Scudo Sports

full performans,full macera.uludağ eteklerinde istanbul=bursa 27.07.2008

Scudo
O kadar istedik ama malesef gelemedik... :( Şimdi herkez ortamın ve gidilen yerlerin ne kadar güzel olduğunu gördüğüne göre bir dahaki sefere hep beraber gidiyoruz demektir... :) ( İstanbul ekibi )

• Beğen
Tepkiler: grikartal
@Alperen

sagol alperenım teşekürler,gezi düşündüğümüzden daha zorlu ve bırokadarda maceralı güzel gectı,zaten amac zor geçmesidi,planda buydu,yoksa laylaylomlardan bir farkı olmazdı,macera beklemez,yaşamak lazım,engeli olmamalı hoşcakal

@grikartal

konunuzu yeni gördüm, süper bir macera olmuş, tebrik ediyorum, bisikletimle dağları tepeleri aşmayı çok istiyorum ama kondüsyonumun sizinki kadar iyi olduğunu sanmıyorum, gittiğiniz yerleri görmek isterdim, rotanızı bisikletseverleri daha az zorlayacak şekilde ayarlarsanız katılımın daha fazla olacağına inanıyorum, eminim herkes gittiğiniz yerleri herkes görmek isterdi...

• Beğen
@polo34

tur hakkındakı görüşlerin icin,teşekkurler,rota konusunda şöle dyelim,biz zaten ferformans demiştik,eğerki bu tur bizi zorlamayacak,dayanıklılığımıızı ölçmicek bir tur olsaydı,laylaylom,yada hüplememüpleme turlarından birfarkı olmazdı,biz diyoruz ki:antrenmanımızı yapalım,ama istediğimiz yerlerde de kendimizi zorlayaıp doğanın en zor durumlarında bile varlığımızı ispat edelim,tabiki hepberaber o atmosferi yaşamak bizler içinde hoş olur neden olmasın,ince düşüncelisiniz,gittiğimiz yerleri sadece görmek değil amaç.o güzel yerlerdeki zorluğu keşfetmek,bir dağcıyı düşünelim,yükseklik daima onu çeker,tehlike ve macera,biz performans sevenler için aynı duygular,yoksa dağ bisikleti yerine cıty bıke alalım:)
dostca tavsıyem,heran hazırlıklı olmalısın,,antrenmanlarında zorlanmalısın kı performansın yükselsin,buradan takipteyız,
hoşçakalın,ıyı pedallar,

grikartal:)elman:)kutsal,
sizlere nedemeli cümle bulamıyorum,grikartal abimiz,başlığa tamda uygun kelıme bulmuş,gercekten sizler eniyisini yaptınz,ve diğer konunuzu da gördüm,bycix ile narlıderedeki,ben,uzun suredır pek gıremıyordım,o yuzdenkonunuzu da yenı gördum,resımler:başta fotoshop dedım,inceledım,ınanamadım,rota,görüntüler,affınıza sıgınıyorum,
ama forumda bu aile platformda gercektende sizlere ihtiyac var hemde cokk,full performans,full macera,hepiniz harıkasınız,gezılerınızn ve paylaşımlarınızın devamını dılıyormpedallarınız full performans için hep dönsün,

@redeagle34

GRİKARTAL:eek:larak,üstüme düşencevabı vereyım,öncelıkle ben tesekkür ederım ki,bizleri bu denli taktiriniz msj ınızla mutlu ettınız,orada gördüğünüz herşeye bizde başta inanamadık,cennet parçası bursa da full performans,full macera yı yaşadaık,devamı da tabıkı gelecektır,sizlerle paylaşılacaktr,af demişsinşz::)estafurullah,nedemek,isteyen istediği şekıldedüşünebilir,özgürbır platformburası,
hoşçakalın,ıyıpedallar,

• Beğen
Tepkiler: trekist
ooo bakıyorumda baya yazılar dökülmüş konuyla ilgili... :) demekki 2. performans yakındır.... İsterseniz önce antreman olarak İstanbuklda güzel yerler var kayalıklı sert inişli ve çıkışlı... :)

• Beğen
@Alperen

slm alpım,yazılar döküldüde brdebızden sonra forumda performans lar havada uçuşuyor:):):D bize birtek uludağ yakışır:)daha hard ve tam adrenalin, hoşçakal,

sizedebuyakısır,helalolsun,full performans ve full macera dolu bır aksıyon filmigibi,başarı buna denilir,narlıdere paylaşımınızı da gördüm grikartal abimizin vede baycix,başarılarınızın devamı,hele şükür gözlerimiz macera dolu anlar gördü:hoşaçakalın, FULL PERFORMANS İSTANBUL =BURSA

• Beğen
@Barış Çalışkan

teşekürler,imzandaki resmin canlısının yaşadık,:)hoşçakalın,iyipedallar

Geri