Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Herkese mrb. Uzun bir süredir garmin edge 810 cihazı ilk açtığımda hemen kapanıyor. Bazen yeniden başlatabiliyorum bazen hard reset yapıyorum. Antrenman ortalarında kendi kendine kapanıyor. Bu problem ile ilgili bilgisi olan var mı?
yine telefon bağlantısı yapıyor ama aktiviteyi aktaramıyor. Yaşayan var mı?
şarj problemi yok, fabrika ayarlarına döndüm değişme yok...

Scudo
garmin connect te cihaz sanki etkinliği alıyor gibi yapıyor ama almıyor.hatta önce alsı stravaya attı ama segmentler yoktu.
Sonra etkinlik otomatik olarak stravadan da gitmiş.Kablo ile etkinliği garmin connect e attım ama stravaya atamıyorum.
anlamadım.bir gariplik var.

Ortalama 1 ay önce bana da bildirim geldi 5-6 tane segmentiniz silindi diye. Gruptan arkadaşlar sanırım son gelen güncelleme ile birlikte ortalam eğim -0.7 nin üstündeyse göstermiyormuş güvenlik açısından. Bundan kaynaklı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Muhtemelen yeni özelliklerin hiç biri edge serisinin eski modellerine gelmeyecek. Ancak bazıları Fenix 7'ye ve FR955'e gelecektir diye tahmin ediyorum.
DCrainmaker da paylaştığın inceleme yazısında öyle demiş. Şimdiye kadar piyasaya sürülmüş hiçbir Edge modeline yeni özellikler eklenmeyecek, çünkü tüm yeni özellikler yeni işletim sistemine göre yazılmış. Eski işletim sistemi için programları bir kere daha yazacaklarını hiç düşünmüyorum diyor.

garmin'e bağlayabileceğimiz bontrager ve garmin radar hariç bir ışık markası var mı acaba?

garmin'e bağlayabileceğimiz bontrager ve garmin radar hariç bir ışık markası var mı acaba?

Google'da "Ant+ Lights" olarak aratabilirsiniz. Birkaç farklı marka daha çıkıyor ama sanırım ulaşması en kolay iki marka, bahsettiğiniz markalar. Bontrager Ion Pro RT ve Flare RT modellerini kullanıyorum. Merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.

garmin tutucu(mount) altına moon ön ışığı bağlayayım diyorum ama aliexpress’te buna uygun aparatı bulamadım, var mıdır, bildiğiniz, kullandığınız uygun fiyatlı aparat?

Merhabalar, decathlon nabız bandım var. Kayışı nasıl temizliyorsunuz ? Sabun vs. ile yıkasak bir sıkıntı olur mu acaba ? Kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim 😊

Merhabalar, decathlon nabız bandım var. Kayışı nasıl temizliyorsunuz ? Sabun vs. ile yıkasak bir sıkıntı olur mu acaba ? Kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim 😊

Ben de coospo göğüse takılan nabız bandı kullanıyorum. Ter nedeniyle her sürüşten sonra elimde su-sabunla duruluyorum. Metal kısımlara su gelmemesine de dikkat ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: alprtsyrn
Ayda 1 çamaşır makinesine diğer çamaşırlarla atıyorum. 2 senedir sıkıntı çıkmadı. (1 kez yanlışlıkla sensörle beraber atmıştım, yine sıkıntı çıkmadı.)

Ben de coospo göğüse takılan nabız bandı kullanıyorum. Ter nedeniyle her sürüşten sonra elimde su-sabunla duruluyorum. Metal kısımlara su gelmemesine de dikkat ediyorum.
Ayda 1 çamaşır makinesine diğer çamaşırlarla atıyorum. 2 senedir sıkıntı çıkmadı. (1 kez yanlışlıkla sensörle beraber atmıştım, yine sıkıntı çıkmadı.)
Çok teşekkürler. Ben de elde suyla yıkıyorum. Sabun kullanıp kullanmama konusunda kararsız kalmıştım.

Garmin Edge 130 siparişi vermek istiyorum. Fiyatı 2600 lira gösteriyor. Sizce değer mi?

Garmin Edge 130 siparişi vermek istiyorum. Fiyatı 2600 lira gösteriyor. Sizce değer mi?

Fiyat iyi gibi sıfır ürün için. Yurtdışından imkanınız varsa 530 modelini 3100 - 3300 civarında alabiliyorsunuz. ((link))

Yine isterseniz 130 modeli de çok daha ucuz olacaktır. ((link))

Fiyat iyi gibi sıfır ürün için. Yurtdışından imkanınız varsa 530 modelini 3100 - 3300 civarında alabiliyorsunuz. ((link))

Vergi iadeni alabildin mi ? Türkiye vergi iadeli fiyat çıkıyor gönderim yeri Türkiye seçersen.
Tax free işlerinden anlamıyorsanız vergili fiyatına razı olacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr

Teşekkür ederim hocam. Bike24 normalde hangi ülkenin sitesi? Almanya ise akrabalara söyleyeyim onlar sipariş geçip geldiklerinde getirsinler. Vergi falan muhabbeti çok çıkıyor.

Teşekkür ederim hocam. Bike24 normalde hangi ülkenin sitesi? Almanya ise akrabalara söyleyeyim onlar sipariş geçip geldiklerinde getirsinler. Vergi falan muhabbeti çok çıkıyor.
Bike 24 Almanya firması. Zaten yeni yasaya göre 150 € üzeri ürünlerde vergi+ gümrükleme + vb bir sürü masraf çıkartıyorlar. Akrabalar getirecekse vergi iadesi avantajından faydalanamayabilirler. Garmin 530 size 3850 TL civarına gelmiş olur.

Vergi iadeni alabildin mi ? Türkiye vergi iadeli fiyat çıkıyor gönderim yeri Türkiye seçersen.
Tax free işlerinden anlamıyorsanız vergili fiyatına razı olacaksınız.

Yok zaten Almanya 'daki arkadaşımın ev adresine göndertmiştim . O yüzden o seçenek pasif :)

Bike 24 Almanya firması. Zaten yeni yasaya göre 150 € üzeri ürünlerde vergi+ gümrükleme + vb bir sürü masraf çıkartıyorlar. Akrabalar getirecekse vergi iadesi avantajından faydalanamayabilirler. Garmin 530 size 3850 TL civarına gelmiş olur.

Peki açık hâlde getirse benim bu ürün burada kullanacağım diye?

Geri