Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

İngiltere'den geliyor olsa (orda oturmayan bir arkadaş)vergi iadesi oluyor mu?.. wahoo element Bolt mu önerirsiniz yoksa edge 530 mu.. şimdiden teşekkürler..
Oturma izini yada Avrupa ülkesi vatandaşı olmayacak. Turist vizesi olacak. Şartlar bunlar yanılmıyorsam. Son zamanlarda 2 arkadaşım wahoo yu satıp garmin e geçti. Kullanıcı kitlesinin fazla olmasından kaynaklı bende Garmin aldım. Km saatinden ne istediğinize bağlı olarak tercih değişir. Climp Pro ve garmin group track özellikleri güzel özellikler.

Scudo
Evet yakınım olan kişi yurtdışın da ikamet ediyor bazan Türkiye’ye kısa süreliğine geldiği zamanlar oluyor acaba dedim vergi iadesi olayı işe yarar mı sormak istemiştim teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

Ben kendisiyle irtibat kurayım en iyisi dediğiniz gibi kargo ücreti+vergi derken Türkiye’den almakla ile aynı eşdeğer olacak gibi görünüyor.
(link)

Bu siteden alışveriş yapan oldu mu acaba daha önce
2 gün önce ben sipariş verdim 😊
İngiltere'den geliyor olsa (orda oturmayan bir arkadaş)vergi iadesi oluyor mu?.. wahoo element Bolt mu önerirsiniz yoksa edge 530 mu.. şimdiden teşekkürler..
Climb pro gibi bir beklentiniz yoksa wahoo çok yeterli stabil bir cihaz Yaklaşık 1 yıl kadar elemnt Bolt kullandım çok severek kullandım fakat climb pro özelliği için 2 gün önce garmin 530 siparişi verdim

Evet yakınım olan kişi yurtdışın da ikamet ediyor bazan Türkiye’ye kısa süreliğine geldiği zamanlar oluyor acaba dedim vergi iadesi olayı işe yarar mı sormak istemiştim teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

Ben kendisiyle irtibat kurayım en iyisi dediğiniz gibi kargo ücreti+vergi derken Türkiye’den almakla ile aynı eşdeğer olacak gibi görünüyor.
(link)

Bu siteden alışveriş yapan oldu mu acaba daha önce

trainer aldım ben de, sorun yok alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Sametali
@Sametali doğru hesapladıysam 3550 civarına geliyor 530. 3750 civarına çıkabilirseniz chainreactioncycles'ta (link) var. daha iyi bir tercih olabilir

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Evet 3750’ye 830 almak daha mantıklı olacak gibi ama bakalım kur böyle giderse işimiz zor :)

bilenler varsa şunu da doğrulamak isterim, 1000'in sensörleri ve 830 sensörleri arasında sadece bluetooth uyumluluğuna sahip olma farkı var diye biliyorum. başka farklar bilen var mı? ona göre bundle'a yönelmek durumunda kalınabilir

bilenler varsa şunu da doğrulamak isterim, 1000'in sensörleri ve 830 sensörleri arasında sadece bluetooth uyumluluğuna sahip olma farkı var diye biliyorum. başka farklar bilen var mı? ona göre bundle'a yönelmek durumunda kalınabilir
Yok öyle birşey hocam mevcut sensörlerinizi kullanabilirsiniz ayrıca Bluetooth değil de ant protokolünü kullanmanızı tavsiye ederim

530 a attım ama tek tırmanış olarak gösteriyor. %4 eğimli 3.76 km

277161 dosyayı görüntüle
Geçen hafta bu özelliği deneme fırsatım oldu. Yukarıdakine benzer şekilde tırmandığım rampa grafiğine ilave olarak
siyah bir üçgen, eğrinin üzerinde ilerleyerek bulunduğunuz yeri işaret ediyor.
Bir de minik madalya simgesi, epey önden hareket ediyor. Sanıyorum kom sahibini gösteriyor. Epey önden gidip kayboldu :ssrtcbya:

Elimde 520 vardı tüm sensörleriyle. 530 aldıktan sonra eski sensörleri sorunsuz kullanıyorum. Bluetooth bağlantısı daha çok kopma yaşatıyor.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Yurt içinde fiyatlar güncellenmiş. İki hafta önce satınaldım, keşke çok daha öncesinde alsaymışım diyorum.

Yurt içinde fiyatlar güncellenmiş. İki hafta önce satınaldım, keşke çok daha öncesinde alsaymışım diyorum.
Her gün bir sonraki güne göre kârdasın bende garmin 530 ve varia 515 aldım elime geçmeden 1500 ₺ kâr a geçtim 😁

Her gün bir sonraki güne göre kârdasın bende garmin 530 ve varia 515 aldım elime geçmeden 1500 ₺ kâr a geçtim 😁
Hayırlı olsun hocam. Artık gözünüz arkada kalmaz 😀

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
250 Euro ya Belçika dan aldırdığım Garmin 530 un 3 hafta sonra vergi iadesi yaklaşık 28 Euro olarak geldi. 11,5 TL den almıştım yaklaşık 2500 TL ye Garmin 530 sahibi olmuş oldum. Beklediğimden az vergi iadesi aldık ama güzel fiyata Garmin defterinide kapatmış olduk.

Merhaba, 1400 tl bandında 810 almak mantıklı olur mu acaba ?

Geri