Scudo Sports

Garaj Günleri

Muhteşem üçlü olmuş :D Her ortama uygun bisiklet var.Hepisini hayırlı günlerde kazasız belasız güle güle kullanın.:in: Ben olsam bu garajı güvenlik sistemleriyle donatırdım.:in: Eğer birine birsey olursa uyuyamazdım heralde...En iyisi evin içi :in:

Scudo
@İsmail KIZILAYYakın zamana kadar evin içindeydi, kışın da evin içinde... Ama sayı arttıkça bu iş zorlaşıyor.

inanılmaz bir manzara. hayalimdeki garaj. A takımı gibi bir durum var mı peki. kendi tasarımınız olan kadro gibi. insan bir yerden sonra dayanamaz bence keser biçer :)

@Deniz Taş

Gerçekten bir kamyonetle yaklaşıp dağınıklığa bir son vermek gerekiyor .Şaka bir yana güzel kolleksiyon olmuş.

@gurol

Sayı 4ü 5i geçince cidden yapabilecek bişey kalmıyor. Garajlı bir ev burnumda tütüyor valla :) ne diyim çok şanslısın :)

@gurol

ben bu garaja girmek için bir arkadaşa bakıp çıkıcam desem :) inandırmış olurmuyum sizi

Gürol abi çok güzel bir garaj gerçekten.. Bana da lazım böyle bir yer ama büyük şehirin kötülüğü işte..

Ne denir ki buna Gürol Abi yaaa...

sedona çaktırmadan güzel işler çıkartıyor valla...
düz maşalı 321 güzel. standartları düşük donanımlı geliyor. siz nerede toplattınız XT, deore'leri ? alu şaseden de hafiflik gelir... tura da gider...

oh be tam bacaklarıma göreymiş...yol pedalı bile takarım...uzunca akarım...

iyi pedallar gurol usta

@gurol

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
@TeoremosKendim topladım 321'i ve 781'i de.

Geri