Scudo Sports

Fuji touring 2016-carraro sportive 230

Carraro sportive 327 ile keşandan selaniğe kadar tur yaptım. Yarı yolda bırakmadı...

Senin uzun turların nekadar olacak?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Yeni baslayan birisi olarak simdilik ne kadar uzun tur yapabilirim ki :) muhtemelen sizin kısanız şimdilik benim uzunum olur :) tabi ilerisini düşünerek fuji alirim diye düşünmüştüm ben. Ben bergamada oturuyorum bizim buranin yollari hep arnavut kaldirimi ana yollar hariç. Fujiyle boyle yolda gitmek sıkıntı yaratır mi? Carraro daha mi rahat olur

Amortisorsuz her iki bisiklet te, ikisi için de sorun olur o yollar.

fuji için fiyatı nerden aldınız öğrenmek isterim

@ahmet187 Bir Carraro kullanıcısı olarak bence iki aleti kıyaslamak Fuji'ye haksızlık olur maalesef (her ne kadar Carraro'nun donanımı çok iyi olsa da ve fiyat/performans ürünü olsa da maalesef kadro kalite farkı ortada). Bu yüzden doğru tercih bence de Fuji. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, kazasız belasız sürüşler.

@Anonim bence de :) bi gelsin bakalim da resimlerini paylaşırım artik yavas yavas da çanta falan alirim

@ahmet187 eh artık fotoğraflarını birde deneyimlerini bekliyoruz. Son olarak o güzelim bisiklete brooks b17 almazsan ağlar gibime geliyor :)

@ahmet187
Fuji için bu fiyatı nereden aldınız? Ben de Fuji düşünüyorum ama 2016 modeli 3000 üzerinde.

@ahmet187
(link) Tam olarak bu model mi?.. Ben bunu almak istiyorum ama 3000 altında hiç bulamadım. Senin aldığın modelin linkini koyar mısın..

• Beğen
Tepkiler: Şafak Hasret
Geri