Scudo Sports

FX bike mountain moto

caner(bmx)

Forum Demirbaşı
Tepki
117
Scudo
Ben bu firmayı bir yıldan uzun bir süre önce görmüştüm intertte. Baya şaşırmıştım ürünlerine. Bildiğimiz iniş bisikleti parçalarını, motor ile birleştirip 50 kg lık bir motor yapmışlar. Helal olsun valla.

Yorum yapabilmek için denemek lazım zevkli bi deneyim olurdu düşüncesindeyim.:D Acaba dengesi nasıl bu 50 kg lık aletin. inişlerde,droplarda, rampa atlayışlarında fln.Arazide dik yokuşları çıkmakda ayrı bir keyiftir bununla yaa :) Puhaa Bide sonradan aklıma geldi bununla bunny çekebilen babayiğit varmıdır acaba:D

tabi oda bi street makinesi ondeki 203 mm lik arkadaki de en az 180mm ve street ewet kesinlikle bir street makinesi

arkadaşlar dikkatli yorum yapalım

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
ya arkadasım burda ıkı dkk eylenelım dedık senın soyledıgıne bak haaa bende harbıden bunu alıp street yapıcaktım :D benı aydınlattıgın ıcın tesekkur ederım buyuk bı hatadan kurtardın benı:D

bunla teleferık e fılanda ıhtıyac yok bın cık :D tabı cok dık yerlerde ne olur bılemem ama :D vıteslımı acaba otomatıkmı

Gerçekten süper birşey, bir tane alıp slick lastik takıp cadde sokak takılmak vardı. :D

@tayfurBunun sokakda tadı çıkmaz Tayfur sen en iyisi bir mobilet al :D

Oldu, mobiletin arkasına heybe atıp, içine de gazete süt doldurayım, tam kapıcı gibi olsun :D

Bu motorlar gerçekten çok güzel.Hafif ve kıvrak makineler çok hoşuma gidiyor ama 4000$ pek sevmediğim bir rakam:)(o da olmadığından:))

cok ucuz aslında 4000 boyle bı alet ıcın o paraya bısıkletler var ama bıde onun turkıyeye gelmesı kımbılır nekdarı bulur kargoyu bıraktım motorlu tasıt vergılerı :D

bu motor heryere çıkamaz sadece 125 cc ama 600 cc lik bişey olsaydı tuttutabilirsen ama yinede güzel bişey fiyatı çok pahalı geldi bana yha

@Özgür

arkadaşlar yorum yapabileceğim bir konu varsa oda bisiklet ile motorlu arac kullanmanın zevkinin farklı olduğu

Düşünüyorum bisiklet sürmek kendi gücünü kullanmak yorulmak mücadle etmek zevkide burdadır .

bunu kullanmanın motorlu bir taşıt kullanmatan farkı olacağını sanmam bisiklet parçaları kullanılmış olması bu aynı şey değil bana kalırsa

teşekkürler

çok güzel bi motor böyle motorlar çok hoşuma gidiyor... :)

@nohcoy

Bende aynı şey olduğunu söylemedim zaten.Zevkli bir deneyim olur dedim.Bu aleti yapan kişilerde zaten bu aleti dalgasına yapmışlar.Bizde dalgasına yorum yapıyoruz.:cool:

125 cc o motor her yere cıkar 600 cc olur sa aslında her yere cıkamaz kontrol etmek kolay olur 125 lıgı ama 600 luk oldummu takla ustune takla yanı :D bıde cok agar olur 600 luk olursa 50 kıloluk motor ucar o

Geri