Scudo Sports

Fuji touring?

Scudo
@Yusuf'san
Selamlar, Fuji konusunda araştırma yapıyorum da. Sual : gidonu ayarsız galiba, bu uzun yolda sıkıntı çıkarmıyor mu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Yusuf'san tekrar hayırlı olsun. Kısmetse bende düşünüyorum. Önceden sipariş verip beklediniz mi? Nereden aldınız? Satınalma sürecini yazarsanız çok faydalı olur...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Ferhat Karaca anlatayım kardeşim; önceden sipariş verip bekleyenleri buradaki paylaşımlarından hep takip ettim inan en az bekleyenler kadar üzüldüm.
O dönemlerde (2015-2016 da) bu stok sıkıntısından dolayı biraz soğumuştum fuji touringden. Soğumuştum soğumasına da meğer zehir damardan hücrelere kadar ulaşmış. :)
Bu sene geçen senekiler kadar bakmıyordum stoklara. Aslında alacağımdan da değildi geçenlerde melsa nın sitesine bir göz atmıştım. 49 kadro görünmüyordu stokta derken sorayım dedim ve telefon açtım dedi ki muhattabım var son bir tane 49 kadro var dedi siz 2016 modele bakmışsınız 2017 model son bir tane var dedi ve tabiri caizse fitili ateşledi :ssrtcbya:
Bütçemde yer de yok hanımdan müsade de yoktu ama dedimya zehir kardeşim hücreye ulaşmış.
Napayım ne edeyim derken 7 ay önce aldığım ve çok severek kullandığım ful xt setli mtb mi gözden çıkardım. Fujinin ederine satarsam alacam dedim hanıma da :D
Sonuçta mtb yi 3500 satmak ve aynı paraya fujiyi almak nasip oldu.
Aldıktan sonra melsa bisikletin sitesinde 49 kadro artık görünmüyordu.
Bizim hikaye böyle kardeşim inşaallah sen daha kolay ulaşırsın toringe.
Bakalım bu yaz hakkını verip şöyle en az 10 günlük bir tur yapmak nasib olacak mı?

@Yusuf'san
Forumda Trabzon, Batum düşünenler vardır.Onlara katılırsın belki. :ssrtcbya:

[QUOTE="Yusuf'san, post: 2155732, member: 45170"]@Ferhat Karaca anlatayım kardeşim; önceden sipariş verip bekleyenleri buradaki paylaşımlarından hep takip ettim inan en az bekleyenler kadar üzüldüm.
O dönemlerde (2015-2016 da) bu stok sıkıntısından dolayı biraz soğumuştum fuji touringden. Soğumuştum soğumasına da meğer zehir damardan hücrelere kadar ulaşmış. :)
Bu sene geçen senekiler kadar bakmıyordum stoklara. Aslında alacağımdan da değildi geçenlerde melsa nın sitesine bir göz atmıştım. 49 kadro görünmüyordu stokta derken sorayım dedim ve telefon açtım dedi ki muhattabım var son bir tane 49 kadro var dedi siz 2016 modele bakmışsınız 2017 model son bir tane var dedi ve tabiri caizse fitili ateşledi :ssrtcbya:
Bütçemde yer de yok hanımdan müsade de yoktu ama dedimya zehir kardeşim hücreye ulaşmış.
Napayım ne edeyim derken 7 ay önce aldığım ve çok severek kullandığım ful xt setli mtb mi gözden çıkardım. Fujinin ederine satarsam alacam dedim hanıma da :D
Sonuçta mtb yi 3500 satmak ve aynı paraya fujiyi almak nasip oldu.
Aldıktan sonra melsa bisikletin sitesinde 49 kadro artık görünmüyordu.
Bizim hikaye böyle kardeşim inşaallah sen daha kolay ulaşırsın toringe.
Bakalım bu yaz hakkını verip şöyle en az 10 günlük bir tur yapmak nasib olacak mı?

@ismail_32 2017 ölçüleri için şu linke bakabilirsiniz. (link)

@ilker boyum 1.68 iç bacak 70 cm
@ekren gökhan olabilir denk gelir uygun düşerse.
Yalnız başına uzun kamplı turu da özellikle denemek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@ilker Teşekkür ederim hocam. Galiba 58 kadro daha uygun benim için ancak o da çok az düşüyor 2. ele bakalım yaza kadar bulabilirim inşallah.

• Beğen
Tepkiler: cahitclsn
hastalık yahu meret. binmesem de gözümün önünde dursun:)

@Yusuf'san

Gidon boğazını siz mi değiştirdiniz yoksa 2017'ler böyle mi geliyor?

@avkebele gidon boğazını değiştirmedim fotoğraftaki üzerinde gelen oval 313 50mm ve 7° açılı ancak iki gündür test ettim dün dik açısıyla bugün son fotoğrafta göründüğü gibi düz şekilde denedim kısa geldi bana. Kadro boyu tam istediğim gibi ama gidon boğazını aynı marka ve modelin 90mm olanıyla değiştireceğim. Bugün siparişini verdim birkaç güne gelir değerlendirmesini gene burdan yaparız..

• Beğen
Tepkiler: avkebele
İç bacak boyunuz ölçün, daha sonra standover height denilen kısıma bakınız. Bisiklet sürerken aniden durmanız gerekirse iki bacak üzerinde duracağınız için standover height yani üst borunun yerden uzaklığı bazı hassas bölgeleriniz için :hhhhhh: cok önemli. Bu yükseklik iç bacak uzunluğunuzdan yüksek ise almayın. Ölçüyü o şekilde pratik bir şekilde ayarlayabilrsiniz. Hatta 3-4 cm daha düşük olan daha iyidir, ayakkabının tabanınıda düşünürseniz, ani durumlarda, güvenli bir çekilde durabilirsiniz. Daha sonra boğaz uzunluğu önemli hakimiyet için. Zaten ucuz bir parça (çok profesyonel değilseniz tabi) onuda boyunuza göre bir boğaz seçer çok rahat değiştirebilirsiniz. Boyut hakkında daha bir çok konu var ama, şimdilik bu kadar yeter.

Bu arkadaş ki kendisi 2016 model benim koç :bsmagryr:

Dosyalar

• IMG_2673.JPG
    IMG_2673.JPG
    126,9 KB · Okunma: 64
@ilker
Size tam puan veriyoruz veriyorum vesselam

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ilker
Merhaba arkadaşlar

Touring e 12-36 ruble uygulayan oldu mu acaba?

Uzun ve dik tırmanışlarda 1.vitesi rahatlatmak ve genel manada da daha yüksek kadansla kullanabilmek adına rubleyi 12-36 ile değiştirme fikri oluştu gece gece.

Merak ettiğim bu bahsini ettiğim rubleyi takınca zincire de müdehale etmek gerekecek mi ya da daha başka bir işlem gerekli mi!

Geçmişte 7 vitesli katlanırıma megarange 14-34 ruble takmıştık ancak zincir kısa geldi ve 4 bakla eklemek zorunda kalmıştık.

Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Geri