Tur bisikletçiliğine yeni başlamış biri olarak 3 senedir okuduğum en iyi tur yazısıydı.Bisikletli sahte entelektüellerden olmadığınız ortada ülkemizin asıl ihtiyacı sizin gibi insanlar.Yazınızda okuduğunuz tüm kitapların tadını aldık.Çok teşekkür ederim.
Bisikletin ağzından turu anlatmak 10 numara olmuş.Kendi fotoğrafını koymadan anlatım tarzi müthiş.
Yüksek kültür ve eğitimli birinin anlatımı belli.Diğer tur ve yazılarınızı bekliyoruz.Böyle devam ederse fuji1899 fenomen olur.
Tebrikler.
@fuji1899 Turunuzu keyifle okduktan sonra yazınızın son kısmında derin bi üzüntü duydum... Bir daha uzun tura çıkmayacağınızdan bisikleti duvara asacağınızdan bahsetmişsiniz. İnşallah hala aynı fikirde değilsinizdir.
"Bir ülkenin milleti hakkında fikir sahibi olmak istiyorsan bir baştan diğer başa dolaşmalısın" fikrini devam ettirmenizi ve bizleri de naifliğinizden süzülmüş fotoğraflar ve deneyimlerinizden mahrum etmemenizi dilerim. Kaleminize, yüreğinize ve pedalınıza sağlık..
Bu arada tatonka heybeleriniz hakkında bilgi alabilir miyim?
güzel bir yazı olmuş okurken sanki oradaymış gibi kilitlenmişim
teşekkürler
yazınızda bahsetmişsiniz cidden mutusuzum ben de dahil.beton yıgınları arasına sıkıştırılmış,gece gündüz sistem için çalışan,mutlululğu bir nesne satın alarak bulmaya çalışan,doğadan gerçek hayattan koparılan robot insanlar olduk ne yazıkki
Aynı lisanı konuşanlar değil aynı duyguları hissedenler anlaşır. Bu forum daki birçok arkadaşımızın duygularına tercuman olmuşsunuz. Kendi adıma teşekkürler