@Recep M. Atlas Wearables bana sadece spor salonu için yapılmış gibi geldi.
Fenix 2 ile hem koşu kadansınızı, hem yüzme kadansınızı, hemde bisiklet pedallama kadansınızı görebilirsiniz.
Garmin'lerin her iş için vericisi var;
Bisiklet için GSC-10, hem hız hem kadans vericisi,
Koşu için SDM4, koşu kadansı ve, ayar doğru yapılırsa, hız ve mesafe.
heee tmm. ben de diyorum acaba saat kolumdayken nasıl algılıcak diye düşünüyodum
saat zaten pahalı. bide bunu alsak maaş gitti.
zaten ben saat kullanmayı sevmem kolumda yük oluyor.
510'du xperia'ydı fenix'di derken yanlışlıkla 310xt aldım, ebay'de açık arttırmaya öylesine $100 üst sınır koydum, ihale bende kaldı
Özellikleri işimi görecek gibi görünüyor, hadi bakalım hayırlısı
cep telefonu ile bu iş xperia active ya da xperia go ile de çözülebilir. su geçirmezler. go 1gb ramli bir model çökme yapacağını sanmıyorum. alacağınız hızlı şarj eden bataryalar ile de siz telefonu kullanırken şarj edebilirsiniz.
Aynı şeyler geçerli.
Bisiklet için bir kalp monitörü, hız ve kadans içinse GSC-10 yeterli olacaktır.
Koşudaki kadansınızı ölçmek isterseniz de SDM-4 almanız gerekiyor .
Ben Edge 510 kullanıyorum bisiklette.
Koşu için ise Forerunner 305 kullanıyorum. Bu yüzden koşu saatimi bisiklete bağlamıyorum ama bu tip saatleri bisiklete bağlamak için aparatlar mevcut. Örneğin; (link)
Teşekkürler, hakikaten muhteşemmiş
Ben bu güne kadar niye telefonla uğraşmışım boşuna dedirttirdi bana. Tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. Ant sensörlerini ( hız kadans ve hrm) hem telefonumdan hem de decathlon'un kendi sayacından çok daha iyi algılıyor. İşin güzel yanı telefonum da ant destekli olduğundan kayıtları bilgisayarla uğraşmadan 30 sn içersinde stravaya ve endomondoya aktarabiliyorum
Bisiklete bağlama işini şu aparatla hallediyorum :
(link)