Scudo Sports

full performans,full macera.uludağ eteklerinde istanbul=bursa 27.07.2008

@by_cix

tabıkııı be kardeşımm aramızdaydın,fızıkı önemlıdegıl,gönül herşeye kadir,fotolarr gelıyorr,yahuu daha dün senle tur olayınıbıtırdık,çamurlu halımle benı kımse eve almadı:):)bulgarıstan olayını cabukhallet ıkıncıb tur yakındır:))forum dostlarına da süpriz olsun,:)azsonra başka başlıkta bycx le süüüper adrenalın dolu dakıkalar:))

Scudo
@polo34

slm öncelıkle,turtekrar düşünülmiyecek,TUR:TEKRARLANACAKama:rotası biraz değişken birazdaha maceralı dahada zorlayıcı olabilmesi için düğmeye basılmıştır,düşünceler bazen askıda kalanbiliyor,mesela bursaya bizimle gelmek isteyendostalar vardı sadece düşüncede kaldı:)yanlış anlaşılmasın bu yazımdan kastım bişi yook size karşı,
tur illede kalabalık olması yada kalabalık olacak diyebirşey olmaz bizim için,sonuçta bu tur dedıgımızgıbı ortalama 20 kişilk bir plandı.sonucta ortada bır emek varsa oemeği boşa çıkartmamak lazım,bize boş konuşacak değil macerayı bizlerle yada başkasıyla yaşamayı gerçekten istıyor olması gerekir,hee bide performansı da ,ama 3 kişi ile başlayıp bittii,yoksa aksısını düşünüp de iptali imkansız,
sızıde inşallaaharamızda görürüz ve bırlıkte pedallarız,
hoşçakaln,

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Uludağ ve siz... Aklımda hep bu şekilde kalacak gibi... Tekrar pedallamak dileği ile ;)

Performansınıza da tebrikler. Paylaşım için teşekkürler.

millet sahiden mukemmel bi antrenman olmus gerci bizim icin gezi ama neyse :D ayrintili inceleme imkanini ancak bulabildim, 3 pedalci kardesimide kutluyorum buradan uzulerek de olsa neyse memleket bizim ztn daha nelerini yapariz, yeter ki kardesligimiz ve amacimiz sapmasin

@by_cix

vayy tam kardeşimeyakışır bıryazı uslubuyla:):harıkasın,dedimya gönüller bir olsun yeterkı,herzaman birararadayız:)çünki biz ENİYİSİNİ YAPIYORUZ,
cabukgell heee hatunlara da selmmm:)

by ELMAN,
http://img144.imageshack.us/img144/66/dsc00396ft8.jpg
(link)

foto bıraz acık cıkmış ama,yınede arazininve tozlu topraklı yollardan kaptığını almış benım aşkım,neeoo trek istanbulahatıramı alıyon:)
http://img218.imageshack.us/img218/1508/dsc00398fi5.jpg
(link)
elmanımmm bekle yahuu geliyomm,
http://img231.imageshack.us/img231/3382/dsc00400ud6.jpg
(link)
arkadaşlar burası tuzaklı köye kuş bakışı bakanyer dıyebılırız,ortalama 5 km uzakta tuzaklı köy, şuraya bakarmısınız,buranın her metrekaresi appayrı bir güzellıkle bezenmişdurumda,buralara aşık olmamak eldemi:?buranın ayrıntılı rotasınıda verırsem daha bır net olur,rotanın sol alt kısmında bu çayı görürsünüz,
http://img135.imageshack.us/img135/9592/dsc00403af4.jpg
(link)
http://img232.imageshack.us/img232/8493/gkerentuzaklwb1.jpg
(link)
başka açıdanve trek aşkım dıyokı benıdealll:)yaa buradan göle dalasım geliyor amma elman bırakmıyorkı:):)
http://img217.imageshack.us/img217/1152/dsc00405pk8.jpg
(link)

@Ediz Tevfik Özgan

ediz bey çok teşekkürler,bu cennetşehir bursa da yüksekten uçmamamk mümkünmü:?heleki sizi içtenlikle ve kardeşçe bağrına basan bursalı can larda varsa:)size ve tüm bursalı pedalsever dostlarınıza da selamlar,
saygılar

• Beğen
ah be okan abi,az daha zamanın olsaydı seni daha fazla zorlayacaktım,gücünün tükendiği anı hisedeceğin yerlerden geçirecektim seni,ama nasip değilmiş bi dahaki sefere ;)
arkadaşlar ben gelemeyenlere bişi diyemem,lakin gelmeyenlere diyecek çok sözüm var,kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum..zaten resimler yeter onlara..
tur mükemmel geçti;) okan'dan tam beklediim gibi bi performans aldım..aslında böle turlar için bize profesyonel fotoğrafçı lazım ve asla durmamamız lazım...işte o zmn tam anlamıyla non stop olacak..ne diim okan abi geldiin için teşekür ederim,kutsal kankama da kocaman tşk.ama turun öncesindeki gelişmeler tek kelimeyle insanı kendine hayran bırakcak türdendi;
istanbul :11 kişi
bursa : 10 kişi
katılan : 3 kişi
tamamlayan:2 kişi.
geri kalanlara noldu?????????????????????

neyse kurcalamanın bi anlamı yok..çok sevdiim bi ninenin bi lafı vardır,aynen şu ''BALIKESİR BANDIRMA ........................'''

arkadaşlar bu fotoğrafları sizlerle paylaşmak ve o günü size yaşatmak bizi mutlu etti yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz:)

bakıyorum da biz full performans dedik,forumdaki full performanslar da :cool: arttı:cool:

@Elman TEMEL

elmanım nedemek yahuu:)oradanekadar dağ varsa nekadar zor tırmanış bölgeleri varsa hepsinde sınadın galıba benii:)başka varmıyıd:):eek:nuda devirirdik beraber alimallah.130 km yı %70 tırmanış olarak devirdik,yokmuuu diye bağırdımm ama zaman evet,ikinci günü işgünü olmasaydı geceden dönerdik
,senın dedıgın gıbı yapardık,
ama gece olayınıda yaparız,ozaman 130x2 yaparız kesermi bizii kesmezzzz,yanımda senolduktan sonra vızz gellr,
vallaa benımde dıkkatımı çektı full performans olayı başlamış forumda,eee pedalsever dostlar içlerindeki cevheri bizimle bulmaya başladıbuda güzel,
enazından forumda artık şu mangal yeme içme biraz azalırda pedallar bacaklara kan pmpalasın,ciğerleri büyütelim dostlar,midemizi değil:):D
tekraar yorum yapan tüm dostlara tesekkurler,

• Beğen
vayy bensız neler yapmıssınız :D:D:D tabı saka bı yana calısmak zorunda olmasaydım keske.yarıda bırakmak zorunda kaldım.cok guzel tur yapmıssınız.buyuk bı hezımet olmustu benım ıcın.sabah 5te uyanıp butun parcalarını sokmus oldugum bısıkletımı apar topar toplayıp. kent meydanına bekletmeyeyım dıye gıttıgımde elmanla beraber ve o manzarayı gorunce baya uzulmustum.10-15 kısı fılan beklerken topu topu bı okan abı gelmıstı.bızde az olsn öz olsun dedık koyulduk yola.kısada olsa cok eglencelı gectı.hele donusum muhtesemdı .okadar yerde dusmedım gıttım kırmızı ısıkta dururken asfaltı öptum:) sonra iş iş iş :(:( tekrar kusura bakmayın abı. herzaman basımızın ustunde yerınız var ıstedıgınız zaman gelın bı uludag. narlıdere, dag patıka ıstedıgınız yere gırıp cıkalım :):)

• Beğen
Tepkiler: grikartal
@penelope

harikasın kutsalım,aslı ben teşekkürederim,hepberaber bugüzelanları paylaştık,gelemeyenler neler kaçırmış gördük,gelicez diyenler vardı,yahuubari buraya insan az da olsa bir özür düşer,beklemiyoruz zaten,bursada,kimler var kımler yok,yahu elmanla bu rotayı gece gündüz düşünerek,planlayarak hazırladık,meğer se emek denilen şeye saygı bu,bunu hepberaber öğrendik,
büyük yüreğin gibi büyüklük yaptın sen kutsalım,işyerinde olman gerekirken,4 saat gibi bir zaman izin alıp bana ve elmana dağyenice rampasına kadar eşlik ettin,kelıme bulamıyorum,tam bir kardeşsin,
evet tur müthiş ti,elmanı tırmanışta biraz zorladım ama:D sonra çıkolata ıle kandırıp birinciliği aldı benden,bidaha yemezlerrrrrr:D :D
herşey biryana,beraber tırmandık,o harıka doğanın tadını pedallarımızla beraber tattık,bundan daha güzel hiç birşeyolamaz,
hoşçakal,heee yakında full performans için yıne uludağ eteklerındeyız,kasmezzzzbizi artık

Geri