Scudo Sports

Game of Thrones'a Yayın Yasağı

@sallehpaul
dizi hbo da yayınlanıyor o zaman hbo da abd ingiltere falan sömürüyor
senin bu dediğin ödemesini yapmam çalarım.yada çalandan alırım demek

bir gün inşallah kitap falan yazarsın veya album çıkartırsın da korsanı daha çok satar :D

@saberthturk
ben izleyenlere hakaret etmedim
diziye sığır dedim

Scudo
Yorumumu silen abim veya kardeşim HEpsi büyük olması için HePsi büyük olması lazım yazdıklarımın, Dİjiturk almayın aldırmayın!!

@mehmet roy (Amacım, polemik değil sadece, diji kutu firmasının yanlış politikalarını eleştirmektir.)

HBO sömürüyor ama Dijitürk gibi pazarcı mantalitede tutturabildiğine fiyatlar uygulamıyor. Üyelikten çıkarken sorun yaratmıyor. Türkiye Liglerini manupüle etmiyor.
HBO üstüne Game Of Thrones gibi birçok dünya vatandaşlarınca takip edilen dizilerin yapımcılığını üstleniyor. Dijimiz daha dizi bile çekmeyi bırakın yüksek kalitede görüntüyü, 3D gibi özellikleri Dünya'dan 1-2 yıl sonra getiriyor.

Korsan dizi izlemeye mecbur bırakılıyoruz. CNBC-e zamanında büyük çoğunluğumuz ekran başındaydı.

@mehmet roy
Hbo bütün programları kendi mi yayınlıyor? Bundan on yıl önce evinde rahat rahat oturup bedava izlediğin bir çok program şuanda digitürkte para verip izliyorsun. Hbo kendi dizisini ücretli yayınlıyor, Hboya para veririm ama digitürke vermem!!! Digitürkün sömürmekten başka bi iş yaptığı yok. Birine hırsız demek için kendini ölçüp tart ondan sonra konuş!!! haddini bil!!! Sen önce sahibi olmadığın şirketin avukatlığını yapmayı kes.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sallehpaul
Bal gibi hirsizlik
Had mad degul
Sen once ne oldugunu ogren
Ben lisansli olmayan hic bir sey almam
Hbo da parali digiturk de parali
Digiturke uyeligim yok ancak yaptigin sey yabanci yalamaligi
Ulan sanki hbi bedava sosyalist kanal
Ona veyiyim buna veymem
Banane istedigime veyiyim
Yaptign bu

@mehmetroy önce konuşmayı öğren sonra gel. Boş boş vaktimi alma.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ce birbirimize saygi duymamiz gerek. Farkli pencerelerden bakiliyor. Diji bu arada katarli firma oldu.

Adam haklı parasını ödüyor, haksız kazanç istemiyor. Sömürü düzeni ayrı konu...
artık komedi hariç dizi izlemiyorum o da nadir.
Kaç sezon Lost izledik son sezonda kocaman hıyarı gösterdiklerinde anladığım o kadar vakti, boşa harcamışım TV başında. Zaten isterikleri buydu diye düşünmeye başladım,dizi saçmaydı, senaryo gereği uzattılar, Ada ile ilgili mantıklı tek bir açıklama olmadı, herşey izleyeciyi ekran başında tutkmaktan ibaretti. Edebi yanı yoktu her gizem perdesi adaya dayanıyor ama adanın ne halt olduğu hiç ortaya çıkmadı fakat ölenler beyaz ışıktan tekrar dirildi.... Yazık o vakitlerime duyorum şimdi.

Geri