Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Bilgi için teşekkürler arkadaşlar :) teker ölçüsü muhabbetini biliyordum bulamamıştım daha iyi bakayım
Sensörler kısmında. Hız sensörüne girip manuel vs birşey yazıyor ordan ayarlıyorsun yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: antropologbiri
Scudo
Kaybolan bir Edge 530 cihazı ios yada android telefonlar gibi uzaktan konumunu bulmak için bir yöntem var mıdır?

Kaybolan bir Edge 530 cihazı ios yada android telefonlar gibi uzaktan konumunu bulmak için bir yöntem var mıdır?
Son bulunduğu lokasyonu gösteriyor diye bir yazı var Garminin support sayfasında.. Deneyeceğim kendiminkinde bakalım işe yarıyormu..

(link)
Son bulunduğu lokasyonu gösteriyor diye bir yazı var Garminin support sayfasında.. Deneyeceğim kendiminkinde bakalım işe yarıyormu..

(link)
Denedim, son gps bağlantısı evden yapıldı ve Google mapta evin olduğu lokasyonu gösterdi. Adreside doğru verdi.

Screenshot_20210721-202907_Maps.jpg

(link)

Denedim, son gps bağlantısı evden yapıldı ve Google mapta evin olduğu lokasyonu gösterdi.

269926 dosyayı görüntüle
Tesekkurler desteginiz için. Onu ve connect üzerinden find my edge kısımlarını denedim. Ancak son bulunduğu yer açık olduğu son yer ve orada değil. Find my edge ise Bluetooth bağlantısı olmadigi icin bulunamıyor gibi tarihi sacma bir hata veriyor. Zaten Bluetooth mesafesinde olsa ben kendim de bulurum muhtemelen 😁
Aradığım daha çok telefonlarda olan hem konumu gösteren hem de bir alarm sesi veren bulma sistemi gibi birsey. Acikcasi GPS ile çalışan bir aletin uzaktan bulunamıyor olmasi büyük hayalkirikligi.

Tesekkurler desteginiz için. Onu ve connect üzerinden find my edge kısımlarını denedim. Ancak son bulunduğu yer açık olduğu son yer ve orada değil. Find my edge ise Bluetooth bağlantısı olmadigi icin bulunamıyor gibi tarihi sacma bir hata veriyor. Zaten Bluetooth mesafesinde olsa ben kendim de bulurum muhtemelen 😁
Aradığım daha çok telefonlarda olan hem konumu gösteren hem de bir alarm sesi veren bulma sistemi gibi birsey. Acikcasi GPS ile çalışan bir aletin uzaktan bulunamıyor olmasi büyük hayalkirikligi.
Sanırım onun dışında başka bir yolu yok. Hatta garminin sitesinde şöyle bir yazıda var. Bu çalıntı için ama izlemenin yolu yok dediğine göre ha kaybolmuş ha çalınmış bir fark yok arada.

Screenshot 2021-07-21 at 20-41-45 Law Enforcement Inquiries Garmin.png

Mesela cihazın seri numarası ile Garmin’e veya bir yere başvurulsa, kayıp ya da çalıntı ihbarı verilse, cihazı başka bir açtığında size lokasyonu gönderse, ekranda da bir mesaj çıksa güzel olurmuş. Apple’da olanın benzeri “Find my iPhone” gibi bir şey…
@Bıyıkov cihazın sadece GPS sinyali alabilme özelliği var, uzkatan kontrol edilemez diyor Garmin Support.
Bir de eğer Live Track açıksa, birisi eline alıp kurcalayıp antrenman başlatırsa LiveTrack üzerinden lokasyon bulunabilir demişler.
Umarım çabucak bulursunuz.

Son düzenleme:
Merhaba,sevgili forumdaşlarım Garmin tutucu İçin,tutucunun altına monte edilen, aksiyon kamerası veya CB0CE0A1-48BA-46BB-8724-ACAA0014A4B5.jpegC7AF7811-BE21-4A07-94ED-0EBD7CE3F071.jpegışık monte edebileceğim parçayı arıyorum.Garmin 830 tutucu combo tutucu haline getirilebilirmi? Yoksa paraya kıyıp orijinal combo tutucu mu almalıyım?yardımcı olabilecek olanlara şimdiden çok teşekkürler..

GPS tek yönlü çalışır. Sadece konum, yükseklik ve saat bilgisi alır uydudan ve uyduya veri gönderemez. Cihazın almış olduğu veriyi iletebilmesi için internet veya bt gibi bir başka iletişim yoluna sahip olması gerekir. Bu nedenle bt bağlantısı gerekli Garmin için. Örneğin gps takip cihazlarında sim kartı var, bu şekilde data bağlantısı kurarlar. Garmin, cihaz telefona bağlı olduğu zamanlarda belli aralıklarla serverina konum bilgisi gönderip, istendiğinde son konumu sahibi ile paylaşabilir. Bunun alternatifi de livetrack özelliği. Onun içinde telefon bağlantısı gerekiyor.

Garminin livetrack özelliğinden bahsedeyim. Garmin connet üzerinden bağlantıda olduğunuz kişiler ile sürüse çıkar ve gruptakilerle birlikte livetrack özelliğini aktif ederseniz harita üzerinden arkadaşlarınızın konumunu görebilirsiniz. Segment için gruptan ayrıldığınızda veya performansı düşük bir arkadaşınızı geride bıraktığınızdan haritanız üzerinden durumunu, konumunu kontrol edebilirsiniz.

Merhaba,sevgili forumdaşlarım Garmin tutucu İçin,tutucunun altına monte edilen, aksiyon kamerası veya 270577 dosyayı görüntüle270578 dosyayı görüntüleışık monte edebileceğim parçayı arıyorum.Garmin 830 tutucu combo tutucu haline getirilebilirmi? Yoksa paraya kıyıp orijinal combo tutucu mu almalıyım?yardımcı olabilecek olanlara şimdiden çok teşekkürler..
Gecen gun boyle urun cikti karsima benzerleri aliexpress’te de satiliyor. Sanirim sordugunuz urun boyle bir sey.

• Beğen
Tepkiler: Machagi
Baytekin Türkiye hatirasının Ağustos 2021 tarihli 2020T2 sürümünü yayınladı. İndirmek için: (link)

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Herkese merhaba oluşturduğum bir rotayı garmin cihazına nasıl atabilirim?

520 ve 830 arasında büyük bir fark var mıdır ? İlk gps deneyimim olacak. Eğim ve rotayı görebiliyor muyuz 520'de . Çok çok büyük farklar varmı arada ?
830 da dokunmatik ve navigasyon özelliği var. Bütçenizin durumuna göre 530 da tavsiye edilebilir

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Herkese merhaba oluşturduğum bir rotayı garmin cihazına nasıl atabilirim?
Strava üzerinden oluşturdu isen otomatik (en azından bende öyle) olarak cihaza yolluyor. Garmin connect sayfasından oluşturduysan rotayı kayıt ettikten sonra, rotanın altında cihaza yolla diye bir kısım mevcut.

Arkadaşlar garmin 1030 plus getirme imkanım var yurtdışından.buradaki fiyatlar malum..garanti harici yaşayabileceğim herhangi bir sıkıntı olurmu(tr harita yükleme vb).yardımcı olursanız sevinirim

Ben yakın zamanda getirdim, yükleme de sorun olmaz. Haritayı indirmek ve yüklemek çok kolay. Garanti tarafını açıkçası çok düşünmek istemedim :) bu konularda biraz şansa inanırım ama sonuçta lisanslı bi satıcıdan aldım. Kapsam dışı kalacağını sanmıyorum.

Ben amerikadan aldim. Baytekinden haritayı yükledim. Sorun yok. Tek yapman gereken Avrupa dışı aldıysan harita yüklemek

• Beğen
Tepkiler: archieduke
820 arayan varsa şurada var;

(link)

chainreactiondan edge 530 aldim, buna turkiye haritasi yuklemek gerekecek mi? birde haritalar 200 tl diye duydum dogrumudur?

chainreactiondan edge 530 aldim, buna turkiye haritasi yuklemek gerekecek mi? birde haritalar 200 tl diye duydum dogrumudur?

(link)

Ücretli haritalara gerek yok, ben bu siteden çekiyorum, OpenStreetMap'dan çekiyor. Format olarak "Garmin openfietsmap Lite (latin 1)" çekmeniz gerekiyor. Dosyayı Garmin'in içinde "Garmin" klasörüne atıyorsunuz sonra da ayarlardan haritayı aktif hale getiriyorsunuz.

Geri