Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garanti geçer mi

Mustafa_Temizel

Daimi Üye
Tepki
68
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar ben bugün bisikletimin arka aktarıcısı kırıldı.Acaba bu konuda garanti geçerli olurmu?

Scudo
sanırım nasıl kırıldığına bağlı. kendiliğinden mi kırıldı?

Aktarıcı (genellikle) kendi kendine kırılmayacağına göre garantiye pek girmez sanırım...

Salcano shimano malzemelerinde bozulma olursa garanti kapsamına girmiyor.Çünkü shimano yu kaliteli malzeme olarak saydıgından fabrikasyon bir hata olamayacagını ancak kullanıcı kaynaklı bir hatadan dolayı bozulabilecegini söylüyolar.

aynen benimde arka aktarici kirildi ..:s anlamadim normal suruyodum sadece sacma kaltesiz ya da ben kaziklandim ..seninikini yaptilar mi .? ehemde 3 haftada oldu bu olay .:D ilk gunumde zincir atti ..aray1p soyledigimde verdikleri cevap ucak bile satin alsan saorun cikabilr .:p cook pismanim keske almasaydim cope gitti butun param ..

Zinciri atti diye fabrikayi arayan birisi ile ilk defa karsilasiyorum. Neticede zincirdir, atar. Kronik olarak tekrar etmiyorsa sorun yok demektir.

arka artırıcının kırılması normal kosullarda mumkun degil sadece salcanoda degil butun fırmalarda garantiye girmez vites kullanımı ile ilgili kurallara uyulursa zincirde atmayabilir

Geri