Scudo Sports

Furç yatağı sorun

ozgurrr

Üye
Tepki
1
arkadaşlar benim biskletin furş yatağında boşluk var somonu sıkıyom bu seferde direksiyon zor dönüyo ne yapmam gerekiyo yardım!

Scudo
Azar azar sıkarak ayar yapabilirsin... birde furş yatağın eski tip vidalı olanlardan falan mı bir resmini koyabilirsen 3 farklı çeşit furş yatağı var ve ayarlanmaları arasında farklarda var

sıktığım zaman gevşeme payıyo yine gidon döndüğü zaman
Fotoğraf bulunamadı.

Bunun tepedeki alyan yerden değil boğaz kısmındaki ingiliz anahtarı olan kısımdan önce alttakinden ayarlayıp daha sonra üstteki ile kontra yaparak sıkıştıracaksın...

Halen düzelmez ise furş değiştirmeyi dene...

• Beğen
Tepkiler: ozgurrr
maşanız sallana sallana kırılabilir...

furç yatağını değiştir aynı sorun bendede vardı değiştirdim kurttuldum ne kadar sıksam tekrar gevşiyordu

• Beğen
Tepkiler: ozgurrr
furş yatağını almak için bi numarası falan varmı yoksa standartmı satılıyo

Furş yatağın son hali 20150831_170100.jpg budur resmen çürümüş bu hale glmemesi icin ne yapmak gerek..kırıldı zaten

kullansanız da kullanmasanız da sorun olsa da olmasa da düzenli bakım ve temizlik oluşabilecek bütün sorunları baştan çözer

• Beğen
Tepkiler: harun reşit özel
Evet bende düzenli bir bakım yyapmıyorum dün bir bakayım dedim ve furş yatağını toplarken sıkıştırma esnasında furş kapağının içindeki kelebek elimde kaldı ..en kisa zamanda yenisi ile değiştirecegım ...

Geri