Scudo Sports

Gaint Talon 0 26" Mtb Çalınmıştır

nihat yildir

Daimi Üye
Tepki
142
Bisiklet
Ghost
Merhaba Gaint Talon 0 26" Dağ bisikletim çalınmıştır görenlerin tarafıma bilgi vermelerini rica ederim.

İstanbul / Kartal / Cevizli Mahallesinde

Ön RockShox maşadan kilitlemeli havalı maşa
27 vites
Full Deore sistem

uploadfromtaptalk1483777896964.jpg

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Teşekkürler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Merhaba arkadaşlar. Gören duyan yok mu?

mobil hayat

Teşekkürler.
Kamera görüntülerini incelediğimde apartman sakinlerinin tanımadığı birisi içeri girdikten 5 dk sonra kamera kayıdı kapatılıyor.

Bisikletin çalındığını fark ettiğimde de kameranın fişlerini çekilmiş buluyorum.

Şüpheli şahsın elinde bisiklet ile çıktığını gösteren bir kayıt olmadığı için de hiçbir yasal uygulama yapamıyoruz.

mobil hayat

halen bir iz bulamadım. bisikletim nadir bisikletlerdendir. piyasada 26 inc takerli Talon 0 yok gibi. eğer görürseniz benim olma ihtimali çok yüksek. lütfen haber veriniz.

geçmiş olsun, inşallah bulunur.

• Beğen
@ScaryEnemy teşekkürler. inşallah bulunur. maddiyattan ziyade, manevi olarak değeri çok büyük.

Geçmiş olsun hırsız kayıt cihazının yerini bilip devre dışı bırakıyorsa o işte bir tanıdık parmağı vardır

@hidromek teşekkürler. Öyle bir düşünce oluşsada elde bir kanıt olmadığı için hiçbirşey yapamıyorum.

mobil hayat

Geçmiş olsun. Bulunduğunuz çevrede bit pazarı kuruluyorsa mutlaka sabahtan gidin.
İki hafta önce ng650 bisikletim balkondan çalındı.Bit pazarına git dediler gittim bulamadım.
Letgo ve sahibinden her zaman kontrol ettim ve çalındıktan tam 5 gün sonra letgoda ilanda buldum.
Satan kişinin sosyal medya hesaplarına baktığımda ortak arkadaşlar gördüm. Onlar vasıtasıyla satıcıya ulaştım. Ancak hırsız bisikleti çoktan 100 liraya satmış bu kişinin eline geçmiş. Anlayacağınız 100liraya kendi bisikletimi hırsızdan satın alan adamdan satın aldım.
Satış sitelerini mutlaka takip edin böyle bir bisiklet ara mahallede veya başka biryerde satılması çok zor. Geçmiş olsun

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar. Letgo ya belli aralıklarla bakıyorum ve sahibinden sitesine. Malesef yok. Aramaya devam ediyorum

mobil hayat

Çok geçmiş olsun bende cevizlide oturuyorum bu aralar bu taraflarda hırsızlık olayı çok arttı yakın zamanda 3 arkadaşımızın daha bisikleti çalındı bisikleti görürsem eğer haber ederim.

• Beğen
Kartal bit pazarı eskiden otopazarının içinde kurulurdu. Karlıktepe mahallesinde. şimdi o alana büyük bir rezidans inşaatı yükseliyor. bit pazarı nereye taşındı şuan bilmiyorum ama, bit pazaralrının diğer adı hırsız pazarıdır. ilk üç dört hafta mutlaka oralara gidip bakın. ayrıca letgo vs evet oralarada bakın. ama parça olarak satarlarsa onu bilemem tabi. ikinci el alım-satım bit pazarı meselelerine devletin düzenleme getirmesi gerekiyor. herne olursa olsun ikinci el bile olsa faturasız mal satışı yasaklanmalı. faturası yoksa bile ikinci el piyasasının satışlarında mutlaka belge zorunluluğu getirilmeli.
şuan antalyada yaşıyorum inanılmaz büyük bir bit pazarı mevcut ve inanılmaz bisikletlerin satıldtığını görüyorum. trek ler meridalar mossolar. fatura yoksa almıyorum bu kadar.

• Beğen
@rknsycck
@furkannaci34
Teşekkürler. Çalındığından beri letgo, sahibinden gibi yerleri sürekli araştırıyorum. zaten şimdiye kadar çoktan satılmıştır. Bir umut yolda giderken rastgelmek. :srnsml::srnsml:

Bit pazarı konusunda kesinlikle haklısınız. Fatura mutlaka olmalı. Ayrıca bit pazarından faturasız bisikleti, yarı fiyatından daha ucuza alan kişi, çalan kişi kadar suçludur bence. sıfır fiyatı 3000tl olan bisiklet 800tl ye satılıyor. zeki insanlarda ucuza denk getirdim diye kendini kandırıp, çalıntı bisiklet olduğunu bile bile gidip alıyorlar. o satın alan insanlar olmasa zaten bu kadar hırsızlıkda olmaz. arz var ki hızsızlar çalıyor. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Geri