Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

@Mustafa Zeybek
Akillica evet heybe yapmakda basit ve kolay bi fikir aslinda
aviary-image-1513332867251.jpeg

Aha kanalimdaki bu kedi videomda agresifleri sakinlestirmek amacli gelsin :D

@Mustafa Zeybek bi dene sen test et bizimle paylas bu projeyi. Ilk etapda evdeki pazar arabasini apgereyt etmeden test amacli kullanabilirsin hehe :D

Scudo
@mariokaldato
Ben gariban mtbciyim :D tur kısmına yaza doğru geçeceğim bir aksilik olmazsa. İlerleyen günlerde benim de garibanlara yönelik bir projem var. Çalışırsa paylaşacağım :cool:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mustafa Zeybek
Bekliyoruz. Bu sayfada

16 aralik 2017
Deri kayıştan bozma cirtcirt bazli suluk kafesi
Ve neskafe sut tozu kutusundan suluk yapma projesi
Guncelleme

Merhaba
Her yere takilabilen deri kayistan bozma suluk ve suluk kafesime ufak bir gelistirme yaptim. Cirtcirtin sert olan ksmi alttan gecirerek yandan gecen cirtcirt kayisin yumusak yerine denk gelecek sekilde dik olarak gecirdim
Ve ustten cirtladim. Taş gbi oldu , zerre oynamiyor.
Ilk firsatta test de edecegim
Rijitlik de sinir tanimayiz :D
2017-12-16_00-21-08_HDR.jpg
2017-12-16_00-22-10_HDR.jpg

Babaanneme diktirmeyi düşünüyorum fakat hala isteğime göre bir kumaş bulamadım. Bulduklarımın fiyatı yeni bikepacking seti kadar.

@thekingofbikes
Branda çadir kumasi metresi 12 tl kardes. Su gecirmezdir saglamdir

@hamlet2006 boyle bi sistem yapamazmiyiz kekolari puskurtmek yada ormanda olabilecek hayvan saldirilari icin ? :D

bu konu cok yerinde..cok guzel beyin firtinasi olusturmus..ne cevherler fikirler gordum..
Buda benim baykpekinkgim..cirkin tipsiz ama bir okadarda islevsel.

20171217_134552.jpg
Shimano kadro koruyucuda kendi el yapimim..canta kumasina yazicidan yaziyi cikartip kestim, beyaz ojeyle isledim..sonra japon yapistiricisiyla katlari yapistirdim..

@SonSelim
Supermotorsikletlere benzemiş canavar bu canavar

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Hikmetbyz bisiklet fiyatlarindan pek anlamam ama, o cantalarin bir bisiklet fiyati kadar olacagini tahmin ediyorum..

İnanın bikepackıng fiyatlarını bilmiyorum.Aslında pahalı da değil bizim ülkemize gelene kadar normal fiyatının 2,3 katı oluyor ve pahalı sözcüğünü kullanmak zorunda kalıyoruz mlsf.

Döviz kurundaki artışlardan dolayı kadro ortasına gelecek üçgen çantalar markası apidura 160 dolar dan başlıyor.

Fırat Çiner gerçekten pahalıymış arkadaş komple takım halinde alınsa galiba ismaildmr beyfendinin dediği gibi bisiklet fiyatını geçecek

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
İnş bir roadbike alabilirsem çantayı düşünürüz sonra ki zamanlar.Trek cannondale specıalızed gibi markalar içimi eritiyor ama fiyatı da cep yakıyor mlsf öğrenciysen de almak daha da zorlaşıyor :)

@Hikmetbyz
Enfes gercekten

• Beğen
Tepkiler: HİKMET i.
Boş yere baykpakinglerle uğraşmayın. 2 günlük yatılı bir tura giderseniz paking sevdası nedeniyle bir yerleriniz açıkta kalır. Pakingler bizim insanımıza uygun değil. Çadır bile alacağı kuşkulu. Bu tarzı kullanan bisikletçiler çoğu kez hafif bir uyku tulumu ile tura çıkıyor. Salon salamanje lüksüyle yaşamaya alışmış biz turculara pakingler uymaz.

@mariokaldato
Abi bu goruntuyu inceledimde, gercekten elde yaptirmak istenildigi zaman bunun toplam maliyeti 100 150 tl anca tutar..ama isten ve malzemeden anlamak lazim..ne nerden alinir bilmek lazim..yoksa hazir halde bu goruntunun maliyeti benim tahminim en az 1500 tl..abartmista olabilirim.

ismaildmr hocam aslında dediğiniz gibi orta kalite de su geçirmez kaliteli bir kumaş ve usta bir terziyle çok daha uygun yaptırılabileceğini düşünüyorum.

@Ismaildmr
Kardes ben bakindim arastirdim metresi 12 tl ye yuksek kalite su ve ruzgar gecirmez cadir kumaslari her renkte alinabiliyor. Yapilir elbet yapilmaz degil yanliz dikecek adama bunlari gosterip "_ Aha bundan dik dayi " dersen adam hayvani fiyatlar cekebilir . cunku bir kalip cikarmak gerek, kesimi hazirligi bi ton is. Onun yerine kumasi alip eger evde bisikletin kalibina uygun olculerde kesimi ve kalibi kendiniz hazirlayip toplu igne ile tutturup, adama yuksek kalite naylon iplerle diktirmek şarti ile giderseniz fiyati dusuk cikar. Ha @mehmetsunu nun dedigi gibi bayk pekink kavrami bize cok ters isler. Cantayi yapmakla da is bitmez. Bayk pekink malzemeleri matindan çadirina super layt urunler oldugundan cok pahali urunler. Ben bu bayk pekink kavramina uygun bir adam degilim zaten. Halihazirda bi tur bisikletim ve heybelerim var zaten.
Ama daha hafif ve daha uygun yollu turlar icin bu bayk pekink cantalari harika tasarimlar. Kabul ediyorum. Ama cok pahalilar. Komple malzemesi , cantalari vs ivir ziviri hayvan gbi maaliyetler cikiyor ortaya
Biraz "ELIT" bi keyif bu biz garibanlari bozar.
Ama beyin firtinasi acisindan boyle pratik ve ucuz cozumler bulup bu sayfadan paylasalim iste mis gbi
4577bc3bb951c652a00fe53a5529d044-300x230.jpg

Geri