5-6 defa tekrarlıyordu. Her türlü güncelleştirme programı kaldır kur yaptım ama olmadı. En sonunda telefondaki eşlemyi kaldırdıktan sonra çözüldü. Muhtemelen Saat, yol bilgisayarı, zwift, telefon hepsine bağlanmaya calıstıgı için veri aktarımında sorun oluyordu. Sizde de aynı sorun olabilir bi telefon uygulamasında kaldırıp sadece bilgisayarda deneyebilirsiniz.
bu gerçekten benimde başıma dert açmış olabilir, hiç telefon eşleşmesini sonlandırmak aklıma gelmedi, pro plusı iade etmiştim. edge ile sürekli kopuyordu.
ama sürüşte telefon ile edge bağlansın diye blouetooth açık, bu durumda nabız bandı da gidip bağlanıyor,
her sürüşten önce unut demekte zor.

ama pro plus çift eşleşme garmin edge için sorun çıkarmış olabilir, boşuna iade ettik :(

• Beğen
Pili ters takıp 15 saniye bekleyerek cihazı sıfırlama yöntemini denediniz mi?

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Pili ters takıp 15 saniye bekleyerek cihazı sıfırlama yöntemini denediniz mi?
Bunu denemedim ve ilk defa duyuyorum.. vidalı olduğu için evde deneyeceğim .. su an BT ile yönlendirdim ve çalışıyor olsa da yine de deneyeceğim .. çünkü hala saglikli çalışmiyor.. pil seviyesini göstermiyor, detay numara görünmüyor..

Dün kü antrenmanda 75 km hızı gördüğümü söyleyen garmin akıllı cihazı stravaya verileri atınca hız 64.7 ye düşmüş 😎 Segmentin birinde kom aldığımı yazıp ekranda tacı takmıştı ama Strava da 1 sn farkla al sana kom demiş 😁Bu nasıl senkronizasyon yahu ? Bir gariplik var .

Dün kü antrenmanda 75 km hızı gördüğümü söyleyen garmin akıllı cihazı stravaya verileri atınca hız 64.7 ye düşmüş 😎 Segmentin birinde kom aldığımı yazıp ekranda tacı takmıştı ama Strava da 1 sn farkla al sana kom demiş 😁Bu nasıl senkronizasyon yahu ? Bir gariplik var .
Küresel konumlama uydularının gazabına uğramışsın bence 😃

Dün kü antrenmanda 75 km hızı gördüğümü söyleyen garmin akıllı cihazı stravaya verileri atınca hız 64.7 ye düşmüş 😎 Segmentin birinde kom aldığımı yazıp ekranda tacı takmıştı ama Strava da 1 sn farkla al sana kom demiş 😁Bu nasıl senkronizasyon yahu ?
dünkü 53km sürüşte ortalamam tam 30 km iken stravaya atıldığında 29.9 km yazıyor. haritayla ilgili bir sıkıntı var sanırım

Daha kom almadım 🤣🤣, ama pr değerlerimi cihaz ekranda pr olarak gösterip, stravada 1 sn ile pr vermediği olmuştu

Strava kendi parametrelerine göre yükseklik , hız vs verileri ayarlıyor.
dünkü 53km sürüşte ortalamam tam 30 km iken stravaya atıldığında 29.9 km yazıyor. haritayla ilgili bir sıkıntı var sanırım
Sürüş ayarlar kısmından correct distance yap artabilir aynı şekilde dahada düşebilir 😄

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri