(Nasıl bir yol izlediniz peki bu garanti konusunda)
Bisikleti aldığım yer, jantı faturası ve garanti belgesi ile accell bisiklete gönderdi, 20 gün sonra arka mil kafes bilya seti değişimi yapılarak bana teslim edildi... Bisikleti haziran ayında satın aldım...
Bisikletin ilk kurulumu ile bir miktar kullanımı arasında ayar farkları olan bur durumdur ve genelde kurulumu yapan yer sizi bir 100 km sonra servise çağırır. Diğer hareketli parçalar için firmanın sizi servise çağırması normal, üretimden yada montajdan kaynaklanan hataların erken farkedilmesi ve garanti kapsamına girecek daha büyük arızaların önlenmesi açısından mantıklı olabilir. Fakat boya soyulması/solması yada kadroda çatlak kırık gibi bakım yapılsa bile önlenemeyecek durumlarda firmaların periyodik bakımı öne sürmesi saçma.
Arkadaşlar merhaba, bianchi aria bisikletim var. bisikletimin maşasında ve kadrosunda boya ile ilgili sorunlar oluştu. bu durumu bianchi ye ilettik ama neredeyse 2 aydır cevap vermiyorlar bu konu ile benim yapabilececeğim birşey var mı tecrübelerinize ihtiyacım var.