Scudo Sports

Garip bir mektup..

Murat EVGİN

Forum Bağımlısı
Tepki
923
Sevgili oğlum!
Mektubu çok yavaş yazıyom, çünküm biliyom ki çabuk ohuyaman...Benden sual edersen Allah’ıma bin şükür iyiyim, yeni bi iş buldum.Emrimde yüze yakın adam var, hepside sessiz sedasız kendi hallerinde.Ne iş bulduğumu sorarsan, söyleyecem patlama!Mezarlık bekçisi oldum.Bacın Emine bir bebek doğuracak; daha erkek mi, kız mı,belli değil.O yüzden dayı mı oldun, teyze mi oldun söyleyemeyecem…
Himmet emmin de dükkan açtı; o da otuza aldığını yirmibeşe verir; sürümden kazanıyormuş, öyle dedi…
Karamemetlerin Hıdır’ı bizim köye muhtar seçtik, akıllı adamdır…Geçen gün hepimize zelzeleye karşı aşı yaptırdı.Hıdır akıllıdır hem de dürüst.Geçenlerde bir taksi şoförü köye varmış, muhtarı arayı, meğer yolda bir tavuk ezmiş sahibini sorarmış…Muhtar Hıdır tavuğa bakmış,bu bizden değildir, bizim köyde yassı tavuk yoktur, demiş…
Senin küçüğün Mehmet çok akıllı bir evlat oldu çıktı.Geçen gün tepeye varmış, elinde bir ip sallayıp durur…Anan, evladım ne edersin orada demiş.O da hava durumuna bakarım demiş.Çektim onu akşam karşıma, anlat bakalım şu hava durumu işini dedim.Anlattı, meğer ip sallanınca havanın rüzgarlı olduğunu, ip ıslanınca da yağmur yağdığını anlarmış…Çok akıllı çocuk vesselam Sen o yaşta böyle akıllı değildin!
Yaa işte böyle evladım…Memleketten sana bol bol haber.Yeni haber olursa yine yazarım…

Baban

Not:Mektuba para koyacaktım, ama geç aklıma geldi, zarfı kapatmışım!!!

Scudo
ya koptum walla okudukça devamı olsun istiyor insan gülmekten zor okudum walla paylaşım için teşekkürler:D

@muratevgin
Muartcım eline sağlık çok güzel ve çok komik bir şey bu ..:D

Ailede genetik bir sorun var herhalde küçüklüğünde küçüğü kadar akılı olamayan bu evladın babaya cevaben yolladığı mektup nasıl olurki :rolleyes: :D

Sabahın bu saateninde baya iyi geldi bu mektup :D

Elinize sağlık teşekkürler;)

Not:Mektuba para koyacaktım, ama geç aklıma geldi, zarfı kapatmışım!!!:D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: t-genc
murat bey teşekkürler paylaşım için,
sayenizde çok güldüm :) ..

Paylaşım için teşekkürler,eğlenceli bir mektup...

Valla çok komikti:D
adam gerçekten uyanıkmış ve sürüm kısmıda çok güzel,''30 aldığını 25 şe satar sürümden kazanır'':D :D
Eline sağlık Murat abi,paylaşımın için teşekkürler

:D:D:D:D çok güzelmiş teşekkürler Murat Abi...

yavaş okuyan oglunun anlaması için yavaş yazması farklı bir yaklaşım..güzel bir mektup yüzüme tebessüm kattıgın için teşekür ederim

@muratevgin

Murat'cım, kaynağını merak ettim. :rolleyes:
Stand Up'cuların eline geçmesin bu mektup, bedavaya gider. :)

@Mesut Girgiç

Mail olarak geldi abi, ama gönderen arkadaşımın da yazdığını zannetmiyorum :)

Geri