Scudo Sports

Garmin Edge 820 duyuruldu

@Hasan Saylık 520 iyi değil mi? Meraktan soruyorum. 2 haftaya Yol bilgisayarı alacağım. Baya çeşit var. Garmin 520, Bryton 530, Mio Cyclo 505 ilk 3 sıram.

Scudo
@Groims
Beklentileriniz neler bilmiyorum ama cihaz benim cok hosuma gitti. Mesela telefonla senkronize oldugunda muziklere erisim muzik bilgilerini ekranda gorme ileri geri ses acma kisma gibi, eve geldiginizde tek tusla aktivitenizi Mioshare ile senkronize olma ayni anda strava ile senkronizasyon oluyor. Telefonunuza bildirim gibi geliyor isterseniz resim ekleyip paylasiyorsunuz. Ekranda gormek istedikleriniz secenekleri ayarlayabilip bilgi1 bilgi2 diye ayirip kendinize gore ekran secimi yapip kullanabiliyosunuz. Mesela bilgi1 ekraninda anlik hiz ortlama hiz kadans ortlama kadans mesafa tirmanis hava sicakligi gibi bilgiler ekleyip bilgi2 ye de nabiz ortlama nabiz toplam km toplam tirmanis ortlama egim gibi seceneklerle zenginlestirebiliyorsunuz. Android cihaziniz varsa haritada sesli olarak uyari alabiliyorsunuz. Bunun icin ya kablosuz hiparlore ya da kablosuz kulakliga ihtiyaciiniz var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Hasan Saylık

Hocam emin misiniz? Bir kere pro peletonun neredeyse yarısı SRM powermetre kullanıyor, en çok kullanılan yol bilgisayarı da SRM PC8'dir o yüzden diye tahmin ediyorum. 520 çıkmadan önce bile 510 çok popüler değildi, çünkü biraz daha ağırdı ve dokunmatik ekran yağmurda sorun çıkartabiliyordu, dolayısıyla 500 kullanmaya devam eden pek çok pro vardı. Şu anda 520 dışında garmin kullanan olduğunu pek sanmıyorum.

820 çıkarmaların en büyük nedeni bence 1000 in boyutların çok büyük olması. 3310 kıvamında.

http://media.dcrainmaker.com/images/2014/04/IMG_1706_thumb.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
@Murat B. Eski bir kaynaktan almışım bilgiyi. Powermeter kullanımları ile birlikte artık Srm ve Pioneer ile Garmin 520 peletona Hakim diyebiliriz.

@Erdal YILMAZ wiggle da ki fiyat yüksek ihtimal 350 dolar civarında olacaktır. Ek olarak herkes telefon boyutlarında bisiklet pc si istemeyebilir

@Cyclist999

wiggle'da hangi ürünün fiyatı 350$ olacak, o kısımı anlamadım. Garmin Edge 1000 modelini yakından incelediniz mi bilmiyorum ama, bir süredir kullanıyorum. Telefon boyutlarında bir cihaz değil. Gidon üzerine Note 4 koyanların, çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşadığımızı unutmayalım.

Buyrun fiyatlar aşağıda. Yeni çıkan 820 modeli, 1000 modelinden daha çok özellik barındırıyor ise, alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.

bike24.com

78549 dosyayı görüntüle

78550 dosyayı görüntüle

Bu görsel de şurada dursun, lazım olabilir.
(link)

78551 dosyayı görüntüle

Konuyla ilgili bilgilerimiz artabilir. Takipteyiz :D

Acemi yol bisikletçisi olarak takipteyiz.
Bende hız / kadans / HR için cihaz var ama parça parça, herşey dahil sisteme dönsek güzel olur. :)

@Erdal YILMAZ wiggle dan gittiğimiz için oradan karşılaştırma yaparak 820+performance bundle ın fiyatının yaklaşık 350 dolar civarında olacağı tahmininde bulundum, o siteyi referans alırsak 458 dolara, garmin 1000 + bundle mevcut, fakat indirimsiz olarak gireceği için ilk etapta 400 dolara daha yakın olacaktır. Valla bir yol bisikletinde veya dağ bisikletinde amacı performans olan birinin note 4 kullanma ihtimali çok düşüktür, bir tur bisikletçisi belki tercih eder. Ek olarak, gidonlarında hala 510 olan pro lar mevcut kaynağa ulaşmak için netten biraz bakmak gerekebilir. Bence 820 çok iyi oldu "shell" boyutlarını 520 seviyesine indirerek, 1000 in büyüklüğü karşısında güzel bir alternatif olacak, daha büyük daha iyi demek değil benim için olayın özü bu en azından aralarında 100 dolar gibi bir fark olacaksa 820 tercih ederim, dc ye göre ağustos ayında bundle ile satışı olacakmış, wiggle gibi sitelerden bahsediyor olacak, o zaman ki fiyatlara baktığımızda karşılaştırmak daha sağlıklı kendim açısından, çünkü sadece 3 UK sitesinden alışveriş yapıyorum, ama şuan şimdi ön siparişle 820 yi almak akıl işi değil neticede 1000 de 588 dolarla girmiş şimdi 458 dolar.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
820 satışına başlandı...

(link)

Bu ürünü direk Amerika Garmin sitesinden online satın alsak, buraya sağ salim gelir mi?

Bundle fiyatı 500.-USD... Shipping 30.-USD olsa, TR'ye geldiğinde KDV dahil %20 vergi versek 636-640.-USD gibi bir rakama mal olur...

Her türlü Baytekin'den almaktan daha ucuza geleceğini düşünüyorum, adamlar 810'u ikibuçuk milyara satıyorlar...

Atladığım birey yok değil mi?

Amerika siparişleri ne kadar sürede geliyor standart posta ile?

@yyokes (link)

incelemenizi salık veririm.

• Beğen
Tepkiler: yyokes
@yyokes Garmin Amerika'dan alamıyorsunuz diye biliyorum. Evans'dan alırsanız daha ucuza gelir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: yyokes
@dramorey @Erdal YILMAZ Edge 1000, 520, 820? Hangisi?
1000'e giriyorum ama son jokerimi kullanarak seyircilere soruyorum :D Siparişime son 2 gün :D

Edge 520 modeli ile Edge 820 modeli boyut olarak aynılar. Navigasyon için 820 boyutu "bence" ideal boyut değil yani ufak. Ayrıca Course ve yönlendirme özelliği Edge 520 modelinde mevcut. Sırf Navigasyon için almak isteyenler, aynı fiyata satılıyorken Edge 1000 almalılar diyorum.

Edge 820 boyutları gerçekten ufak, yakından görmeden karar vermeyin!

@Kerem Groims bütçeniz bu seviyedeyse Edge 1000 derim. Aynı fiyat seviyesinde olmasına rağmen 820 den çok daha üstün.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri