Scudo Sports

Fuji Turing Kadro Boyu Yardım

spe07

Daimi Üye
Tepki
202
İsim
ANIL
Bisiklet
Giant
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar çalınan Giant Tur bisikletimin ardından fuji turing almaya karar verdim ama kadro boyu hakkında karar veremedim deneme şansım olmadığı için Boyum 184 cm Bacak boyum ise 83 cm L kadro kullanıyorum normalde ama turing tutuş pozisyonu farklı olduğu için 56-58 cm kadro boyunda karar kılamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

Scudo
Yardım edecek yokmu arkadaşlar :(

Fuji toring kullanıcısı olarak yazayım 1. 82 cm boyum bacak aralığımda 83 cm geliyor M kadro kullanıyorum oldukça memnunum. Forumda daha öncede derya keçeçi beyin incelemesi mevcuttu M kadronun size uygun olacağını düşünüyorum

@ekren gökhan Teşekkür ederim gökhan bey ama söyle bir rahatsızlığım var omurgamda sıkıntı oldugu için yol gibi eğik posizyonda kullanamıyorum sürekli bir boy büyük olsa sıkıntı olurmu 56 cm alsam yol kadromda 56 cm di

Bir süreliğine Kıbrıs'ta yım. Antalyada olsaydım M kadro deneyebilirdiniz Kadro konusunda kararsızsanız deneyerek almanız daha iyi olur.
derya beyin incelemesinide buldum
Makale - Fuji Touring

@ekren gökhan haklısınız aslında bu zamana kadar tur kadromda 56 yol kadromda 56 kararsızım acıkcası :)

Benim boyum 1,80, bacak boyum 84. 56 kullanıyorum. Memnunum şu anlık. 50 km fazla uzun yol yapmadım.

• Beğen
Tepkiler: spe07
Boyum 1.82 bacak boyum 82 civari. Ben L kadro aldim bir problemim yok. Herkes farkli bir sey soyleyecek. En iyisi imkan var ise deneyerek alman.

• Beğen
Tepkiler: spe07
Imkan olmadigi icin kararsiz kaldim ankaradan gelecek bisiklet herhalde L yada Xl arasinda gidip gelicem

@spe07 56 cm kadro uygun oldumu şu ana kadarki deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Benim ölçülerde birebir sizin ölçüler gibi.

Geri