Scudo Sports

Garip rüyalar.?

luckxor

Forum Demirbaşı
Tepki
1.131
Bisiklet
Focus
Selam arkadaşlar. Son günlerde acayip rüyalar görüyorum. Hemen of be demeyin konu tamamen bisikletle ilgili. :D Rüyamda, istanbul'un çok eski zamanlarında olduğumu görüyorum. Bir keresinde Bizans döneminde sahil yolunda (o zaman sahil yolu var mıydı ki?) bisiklet sürdüğümü gördüm ve rüyamda şunu düşündüğümü hatırlıyorum; şimdi acaba yol bisikletim için uygun yol var mı? (sahil yolunun bir kısmı sanki jungle gibi el değmemiş ormanlarla kapanıyordu??) Sonra ki günler de ise daha farklı bir çağda bir rüya gördüm. Böyle 1970 veya 1960 yılların istanbul'u. Bisikletle e5 ten mi gideyim, yoksa ara yolları mı kullanıyım diyorum sonra ara yollara giriyorum topkapı taraflarından geçiyorum her yer tarla tek tük evler var (inanın gerçek gibi sanki zamanda yolculuk yapıyorum) e 5 e girmeye karar veriyorum arabalar hep eski model ve yol boyun gece kondudan bozma tek katlı evler var ve gene acaba yol bisiletine uygun yol bulacak mıyım deyip uyanıyorum .Haftalardır benzer rüyalar görüyorum ?:D:D:

Scudo
Bende annemin xx1 eagle aynakola bişey olursa çekiçle vur dedemişiti dün burnum kanayarak uyanmıştım bu acıya dayanamadı( nasıl becerdiysem burnumun üstüne yatmışım) çok gülmüştüm

Garip bir şey yok ki bunda.Ne güzel bisiklet ve eski İstanbul'u bir araya getirmiş zihniniz.Bence keyfini çıkarın böyle güzel şeyler fazla uzun sürmüyor.

Hayırlara vesile diyelim,kışlık yorgana geçme vakti gelmiş hocam zira pike küçük gelir olmuş size😍
Abi ben ne yapayım? Yorganla yatıyorum lakin arada sırt üstü yattığımda/dönüğümde ayaklar dışarı çıkıyor. Yatak boyu da tam gelsin diye yastık yatağın dışında duruyor :)

@luckxor Gördüğünüz rüyalar benim gördüklerimin yanında çok normal. Geçmiş zamanlarda izlediğim filmlerin bilinç altı etkilerinden olsa gerek (link) izlediğimde dönemde bir kaç kez marsa gitmiş üs falan kurmuştum. (link) izlediğim dönemde tam 15 katmanlı rüya görmüştüm. Her uyandığımda odamda kendime bakıyordum ve her kendimi gördüğümde uyanıyordum. Nazilerle savaştım, nazi oldum, tank tarafından ezildim, çatıdan düştüm, knight online oynadığım dönemlerden kalma debuff atıp heal bastım. Mesela bu sabaha karşı en normal rüya olarak pasaportum çıkmış olarak gördüm. Genelde insanlar horlar bende ise konuşma ve sayıklama var, bazen kendi konuşmam uyandığım oluyor. Askerde dizel jeneratör sesi çıkaran arkadaşlardan farklı olarak ben konuşuyordum. Birde uyurgezerlik tarzında yatağımdan kalıp konuşarak evin içinde yürürken babamın uyandırdıkları var. O dönem 1 ay boyunca her gün bu olay tekrarlamıştı. Artık herkesin yorumu farklı bu konu için. Onun için bence sizin rüyanız normal olası rüyalardan.

Bende kaç gecedir gravel alıyorum . Canyon istiyordum artık rüyalarıma giriyor ama canyon falan alacağımız yok. Hayaller canyon gerçekler carraro g2. :(

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve suyunsesi
Beyin bu, biz uyurken de çalışmaya devam ediyor. Ediyor da, kontrol onda oluyor işte. O da ortalığa karışık bir şeyler sunuyor. :)
Milletin "Kara basan" dediği şeyi bile isteye kendi yapmışlığım yaşamışlığım var. Hatta deney olarak bile... Malum, kabaca vücudun bir kısmının yarı uyanık hale geçmesi oluyor kendisi. ;)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Ben de bir zamanlar bölüm geçmeli bir oyunda olduğumu görüyordum rüyamda. Sonunda kızı kurtaracakmışım falan.... :suspus:

Daha küçükken de kendi yatağımla şehrin üstünde uçtuğumu görüyordum :)

Geri