Scudo Sports

Galeri Trek

Ufuk Şen arkadaşım Trek 3900 süper duruyor.Hayırlı olsun güle güle kullanın.Aksesuarsız bile mükemmel.Lamba arkadaşım,son iki resmin de senin bisiklet olmasına sevindim.Sanki yabancı sitelerden alınmış bir foto hissi veriyordu.Çamurluk ise çok yakışmış.Gerçek ten Fx Trek imi alınca mutlaka aynısından alacağım.Umarım kızmazsın.

• Beğen
Tepkiler: lamba
Scudo
sormak istediğim birşey var,

7.2 'nin kadrosu alfa black mi yoksa alfa white mı? yeşil bisikletin sitesinde beyaz, velespitte siyah yazıyor.. bilgin var mı bu konuda?

@Gökay ÜNGÜDER

Benim 7.2'nin rengi metalik gri ve trek'in orjinal istesinde bu renk ve model için kadro FX Alpha Black Aluminum olarak geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: Gökay ÜNGÜDER
@Gökay ÜNGÜDER

Güzelmiş gerçektende inşallah buluştururuz ikisini bir gün:D Kazasız belasız sürmenizi dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Gökay ÜNGÜDER
@Erhan_Yılmaz

Hakikaten çok güzel. Turuncu kadro mükemmel duruyor. Emeğinize sağlık kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Erhan_Yılmaz
@Ozzgurr

evet biraz yapiyor ama rahatsiz edici degil herkeze göre degisir ama benim hosuma gidiyor :)

aynakolum da (raceface deus xc) sonunda geldi. en yakın zaman son ve nihai halini paylaşacağım. tüm trek sevenlere sevgiler, saygılar :)

Bende biisklet üzerinde baya bir ekleme yaptım yakında en son resimleri eklerim :in:

benim aklımda hiç trek markası geçmemişti.ilk önceliğim specialized s-works carbon modeliydi ama maddi sebeblerden ötürü hep erteledim.yurtdışı fiyatı 3500tl yurtiçi fiyatı ise 4500tl yapıyordu ve bu sebepden alamıyordum.daha sonra başka diğer kendini ıspatlamış markalara yöneldim sırasıyla scott,gıant,cannondale ve trek.tabi bu arayış sürekli devam etti özellikle kadroda aradığım renk uyumuydu.herneyse fazla uzatmim 4 ay uzun arayış sonrasında en son 2010 trek 8500 e karar verdim.bunu seçmemdeki başlıca sebeb dünkü akşam gezimde tanımadığım bir büyüğümün ısrarla trek al demesiydi.samsunda trek modeli az olduğundan en sonunda bugün siperişi verdim.aklımda hep carbon kadro vardı ama mantıkla hareket edip 300gr için aradaki uçurum kadar paraya kıyamadım.sonuçta kolay kazanılmıyor.inşallah hayırlısı olur diyorum ve doğru karar vermişimdir
hayalimdeki kadro ve renk uyumu kimbilir bigün buluşuruz onunla
http://www.ressim.net/l/upload/185fd74f.jpg

ve benim aldığım kadro
http://www.ressim.net/l/upload/0fba9ef4.jpg

yarın toplicam bayramdan sonrada son hali ile sizlerin huzurunda olucak
bir sorum olucak boyum 182 civarı daha önceki kadrom corratec 49cm sanırım 19" yapıyor çok az büyüktü,şimdiki aldığım ise 18.5 acaba büyük gelirmi?

@Recep TOPAL

Çok güzel ve kaliteli bir seçim yapmışsınız. Bende aynı durumları yaşamıştım, o mu olsun bu mu olsun, en sonunda bende tercihimi 8500 den yana kullanmıştım. Şimdi çok memnunum. Umarım ki sizde memnun kalırsınız. İyi günlerde kullanın. Resimleri merakla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Geri