Scudo Sports

Garmin edge 520 yardım...

fthozdmr

Üye
Tepki
1
İsim
Fatih özdemir
Bisiklet
Focus
Yeni garmin edge 520 aldım sürüş esnasında canlı segmentleri göremiyor uyarı alamıyorum acaba bunun sebebi nedir bana yardımcı olabilirmisin....Ne yapmam gerekiyor...

Scudo

(link)

Premium üye olmanız gerekiyor Strava'da.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Çok tşkler...

Premium üye olmadan stravadaki segment dosyalarını cihaza atıp kullanılamazmı acaba...

Kullanılıyor. garmin connect haritasından (web üzerinden) kendinize segment oluşturup cihaza gönder segmentine basmanız yeterli. :)

Stravadan 1-1 segmentleri almanız için gene Premium üye olmanız lazım.

Edge 520 de sürüşten sonra kaydettiğimde stravada sürüşümü göremiyorum kafasına göre bazen kaydediyor bazen kaydetmiyor sebebi ne olabilir acaba

altında sağ alt köşe oradan durdurup save ride demediğin sürece sorun çıkarıyor.

Onu yapıyorum ama yinede son sürüşümü atmadı Live segmentleri de göremiyorum sinir oldum iyice bana bir yardımcı ol ya...

@fthozdmr live segmentleri sadece premium üye olursan görebilirsin. onun dışında cihazına istediğin segmentleri aktarabilirsin. oraya geldiğinde otomatik segment açar.

istediğin segmentleri stravadan aç. adresini kopyala. bu siteye gir. ben örnek bir segment ile veriyorum linki. (link)

tepeden segmentin adresini yapıştır ve arat. sonra kendine challenger seç ve exportla datayı. sonra dataları garminin içine at. bu kadar. en kolay yolu bu.

iyi eğlenceler :)

Eyvallah tşk ederim..

Merhabalar arkadaşlar. 520 aldım henüz acemisiyim. cihazı akşam çalıştırdığımda belli bir süre sonra ekran ışığı sönüyor. henüz sürüş yapmadım ama sürüş esnasında yine ekran ışığı sönüyor mu? gece ve gündüzü otomatik olarak algılayıp ışığı otomatik yakan bi night mode var mı? yoksa gece sürüşleri için ekran ışığının yanma süresi olan 15 saniyeyi kaldırıp devamlı yanması içinmi ayarlamam gerekiyor?

Geri