Mustafa_YILMAZ
Üye
- Tepki
- 27
- Bisiklet
- Sedona
Mosso 750CB Full Ultegra Setli Karbon Yol Bisikleti. En iyi malzeme, En iyi yapı, İlerici teknoloji sloganlarıyla AAA sınıfı karbon malzemeden üretilmiş mükemmel bir bisiklet. Shimano Dİ 2 uyumlu kadro. Orijinalinin üzerine Shimano Ultegra WH-6800 jant seti ekledim. Bisiklette tüm aktarma sistemleri Shimano Ultegra. Şu anda bisikletin üzerinde 700x25 All Condition Armadillo Elite lastikler takılı aynı zamanda 700x23 Hutchinson lastiklerini de yanında vereceğim. Gidon, Gidon Boğazı, Sele Borusu ve selesi Ritchey. XLC Ön Vites Zincir Atma Engelleyici takılı. Ayrıca şu anda üzerinde takılı olan Liv Giant Contact sele ve sele borusunun içinde gizlenen, 160 psi hava basabilen Topeak Ninja P gizli bisiklet pompasını da beraberinde vereceğim.
Fotoğraflardaki haliyle ağırlığı sadece 8,34 kg!..
Alındığı günden beri evin içinde muhafaza ediyorum. Güneş görmüyor desem yeridir. Şehir bisikletimi daha çok kullanıyorum. Bu bisiklete pandeminin başından beri binmedim sayılır. Kıyıp satamıyordum ama evde durmasındansa birinin binmesinin daha doğru olacağını düşündüm. Kozmetik ve teknik açıdan 10/10 bir bisiklet.
Fotoğraflardaki haliyle ağırlığı sadece 8,34 kg!..
Alındığı günden beri evin içinde muhafaza ediyorum. Güneş görmüyor desem yeridir. Şehir bisikletimi daha çok kullanıyorum. Bu bisiklete pandeminin başından beri binmedim sayılır. Kıyıp satamıyordum ama evde durmasındansa birinin binmesinin daha doğru olacağını düşündüm. Kozmetik ve teknik açıdan 10/10 bir bisiklet.