Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Merhaba, 1400 tl bandında 810 almak mantıklı olur mu acaba ?
Merhaba 810 üzerine iki nesil eskitmiş bir cihaz bildiğim kadarıyla 820 ve 830 modellerini çıkarttı. O fiyat bandında ben olsam temiz 520 Plus alırdım.

• Beğen
Tepkiler: ozkanburak
Scudo
Getirteceğiniz kişi yurtdışında oturan biriyse vergi iadesi alamaz. Bike 24 te ( Almanya) 243 € du Türkiye ye göre vergi iadesi almasanız bile güzel fiyat bence.
Amerikada garminde büyük indirimler var şı anda. Bir de vergisiz eyaletlerden alma şansınız varsa %7-8 ilave kazancınız olur. Garmin vivoactive 4 200 dolar şu anda. Garmin 530 da indirimliydi.

Aralık ayın da bir yakınım vasıtasıyla Almanya’dan getirtmeyi düşünüyorum ama malum Kur böyle giderse hayaller de buluşacağız kendisiyle sanırım...

• Beğen
Tepkiler: Machagi
Merhaba 810 üzerine iki nesil eskitmiş bir cihaz bildiğim kadarıyla 820 ve 830 modellerini çıkarttı. O fiyat bandında ben olsam temiz 520 Plus alırdım.
Teşekkür ederim abi yorumların için, sipariş vermiştim ama düşününce dediğin gibi mantıklı bir seçim olmuyor

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba arkadaşlar,

Garmin 830'a uygun silikon kılıfı, en uygun nasıl edinebilirim?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Amerikada garminde büyük indirimler var şı anda. Bir de vergisiz eyaletlerden alma şansınız varsa %7-8 ilave kazancınız olur. Garmin vivoactive 4 200 dolar şu anda. Garmin 530 da indirimliydi.

Bir an 4.200 dolar okudum. Özelden saydıracaktım bak haberin ola. 🤪 🤪

Ben bu ürünü aldım 1 haftada geldi tavsiye ederim

TRY 81.21 22%OFF | Garmin EDGE 530 kenar 830 koruyucu kılıf silikon koruyucu kapak GPS bisiklet bilgisayar koruma ekran filmi
(link)

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
250 Euro ya Belçika dan aldırdığım Garmin 530 un 3 hafta sonra vergi iadesi yaklaşık 28 Euro olarak geldi. 11,5 TL den almıştım yaklaşık 2500 TL ye Garmin 530 sahibi olmuş oldum. Beklediğimden az vergi iadesi aldık ama güzel fiyata Garmin defterinide kapatmış olduk.
İki üç sene önce benzer şekilde alıp 1250 TLye malolmuştu benim 520. Ben de aynen böyle demiştim içimden. Bazı şeyler değişiyor ama bazı şeyler değişmiyor 🙄

İki üç sene önce benzer şekilde alıp 1250 TLye malolmuştu benim 520. Ben de aynen böyle demiştim içimden. Bazı şeyler değişiyor ama bazı şeyler değişmiyor 🙄
Türkiye de en karlı alım aklına geldiği anda almaktır.

Aralık ayın da bir yakınım vasıtasıyla Almanya’dan getirtmeyi düşünüyorum ama malum Kur böyle giderse hayaller de buluşacağız kendisiyle sanırım...
Kur yeni atak yaptığı için şu anda henüz bu seviyelere alışmadı bünyemiz, ama genel trend yıllardır hep yukarı olduğudan dolayı bir noktada bugün almak ile gelecek yıl almak arasında yine karda olabilirsiniz :) Keşke fiyatlarımız sabit olsa veya gelirlerimiz bu hıza uyum sağlasa :(

Bende 530 için bakıyorum. İncelemek lazım.
TRY 83.28 22%OFF | Garmin EDGE 530 kenar 830 koruyucu kılıf silikon koruyucu kapak GPS bisiklet bilgisayar koruma ekran filmi
(link)
👍
Kur yeni atak yaptığı için şu anda henüz bu seviyelere alışmadı bünyemiz, ama genel trend yıllardır hep yukarı olduğudan dolayı bir noktada bugün almak ile gelecek yıl almak arasında yine karda olabilirsiniz :) Keşke fiyatlarımız sabit olsa veya gelirlerimiz bu hıza uyum sağlasa :(
Dolar 8 plus diye bir konu vardı oraya girip alıntı yapmak istiyorum eski mesajlardan...

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
(link) şöyle bir seçenek var almayı düşünenlere.

Geri