Bisikletim hazır ve çok sevdim ama cocukluktan sonra ilk defa bindigim için beni yordu baya 5-6 kilometre falan gezdim bugün. Asfaltta şahane bozuk yollarda biraz sarsıyor haliyle selesi cokda kötü degil simdikik ilk izlenimlerim böyle birde dizlerim çok ağrıdı
@ahmet187
Hayırlı olsun. Ben de senin fiyatını önerip almaya çalışacağım. Merak ettiğim konu kargo ücreti aldılar mı? Ben Bostancı'da mağazalarında ilk konuştuğumda anlaşmalı kargo şirketimiz var indirimli yollayabiliyoruz demişlerdi. Muhtemelen aldıktan sonra atlar Lüleburgaz'a pedallayarak gelirim diye düşünüyorum.
konu başlığını görünce çok kızdım carraro ve fuji yan yana gelmemesi gerekn iki marka sonra doğru bisikleti aldığınızı görünce kendim almış kadar mutlu oldum umarım bende ilerde bi gün fuji touring alıcam
Bende carraro sportive 230 almayı düşünüyordum bu konuyu görünce fujiye baktım.
Çok bisikletle aram yok ilk defa başlayacağım hiç fuji markasını duymamıştım.
Yada benim cahilligim
Fuji 'yinin görünümü yol bisikleti gibi duruyor, fujinin + özellikleri neler? bilgi verirseniz çok sevinirim.
@Juvante öncelikle Fuji Touring yol bisikletinden apayrı donanımı mtb donanımı yani hız için tasarlanmadı.
Arka değiştirici shimano deore 9lu, ön Aktarıcı shimano altus 3 lü. Chromly kadro bir bisiklet yani zor kırılır ve kırılırsa kolay yapılır. V fren var , dropbarli bir bisiklet. Ve gayet hoş. Bende bunu alacaktım fakat 49 kadro ocak ayında geleceği için ve düz maşa nın benim gideceğim yollarda rahatsızlık yaratacağı için şuan Merida Crossway 600 düşünüyorum.
Bisikleti aldigimdan beri nerdeyse hergün kullanıyorum. Bisikletten gercetken cok memnunum tabi alışma evresi oluyor. Bizim buralarda yollar hep arnavut kaldırımı ama bisikletle yola ciktigimiz zaman hep ana yollardan gittigimiz icin pek sıkıntı olmuyor. Yalniz pedalinin iç ve dış lastiginin degismesi gerekiyor. Ic lastik aldim michelin in. Dış lastik de yokus aşağı inerken ne kadar frenlesem de boyle saglam durmuyor bisiklet kayiyor lastiklerden dolayi. Onun da degismesi lazim. Pedallardan memnun degilim kullanımı zor oluyor. Sele açıkçası kötü gelmedi bana rahatım. Vites olayi çok hoş. Yine de bir dağ bisikleti alicam ileri de.
Hocam cs 230 kullanicisiyim bende. İyi yapmissiniz fuji toring almakla. Ben bisikletimden memnunum ama o tarz bir bisikletten yana gonlum. Almadan once bu basligi gorseydim degerlendirirdim sizinki gbi