Scudo Sports

Garanti kağıtsız. Faturasız bisiklet...

Ulaş Çavuşoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
871
İsim
Ulaş
Bisiklet
Mosso
Merhaba arkadaşlar sorum forumda illaki sorulmuştur ama mobilden giriyorum detaylı bakamadım.sorum ise arkadaşım adına soruyorum arkadaşımın scott foil sram red 10speed bisikleti var az önce laf arasında garanti faturasını saklayıp saklamadığını sordum yurtdışından getirtimya garanti falan yok dedi bu durumda çatlasa kırılsa bisiklet napıcak ? Seri no sundan garanti kapsamına sokabilirmi kadroyu...

Scudo
Yanlış konuya yazmışım :)

bazı markalarda ilk sahibinden bisiklet çıktığı zaman ne kadar süresi olursa olsun garanti dışı kalıyor sitelerine girip garanti koşullarını okumak lazım

Yağız abi'nin dediği durum Cannondale'de vardi.Asıl kullanicinın hayatı boyunca garanti vardı yani el degistirince garanti wefad. :D Diğer taraftan, fatura olmadıktan sonra yapılacak bir şey yoktur çok yüksek ihtimalle.

@Erkin Kalender Sizi daha önce üslubunuzdan ötürü uyardık ancak siz ısrarcı bir şekilde insanlarla sert veya ters konuşmayı kendinize vazife bellemiş durumdasınız. Bir kere daha böyle bir tavır takınırsanız sizi siteden uzaklaştırmak zorunda kalacağım. Rahatsız olduğunuz insanlar veya konular var ise önce forumun imkanlarını kullanır konuyu veya kişiyi engellersiniz. Buraların zaptiyesi olma görevini size kimse vermediğine göre, siz ne hakla üyelere "konuşmak için konuşmak" diyerek onu alçaltmaya veya küçük göstermeye çalışan mesajlar atabiliyorsunuz ?

@Atilla Gobel Atilla bey bu konu hakkında forum ahalisinin de fikrini almak için konu açıyorum.Sizde 2-3 arkadaşa yüz verdiniz bu hareketinizle.Bu kişisel eleştiridir umarım eleştiriye açık bir insansınızdır.

@Erkin Kalender Bu arkadaşların ne yaptıklarını herkes biliyor. Ne yapalım herkesin ağzına kilit mi vuralım ? Onun yerine kişiyi engellemeniz için forum size imkan sunmuş ama siz kullanmayıp başka yöntemler icat ediyorsunuz. O arkadaşların mesaj sayısını arttırması için abuk subuk mesaj atmaları sınırları aşmadığı sürece problem yaratmaz. O yüzden serbest kürsü ana listelemeden kaldırıldı. Size uyarımız hala geçerlidir. Ayrıca tüm forum yönetimi sapına kadar eleştiriye açıktır.

Bu cümle bayan üyelerin v etakipçilerin olduğu forumda bana ters geldi...sizi bilmem.

farz-ı misal yönetimde bayan olsaydı yine bu cümleyi kurarmıydınız yoksa boşta mı bulundunuz?
@Atilla Gobel

@Asusmune Yok yine kullanırdım. Bu cümle "saflık, ayrılmazlık iddia eder. Siz neresinden bakıyorsanız, o tarafından algılamaya başlarsınız. O yüzden yine kullanırdım. Hassasiyet göstermişsiniz ancak herkes aynı değil bu hayatta. Buradaki linkte (link) gerekli açıklama yapılmış.

Ekran Alıntısı.PNG

@Asusmune

Çok önemli bir konuya parmak basmışsınız sizi tebrik ediyorum (!)

@Ulaş Çavuşoğlu

Soruya gelince Ulaş bence elinde herhangi bir kağıt,belge olmadan hiçbir işlem yapamazsın. Yani illa ki bir şey olmalı :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
noldu bu erkin kalenderin mesajına ya. şikayet etmesini biliriz. teşekkürler admin bey .

Geri