Scudo Sports

Galaksi S3 Android sıkıntısı

FelixTheCat

Forum Bağımlısı
Tepki
868
İsim
Betül
Başlangıç
1999—00
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar Alakasız bir konu olucak ama belki aramızda telefonla ilgili bilgili arkadaşlar yada aynı sorunu yaşıyanlar vardır diye düşünerek açtım konuyu. Samsung galaksi S3 telefonum var.
1 Sene oldu alalı hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım 2 hafta öncesine kadar. Sıkıntı msj attığımda
''- mesajınız su an gönderilemedi. Hizmet kullanılabilir hale geldiğinde gönderilecektir.'' diye bir hata alıyorum.
Arama yaptığımda ise ''- Ağda kayıtlı değil'' Hatası alıyorum. Bazende telefon bir hata verip kapanıyor.
Bu hatayı ilk kez 2 hafta önce aldım ve hemen servise yolladım telefonu. ilk olarak müşteri hizmetlerini aradım Vodafone hat kullanıyorum aradığımda görüştüğüm kişi bana samsung telefon kullanıyorsanız onunla alakalı bir sıkıntıdır dedi. Bende telefonu buna göre servise teslim ettim. İşin garip yanı şu hatta bir sıkıntı olsa başka bir telefona taktığımda çalışmazdı aynı hatayı verirdi. Şöyle birşey daha var tam olarak emin değilim ama eve geldiğimde atamıyorum msjı yani eve gelince bu hatayı alıyorum. Bugün 2 3 saat dışarıdaydım hiçbir sıkıntı yoktu telefon hata vermedi ama eve gelir gelmez başladı bu hatayı vermeye. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sıkıntı nedir sizce? Soğudum resmen telefondan sıkıntı yokken kendi kendine oluştu bu olay.
Birde telefonda bir kaç çatlak( bu samsung s3'ün gri bölümünde yaşanan bir sıkıntı) vardı fakat bugün bir baktım büyük ihtimal telefonu düşürmüşler üst tarafında çatlak var ve yan tarafında da zedelenme var. Vermeden önce telefonun fotoğrafını çekmediğim için kanıtlayamıyorum. Bu durumda canımı sıktı. Umarım yardımcı olacak bir arkadaş vardır.

Scudo
Telefonu fabrika ayarlarına döndürün.

Yeni yazılım atıldı telefona ve fabrika ayarlarınada döndü onlar çözüm değilmiş ne yazık ki :/

Sadece evde mi oluyor sıkıntı?

Sanırım yani Telefon geçen hafta cumartesi bu hatayı verdi evdeydim ve pazar günü dışarı çıktığımda gidiyordu msjlar daha sonra servise yolladım telefonu. Şimdi aldım dışarıda 2 3 saat hiç sıkıntısız msj yolladım. Daha sonra eve geldim aynı sıkıntıyı yaşıyorum şu an. Kendi kendine bir düzeliyor bir gidiyor ne saçma bir olaydır ya canımı fazlasıyla sıktı

Şimdi fabrika ayarlarına döndürdüm daha beter oldu mobil ağlarda sinyal bulunamadı diyor şimdide.

Evinizdeki diğer veri alıcıları ya da sinyaller telefonu engelliyor olabilir dışarıda sorunsuz çalışıyor ise telefonda problem yoktur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
1 sene bu problemi yaşamazken neden 1 yıl sonra bu sıkıntıyla karşılaştım bu düşündürüyor. Hatta sıkıntı olduğunu düşününcede başka hatta çalışıyor hatla alakası yok. Ben anlamıyorum çok insan bu sorunu yaşıyor ama çözümü yok ben 1400 tlyi çöpemi atıcam. Sanırım kimse bu sorunu yaşamamış :/

Evde ayni hatayi bende de veriyor. Fakat mesaji gonderiyor. Gondermemezlik yapmiyor. Mesaji gondere tikladigimda direk yukarfaki yazi cikiyor ama mesaj gidiyor. Enteresan bir durum. Ben onemsemiyordum siz diyince dikkatimi cekti. Birde bende son haftada ortaya cikan uyku modunda (tus kilidi devreye girip isigi sonunce) tekrar acmak icin orta tusa basinca gec aciliyor algiliyor. Birkac kere oldu. Hatta birkere hic acilmadi bataryayi cikarip taktim. Telefon 5 aylik .

@Ahsen Okyay

Önemsenmiycek gibi değil benimki ne yazık ki gönderiyor ama ne zaman canı isterse acil bir durum olsa hiç kimseye ulaşamıycam. Birde kimse kendinde aramıyor suçu. Hatta sorun var desem onlar telefonda vardır diyorlar. Onlarada hak veriyorum başka telefona takınca sıkıntısız çalışıyor hat. Telefonda sıkıntı var desem dışarıda çekiyor. Birde garantiye yolladım telefonu düşürmüşler kasasında çatlama var kanıtlıyamadığım için hiç birşey yapamıyorumda. Böyle saçma birşey görmedim. Aldığıma pişman oldm soğudum telefondan

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Ayarlar > Diğer... > Mobil ağ ayarları > Ağ operatörleri > Otomatik olarak seç

Bu işlemden sonra da düzelmezse bir Vodafone bayisinden yedek sim temin edip deneyin.

Yine de düzelmezse evinizdeki tüm odalarda denemeler yapın. Çare bulamazsanız kapının önüne çıkın.
Yine olmazsa mahalleden çıkıp deneyin. Bu konuda ciddiyim. Şaka olarak algılamayın. Yakınlarınızda biri kişisel jammer'lardan çalıştırıyor olabilir. Komşularınıza aynı problemi yaşayıp yaşamadıklarını sorun...

http://i01.i.aliimg.com/img/pb/259/331/248/1273483143788_hz_fileserver2_3522113.jpg

Telefon Türkiye çıkışlı mı ? Yoksa yurtdışı mı ? Eğer yurt dışı ise olabilir. Simfree-simlock olduğundan emin olun. Birde btk'dan İMEİ sorgulatın.

Bende note 2 kullanıyorum. Almanya'dan aldım 1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum, ilk kullanımdan beri çok ciddi bir sıkıntısı olmadı ama ara ara sorun yaşıyorum 2 gündür de telefon açılıyor kasılıp öylece saatlerce kalıyor kendi kendine kapanıp açılıyor. Tamam çözümleri buluyorum ama bazen saatlerce forumları taramak zorunda kalıyorum. Onca para verdik aldığımızdan beri güncelleme vermediler. İlla cihaza custom rom mu yüklemeliyiz. Bundan sonra ne samsung ne de android alırım. İOS yağ gibi akıyor arkadaş illa bir sorunlamı uğraşmalıyız! Şimdi note 3 kullanan arkadaşlarda 1 sene sonra aynı şeyleri yaşayaca çünkü samsung çünkü android. He custom rom seven birçok arkadaş da vardır tercih meselesi.

Telefonu tamire yolladim bozulduktan sonra bi guzel dusurmusler telefonu guncelleme atilmis aldim telefonu. Eve geldim yine ayni sorun vardi ertesi gun hattimi yeniden cikarttim yine eve geldim bozuldu daha sonra edirneye gittim duzeldi eve geri geldim sikinti yokneden boyle bi sikinti yapti anlamadim.

Geri