Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

@abzegh Ufak turlar mı yapıyorsunuz. Belli bir bölgeyi işaretleyip strava haritada gösterme gibi bir şeçenek mevcut.

Scudo
Yok hocam hafta sonu. Garminde harita geliyor strava da gelmiyor. ortalamayı da baya düşürüyor.

Dosyalar

• eymir.jpg
    eymir.jpg
    72,6 KB · Okunma: 35
Merhaba arkadaşlar, edge 820 modelini kullanıyorum. Garmindeki haritaları stravada göstermiyor. Neden olabilir.

@abzegh Dosya uzantısı değişik olabilir mi? Dışarı atıp dosya halinde stravaya atmayı denediniz mi? Sorular saçma olabilir ama denemekte fayda var.

@abzegh Strava'ya yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz, ve strava'da nasıl gözüküyor?
Anladığım kadarıyla ya strava sürüşün trainerda falan yapıldığını düşünüp konum bilgisini önemsiz görüyor, ya da konum datası Garmin'den strava'ya yüklenmiyor.

Garmin connect ile cep telefonundan bağlanıyorum. Otomatik stravaya göndermesi gerekir. Tüm diğer bilgileri gönderiyor haritayı göndermiyor.

Garmin connect ile cep telefonundan bağlanıyorum. Otomatik stravaya göndermesi gerekir. Tüm diğer bilgileri gönderiyor haritayı göndermiyor.
Problemli olan bir strava görüntüsü gösterirseniz sorunu daha iyi anlayacağız sanırım ..

Sevgili Garmin ve türevlerini kullanan forumdaşlarım.küçük bir ayrıntıyı ilgilendiren trajikomik bir sorum vardı.lütfen gülmeyelim.İnsan hayatına sonsuz faydaları olan teknolojik ürün sevenlerdenim.Garmin Varia Vision almak üzereyim.Ancak yakın gözlüğü olarak normalde 2.25 gibi bir gözlük kullanıyorum.sürüşte kullanmıyorum.Bu durumda bu yansıtıcı Garmin variadan alınan sürüş kalp vs vs bilgileri görebilirmiyim?
219782 dosyayı görüntüle
Bu cihazın demo videosunu bisiklet aksesuarı satan bir arkadaşta izledim. Aparatın takıldığı tarafta (demoda sağa takılıydı) görme alanında ciddi bir kayıp oluşturuyor. Sürüş emniyetini zora sokabilir. Bence önce bir demo izleyin veya denemeden almayın. Bana pek kullanışlı gelmedi açıkcası...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Machagi
Yurtdışından alınan Garmin cihazlarda Türkiye haritası var mı, yoksa sonradan alıp mı yüklemek gerekiyor?

Wiggle da göndermiyor demişti arkadaşlar. Evanscycles.com' a mail atmıştım. Az önce Evanscycles.com' dan cevap geldi. Garmin ürünlerini Türkiye' ye yollamıyorlar. Baytekin ortalığı karıştırıyor anlaşılan...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu cihazların garantilik bir durumu oluyor mu? Yurtdışındayım tr de 3200 civarı satılan edge 530 bundle 2300 gibi rakama alabiliyorum ama garanti kafama takılıyor bişey çıkar da patlarsa elimde diye. Hiç başına gelen oldu mu?
bir de fenix tarzı bir saat mi yoksa edge mi? Koşu yüzme fln yok bisiklet ve bolca yürüyüş. saat mi edge mi hangisini tercih ederdiniz? Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem...

Merhaba arkadaşlar bu cihazların garantilik bir durumu oluyor mu? Yurtdışındayım tr de 3200 civarı satılan edge 530 bundle 2300 gibi rakama alabiliyorum ama garanti kafama takılıyor bişey çıkar da patlarsa elimde diye. Hiç başına gelen oldu mu?
bir de fenix tarzı bir saat mi yoksa edge mi? Koşu yüzme fln yok bisiklet ve bolca yürüyüş. saat mi edge mi hangisini tercih ederdiniz? Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem...
Ekranın küçük olması dışında Fenix'in Edge'den eksiği yok. Ancak onun da fiyatı Edge 530'un iki katı. O yüzden çok anlamlı bir soru değil sorduğunuz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Ekranın küçük olması dışında Fenix'in Edge'den eksiği yok. Ancak onun da fiyatı Edge 530'un iki katı. O yüzden çok anlamlı bir soru değil sorduğunuz.
Yazdığınızdan ben cevabımı aldım teşekkürler.
garanti olayı sıkıntı çıkarırmı ki yurtdışından alınca?

4 kişi yurtdışı getirdik bir tanesinde sonradan sorun çıktı burada 75$'a yeni cihaz verdiler.

• Beğen
Tepkiler: a.erkan ve ZirZop
garmin vivoactive 3 saati kulllanıyorum verileri blueetothla eşlerir eşleşmez stravaya otomatik atıyordu 1 haftadır atmıyor bu konuda deneyimi bilgisi fikri olanlar paylaşabilirmi... nedendir?

Yazdığınızdan ben cevabımı aldım teşekkürler.
garanti olayı sıkıntı çıkarırmı ki yurtdışından alınca?
Ben edge 530’umu yurt disindan aldim. Garanti gecerli. Hatta kucuk bir yazilim problemi yasadigimda cok yardimci oldular. Baytekinle muhatap olmadim hic, direk Garmin musteri hizmetlerine yazdim.

• Beğen
Tepkiler: a.erkan ve ZirZop
Ben edge 530’umu yurt disindan aldim. Garanti gecerli. Hatta kucuk bir yazilim problemi yasadigimda cok yardimci oldular. Baytekinle muhatap olmadim hic, direk Garmin musteri hizmetlerine yazdim.
Yurtdışı garmin alımlarında, kargo gümrüğü geçerken vergi olarak ne kesiyorlar %18 mi yoksa %25 mi? Diğer malzemelerde giysi veya aksesuarda %18 alıyorlar ama Garmin elektronik diye farklı bişey kesebilirler. Ondan sordum.

Yurtdışı garmin alımlarında, kargo gümrüğü geçerken vergi olarak ne kesiyorlar %18 mi yoksa %25 mi? Diğer malzemelerde giysi veya aksesuarda %18 alıyorlar ama Garmin elektronik diye farklı bişey kesebilirler. Ondan sordum.
18

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Geri