Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Peki açık hâlde getirse benim bu ürün burada kullanacağım diye?

Biri Almanya'dan çantasına koyup getirirse hiçbir gümrük vergisine vs tabi olmaz , özel eşya gibi çantada gelir.

• Beğen
Tepkiler: TeAk
Scudo
Biri Almanya'dan çantasına koyup getirirse hiçbir gümrük vergisine vs tabi olmaz , özel eşya gibi çantada gelir.

O zaman 530 modelini sipariş geçtirebilirim. Kendi kişisel eşyası gibi getirsin?

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
O zaman 530 modelini sipariş geçtirebilirim. Kendi kişisel eşyası gibi getirsin?

Aynen öyle benim yaptığım gibi. Almanya'daki arkadaş yanında Yunanistan ofisine getirdi , birlikte çalıştık , ben de attım sırt çantama gümrükte vs. kimse de sormadı bu ne diye.

• Beğen
Tepkiler: TeAk
Aynen öyle benim yaptığım gibi. Almanya'daki arkadaş yanında Yunanistan ofisine getirdi , birlikte çalıştık , ben de attım sırt çantama gümrükte vs. kimse de sormadı bu ne diye.
Fiyatı vergi indirimli yazmışsın ondan dedim arkadaşı yanıltmasın. 3185 TL lere değil 3850 TL lere gelecek garmin 530.

• Beğen
Yeni aldigim garmin edge 530 cihaz icin bugun (link) aldim. Bunun altina kullandigim (link) on fari takmak istiyorum. Bunun icin gopro aparati mi almaliyim? Ne tavsiye edersiniz? Aramizda bu komboyu kullananlar belki vardir diye sormak istedim. Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: RTFM ve ufuq81
Yeni aldigim garmin edge 530 cihaz icin bugun (link) aldim. Bunun altina kullandigim (link) on fari takmak istiyorum. Bunun icin gopro aparati mi almaliyim? Ne tavsiye edersiniz? Aramizda bu komboyu kullananlar belki vardir diye sormak istedim. Tesekkurler

Şu aparatın altında yer alan Gopro mount parçası ayrılabiliyor ve iki vida ile monte edilebiliyor. ((link))

Sizdeki parçanın alt tarafının fotosunu çekebilir misiniz ? İki vida takılacak yer varsa dikey olarak sanki olabilir gibi ?

Şu aparatın altında yer alan Gopro mount parçası ayrılabiliyor ve iki vida ile monte edilebiliyor. ((link))

Sizdeki parçanın alt tarafının fotosunu çekebilir misiniz ? İki vida takılacak yer varsa dikey olarak sanki olabilir gibi ?

Bu sekilde hocam.

IMG_3309.jpeg

• Beğen

Attığınız K-Edge linkinde "Not combo (camera/light underneath) compatible " yazıyor. Ben burdan istediğiniz şekilde kullanılamıyor diye anlıyorum. Zaten bu aparatlar 10-20 gram tasarruf etmek için özellikle hafif yapılıyor. Bence böyle ekstra özellikler beklemek pek mantıklı değil. Edge 530'un yanında gelen mount işinizi daha iyi görecektir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Murat B.

Alttaki vida delikleri yanlış görmüyorsam kullanılabilir durumdalar. O durumda attığım linktei üründe yer alan gopro mount iş görür. Veya direkt ürünün kendisini de kullanabilirsiniz.

Edit. Fotoğrafı iyice yakınlaştırdım , vida delikleri boş değil sanırım ? Öyleyse montaja izin vermeyecektir.

Garmin connect uygulamasindan yapiliyor, hazir mesaj seti var ordan seciyorsunuz.
Merhaba hayirli günler.. hocam ben bu hazir mesaj kismini bulamadim.. pc den baglanti yaparak da telefondan da kurcaladim ama bulamadım. Arastirma yaptim 530 da degilde saatlerde felan degisim olduğunu gördüm.. eğer 530 da oluyor ise biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz..

Merhaba hayirli günler.. hocam ben bu hazir mesaj kismini bulamadim.. pc den baglanti yaparak da telefondan da kurcaladim ama bulamadım. Arastirma yaptim 530 da degilde saatlerde felan degisim olduğunu gördüm.. eğer 530 da oluyor ise biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz..
Bazı telefon modellerini desteklemiyor diye biliyorum .

Merhabalar,

530'un kullanım kılavuzundan.

"Messages: Allows you to reply to an incoming call or text message with a preset text message. This feature is available with compatible Android™ smartphones. " Sayfa: 37'de belirtilmiş bu detay.

530'un kullanım kılavuzu da ektedir.

(link)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Fenix 6 Kullanım kılavuzundan.

EDGE'lerdeki IOS-Hazır mesaj gönderememe durumu saatlerde de var anladığım kadarıyla;

(link)

1656915175920.png

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve Özcan
Garmin Edge 1040 tanıtıldı.

1040 daki işletim sistemi çok farklı yanlız.. Yani önceki nesil ile bu nesil arasında yapılacak geliştirmeler birbirine uymayacak. 1040 bence overkill olmuş , bu kadarına gerek var mı diyeceğim ama illa bir gün alsam mı diyeceğiz gibi... misal 3-5 yıl sonra :)

Ben Wahoo kullanıyorum. Kaç para bu 1040 dediğiniz cihaz?

Geri