Semih Cavdar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.042
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
başlangıç noktasına dönüş var. Bir noktayı ev olarak kaydedip oraya giden rotayı oluşturma da var.back to Home seçeceği var mı garminlerde ? Edge 530 kullanıyorum
130 530 830 1030 da var diye biliyorum,merhabalar, garmin'in yol bilgisayarlarında rota üzerindeki yokuşları renk kodlarıyla gösterme, yokuşa geldiğinde eğimi, yokuşun ne zaman biteceğini, yokuşun zorluk derecesine göre rengini, yokuşun bitmesine ne kadar kaldığını, bir sonraki yokuşa kaç km yolun olduğunu gösteren bir özellik varmış. bu özellik garmin'in tüm bilgisayarlarında var mıdır?
Climp Pro özelliğinden bahsediyorsunuz galiba. 520 de yok, 130-530-830 serilerinde var.merhabalar, garmin'in yol bilgisayarlarında rota üzerindeki yokuşları renk kodlarıyla gösterme, yokuşa geldiğinde eğimi, yokuşun ne zaman biteceğini, yokuşun zorluk derecesine göre rengini, yokuşun bitmesine ne kadar kaldığını, bir sonraki yokuşa kaç km yolun olduğunu gösteren bir özellik varmış. bu özellik garmin'in tüm bilgisayarlarında var mıdır?
Garnin HRM Dual kullanıyorum, gayet sorunsuz tavsiye ederim.Bana nabız sensörü lazım igpsport sensör cortladı ilk sene çok iyiydi ama artık sürekli bağlantısı kopuyor garmin marka hangi sensörü almalıyım öneri için teşekkürler.
Kemerin arızalı olmadığından emin misiniz? Sensör değil kemer değiştirmeyi denediniz mi?Bana nabız sensörü lazım igpsport sensör cortladı ilk sene çok iyiydi ama artık sürekli bağlantısı kopuyor garmin marka hangi sensörü almalıyım öneri için teşekkürler.
Onu nasıl yapıcaz üstad 👍Kemerin arızalı olmadığından emin misiniz? Sensör değil kemer değiştirmeyi denediniz mi?
Arkadaşlar merhaba
Garmin 530 kullanıyorum, Bundle bir şekilde, Kalp, kadans, hız sensörü var. Son zamanlarda sürüş yaparken sürekli olarak ya gps kayboluyor bilmiyorum ya da hız sensörüyle bağlantıyı koparıyor , kendi kendiine sürüş esnasında durup devam ediyor. Böyle bir problem yaşayan var mıdır ?
Nabız bandının pilini değiştirmeyi denedin mi? Pil zayıfladığı zaman bahsettiğin şekilde orantısız rakamlar veriyor.Ben de Edge 520 kullanıyorum, hız veya gps bağlantısı ile ilgili bir problemim yok ama, nabız bandı ile ilgili yaklaşık 5-6 aydır şüphelerim var ölçüm konusunda. Düz yolda zorlanmadığım bir tempoda bile nabzımı 170 gösteriyor, sonra 161'e iniyor orada bir süre sabit kalıyor. Özellikle 161 diyorum çünkü sürekli uzun süre takılı kaldığı bir değer. Eforlu kalp testine girdiğimde o seviyelere yokuş ve direnç arttığında bile zor çıkıyordum. Bir arkadaşıma konuyu açtığımda aynı dönemde yaptığı bir update sonrası onun da benzer bir durum yaşadığını öğrendim.
Yaşlanıyor muyuz yoksa yazılımsal bir durum mudur sizce) Aynı problemi yaşayan var mı aramızda?
Evet ilk yaptığım şey o oldu, hatta arka kapak vidalarından biri sıkıştı açılmadı ve ağzı bozulduğu için vida kafasını kesmek zorunda bile kaldımNabız bandının pilini değiştirmeyi denedin mi? Pil zayıfladığı zaman bahsettiğin şekilde orantısız rakamlar veriyor.
Nabız bandını değiştirmeyi denediniz mi ? Arkadaşınızdan ödünç nabız bandı alarak deneyin bence.Evet ilk yaptığım şey o oldu, hatta arka kapak vidalarından biri sıkıştı açılmadı ve ağzı bozulduğu için vida kafasını kesmek zorunda bile kaldım![]()