Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

@mariokaldato tdk da senin yeni tanımlamalar getirmeni bekliyordu zaten! İşine geldiği gibi evir çevir zaten kavramları, babanın çiftiliği zaten forum, pehhhh! @mehmetsunu beleş çantaya mı ikna etti seni ne yaptı bu mario, nasıl çeldi aklını hele de bana?

Scudo
Geçen gün yabancı bir turcu ile karşılaştım benzer bir pazar arabası ile tur yapıyordu. Yanlıs anlar diye fotoğrafıni çekemedim.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@atasoy
Haklisin abi. Bi bizde var "Bu" marka fanatikleri. "Bu" da kimse degil ortaya konusuyorum
Omere bile demedim yani hesap edin :D

aviary-image-1513332867251.jpeg
aviary-image-1513330984718.jpeg
Pazar arabasi packing

@CmlCLK mesele yapmaya çalıştığı şeyler değil hocam, eğreti, geçiştirilerek yapılmış, el yordamıyla üstün körü iş olsun diye ortaya çıkarılmış, yolda bırakacak şeyleri sözüm ona "tasarım" diye bize sunuyor olması mesele! Yaptığı en ufak bir işçilik yok, dikişi başkalarında emek başkalarında ama prim yapmaya çalışan bizimkisi!

Ekleme: Daha ne kadar kötüleyebilirim bilemedim?

@AnonimBu da bir fikirdir, inşAllah devamı gelir deyip sineye çekin bence [emoji16]

Cemal Ç.

@Anonim
Kesinlikle çamur atiyorsun. Kibariye'nin anasi gbi çemkiriyorsun. Bi kere ustunkörü degil yaptigim seyler. Sadece seri uretimde farkli bir amac icin uretilmis seyleri bir evrim surecine sokuyorum. Ve evime kocaman dikis makinalari sokamayacagim icn ucretini vererek , saglam dikisler yaptirarak sonuca variyorum.

Ne oldi . zoruna mi ciddi ?
Ben hakimim suçsuz bey !!

@Anonim

Bizim aklımızı çelecek avanta daha icat olmamıştır murat ifendü. Şu çocukla da daha fazla uğraşma. Kaldato bundan sonra benim manevi korumam altındadır.

@mariokaldato Seni nasıl evrim sürecine sokabiliriz acaba, asıl onu merak ediyorum ben? Evrim süreciymiş, evrimini de sürecini de sevsinler senin!

@Anonim
Ben maymundan en fazla tirtila kadar evrilebildim. Benden dahada bsey olmaz

@mehmetsunu asıl @mehmetsunu nun içine ne kaçtı ben onu merak ediyorum? Birazdan neredeyse "Seni Seviyorum Raşit, bugüne kadar yaptığım her şey için özür dilerim senden" diyecek, aşka geldi ya adam @mariokaldato

Eyyy amariha ( memet sunu )
Eyy ingiltere ( omer murat )
.sizi ev yapimi gözlemelerimizle dövecegiz

@mariokaldato
Bence bunun tutulan yerini direk bagaja bağlayacaksın arkadan römork gibi gelsin. Hem 3 silindirli teker ™ teknolojisi ile engellerin üstünden de rahatça geçer :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mustafa Zeybek
Guzel fikir. Yada alt mile en azindan bir 16" cocuk tekeri takarsak daha saglikli yol almak mumkun

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mariokaldato
Yalnız şaka maka mantıksız gelmedi bana :D römorka 1000 lira vermek yerine böyle bir şey alıp üstüne maksimum 100 lira masrafla gariban turcunun ihtiyacını karşılayacak bir şey yapılabilir sanki.

Geri