Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

@Murat Semiz
Evet hocam dahil keh küh
:D
2017-02-12_15-39-13_HDR.jpg

Scudo
@ygt bike
Hayirli olsun guzelms. Kac litre bunun kapasitesi?

DSC_0067.JPG DSC_0067.JPG

incelendiğinde aslında bu çantaların yapılması çok kolay. tr de yapmayı deneyenn firmaların hepsini denedim. kumaş kalitesi ve işçiliğine özen göstermiyorlar. güzel ve önü açık pazar aslında. apidura kesinlikle kullandığım ve memnun olduğum en iyisi.

@Kursat akin
Evet rahatlikla yapilabilir . Yalniz apidura markasinin urunlerinde kullandigi kumas inanilmaz pahali bir kumaş . Kendin alip diktirem desen pahali olan bi urunu dahada pahaliya mal edersin ki buda sacma olur.

• Beğen
Tepkiler: Kursat akin
@mariokaldato
10 lt hacim var hocam

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Desert Fox
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
(link)

• Beğen
@ygt bike hocam china post air registered kargo ucretu yok yoksa takipsiz mi yolluyor? mutlaka takipli alırım

@Desert Fox
Arkadas kendi üyeliğinden aldı bana tam detaylı bilmşyorum 2 haftada geldi

• Beğen
@ygt bike sankı yan kemerlerını daha sıkmanız gereklı gıbı sallanıyor gıbı gorunuyor ben sıkınca tas gıbı oluyor benımkısı rıjıtlık tam

@Karansouvenir09 ben tam detaylı takmadım hocam fotoda , teşekkür ederğm öneri için

Wi layk poor fakepakink

@Karansouvenir09
Sele altı çantadan memnunmusunuz.Su geçiriyormu,kalitesi nasıl,tavsiye edermisiniz bende yol bisikletim için almayı düşünüyorum ve ileride yol bisikletiyle turlara çıkmayı düşünüyorum ayrıca ürünün linkini paylaşırmısınız.

memnunum ben sorun yok fotoda attigim urunlerden alip kullanabilirsiniz icine8tl kendisi aliexpresste su gecirme gibi duruypr canta ama su geciriyor fotodaki dry baglerin icine urunleri koyunca su gecirmeyecek dry bagler bomba kalitede 8tl fiyata goreIMG-20180207-WA0000.jpeg

• Beğen
@Karansouvenir09 hocam bunu bisikletin neresine monte ediyorsun ya da nasil yapiyorsun? aciklar misin merak errim

Geri