Scudo Sports

Fulcrum red power xl jantlara terfi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
uzuuun yıllardır kahrımı çekmiş, yıllarca kullanmış olduğum DEORE LX 36 delikli Alexrims ice18 jantlarıma gün itibarıyla veda etmiş bulunuyorum.

Yepisyeni jant takımımı biraz kaşıntıdan :) biraz değişiklik olsun diye aldım.
aslında jantları @Hüseyin Odabaş 'ın mesajında fırsat reyonu başlığı altında görünce bitlendim :D
Ayrıca teşekkür ederim arkadaşa... sorularıma da bıkmadan cevapladı.

jantlara gelince ;
ön jant sokma milli ama adaptör ile QR a çevriliyor ki ben öyle yaptım. 2e1 örüm oranı var çok ilginç geldi bana. disk rotoru olan sol taraf çapraz 16 tel sağ taraf düz 8 tel. 700gr QR hariç.
arka jant direk QR ile geldi. burasıda 2e1 örümlü. fakat arkada disk rotoru tarafı çapraz örülmüş 8 tel. ruble tarafı iki kat tele sahip 16 tel çapraz örüm. 850gr QR hariç
birde farklı kısım disk rotorunu sıkmak için shimano nun adaptörü olmuyor. (ruble sökme anahtarı ile sökülen parça) kendi parçasını kullanıyorsunuz onu sıkmak içinde hollowtech göbek anahtarına sahip olmanız lazım.

fazla uzattım gelelim fotolara... iyi seyirler...
henüz kullanmadım bisikleti kullandıktan sonra akıcılığı hakkında yorum yaparım.
bu arada eski jant setini isteyen arkadaşa uygun fiyattan verebilirim. arka jantı trainerda kullanmayı düşünüyordum ama satabilirim...

154867 dosyayı görüntüle 154868 dosyayı görüntüle 154869 dosyayı görüntüle 154870 dosyayı görüntüle 154871 dosyayı görüntüle 154872 dosyayı görüntüle 154874 dosyayı görüntüle 154875 dosyayı görüntüle

Scudo
@a.f.k.

İyi tercih. Bu jantlari bikeradarda gormustum. incelemecilerin xt 785 jant setinden bile daha fazla puan vermesi beni sasirtmisti.

Fiyat konusuna gelince, bu serinin alt modelleri bile cogu sitede aldigin fiyatin iki katin uzeri satiliyor. İsin garip tarafi satici serinin bir alt modeli olan red power sl yi red power xl ile ayni fiyata satiyor. Halbuki Aralarinda bariz sekilde ozellik ve agirlik farki var. Bana biraz anlamsiz gelmisti bu. :) Hatta senin gibi aklima birtakim durtulerde gelmisti. Ama aldigim urunlerde hicbir kusurun olmadigini soyleyebilirim.. Daha once indirim kuponu ile daha ucuza mal edip bir takim alip satmistim. Suan kendim icin bir takim daha aldim. Bunu kullanirim artik :)

@Hüseyin Odabaş bende şüphelenip aradım konuştum dükkanla... sonra verdim siparişi :) hatta n11 kuponu vardı 30 tl :D birde üstüne bonusları kullandım :D çok iyi fiyata geldiler...
dün arazide asfaltta her koşulda test edildi gayet başarılı...

sanırım yeni diye şuan hub sesi yok :) dün asfaltta bi ara çok iyi geldi sonra toprakta küstü galiba :) yıkanmayı bekliyor :)

@a.f.k. Jantına taş değmesin :) youtube' da gördüğüm kadarıyla pek ses veren bir jant değil :(

@Mustafa Zeybek teşekkür ederim... kimsenin tekerine daş değmesin :)
evet bende izledim baya video sonradan açılıyormuş kendileri... ben fazla dayanamam biliyorum bi söküp bakarım içine :D

Geri