Scudo Sports

Garmin Edge 820 duyuruldu

Scudo
@alper 76 Eğer farklı amaçlarla da kullanacak isen, 810'a da bak derim. 520 ile arasında fark yoksa onu da alabilirsin. Bu tarz aletlerin kullanım ömürleri 5-10 yıl arası o yüzden dikkatli kullanımda parasını geri ödüyor. Zaten 10 yıla kadar Edge 2000 felan çıkar :D Gözlükten dataları takip ederiz.

@mühendis Biliyorum ama şuanki prototipi çok dandik :) Benim istediğim Garmin ve Google Glass connectivity olması :) Yani daha fırından ince versiyonları çıkacak. 400 $ burada fiyatı :)

Düzenleme, Garmin'in bence bunu çıkarmasına bile gerek yok. Bir ara yazılım ile google'a bağlanacak. 2 tane gözlüğe ek para vermeyelim tüketiciler olarak.

Yok mu sipariş vermeyi düşünen? :hhhhhh:

Arkadaşlar önümüzdeki günlerde sipariş geçeceğim. 820 performance bundle sipariş vermeyi düşünüyorum yalnız 520 ile aralarında 180$a yakın bir fark var. Almışken de iyisi olsun, uzun yıllar kullanırım diye düşünmekteyim. Sizce bu farka değer mi?

Daha yeni 810 almıştım :( Gerçi sanırım pek bi farkı yok :)

@kvnccelik direk 820 al hiç düşünmeye gerek yok aralarındaki fiyat farkına değer tabi senin nasıl kullanıcağına bağlı ama 820 alırsan emin ol bütün özelliklerini kullanmak istersin ve kullanırsında hayırlısı olsun diyelim güle güle kullan :)

@t0r3tt0 520 aldım hocam, fiyat farkına değecek farklı bir özellik göremedim. Sadece hafıza kapasiteleri farklı önemli olarak.

@kvnccelik tabi dokunmatik ekran farkıda var tabi ama sonuçta uluslararası organizasyonlara katılmıyoruz :D 520 de işimizi fazlasıyla görür aslına bakarsan birazda en iyisi olsun düşüncesiyle fantazi arıyoruz galiba :) güle güle kullan hayırlı olsun kardeşim .

• Beğen
Tepkiler: kvnccelik
En ucuzunu burada bulup aldım. Umarım gümrük vergisi ödemem. :)

(link)

@Volkan Aykul

Hayırlı olsun, gümrük vergisi ödememe durumu tamamen şansınız ile alakalı bir durum. Paket üzerindeki fatura tutarı, 75 euro altında değilse, %99 ödeyeceksiniz. :)

Geri