Scudo Sports

Garmin Edge 820 duyuruldu

@dramorey

garmin.com'da online satış görünce alabiliyoruz diye düşündüm.. OK buraya bakayım..

820 hem çok kabiliyetli hem de ağırlık olarak 1000'e göre daha avantajlı bir cihaz... Hem de en yeni versiyon, mutlaka birşeyler farklıdır.

Scudo
@yyokes Aslında incelemesi bulunuyor.

(link)

Ayrıca bu sene Edge 1000 için donanım yenilemesi geleceği söylenmiş.

• Beğen
Tepkiler: yyokes
@dramorey şu yorum olayı özetlemiş güzelce :)

"While the Edge 820 is basically an Edge 520 and Edge 1000 that’s had a baby that’s smarter than both of them."

• Beğen
Tepkiler: dramorey
@yyokes

Edge 820 67.7 gram
Edge 1000 114.5 gram
Fark : 46.8 gram
Kaynak: (link)
Bu da kabiliyet tablosu.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/untitled-jpg.78551/

@Erdal YILMAZ teşekkürler..

En kabiliyetli 820 mi ne? :)

Ekran diagonal boyutundaki fark da 17mm....

46 gr eksik olsun diye 17mm farkı göz ardı edebilirim..... :D

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
http://media.dcrainmaker.com/images/2014/04/IMG_1710_thumb.jpg

Kaliteli marka gerçekten. Sizleri bilmem ama kuruşu kuruşuna hak ediyor bu parayı.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
bende edge 1000 var acayip derecede profesyonel bir cihaz.almak isteyene tavsiye ederim.

@mühendis Elime yeni aldım. Birkaç fikir paylaşırsanız sevinirim. Böyle bilinmeyen özellikler vs.

@Kerem Groims segment özelliği çok iyi.Bulunduğuz bölgedeki segmentleri strava dan listeleyip istediğinizi cihazınıza yüklüyorsunuz.Öyle bilinmeyen özelik derken ?
Aslında tüm bilgileri youtube üzerinden bulabilirsiniz.Ben o şekilde kullanımını öğrendim.

Yurtdışından bu ve benzer bisiklet bilgisayarlarından getirten epey var sanırım forumda. Gümrüğe takılma vb. problemler oluyor mu?

wiggleda bundle olan 460$ şuan, nasıl fiyat? Biraz daha beklemek gerekir mi?

@alper 76 Teşekkür ederim Alper. 520 al derim sana da. ;)

@kvnccelik 1000, 2 yaşında.
820, 2 aylık. bunları da göz önüne alın. İçinizden ne geçiyorsa onu alın. Fiyatlandırma politikaları tüketicilerin benchmark yaptığı alan olduğu için fiyata pek takılmayın. 820 ve 1000'den bahsediyorsak bu aletler türünün "En iyi" ürünleri. A mı diyim B miyim gibi oluyor soru :)

820'de ek özellikler var malum.

arkadaş zaten bu aletlerin hepsini tam olarak kullanmak zor .Valla 2 hafta uğraştım :) sizin beklentileriniz önemli.Alettin ne yapmasını yada neyi ölçmesini istiyorsunuz ?
valla 1000 de her şey var yeterde artar bile..

Geri