Scudo Sports

Fuji touring 2016-carraro sportive 230

ahmet187

Üye
Tepki
23
İsim
Ahmet Kırca
Bisiklet
Fuji
Bisiklete yeni başlıyorum. Aklimda carraro vardi taki fuji yi görene kadar ama arada 500 tl fark var. İkisi farkli bisikletler birbirinden kıyaslama konusu da nasil olur bilemiyorum. Donanimsal olarak pek bir farklari yok gibi fakat ilerde uzun turlara çıkmayı düşündüğüm icin o aradaki 500 tl farkı onemsemeyip fuji yi mi almaliyim yoksa carraro yu alıp 1-2 sene sonra satıp fuji yi mi almaliyim. Carroyu da sattigim zaman fiyati yine 300 lira asagisina satilir muhtemelen. Birde ordan kaybim olur bide fuji nij fiyati da artar tabi. Sizce ne yapmalıyım. Tesekkurler.

Birde carraro 15 kilo falan geliyormus sanırım bu bir bisiklet için ağır bir rakam degil midir?

Scudo
Şafak beye katıılıyorum carraro ile o güzelim fuji'yi kıyaslamak dahi yanlış olabilir. Bu arada gerçekten carraro 15 kilo ise hiç yaklaşmayın derim, 15kg ağır falan değil çok çok ağır.
Bu arada o carraro'nun kendi sitesinde bile fiyat olarak 2200 küsür görünüyor fuji ile aralarında 500 tl fark olması için 2500 bandında bir fiyat aldığınızı gösterir (Fujinin fiyatı 3000 lerde olduğunu varsayıyorum ) ki bu çok yüksek bir rakam

@Genç89 ben carraro kullanıcısı olarak kötülemiyorum sadece uzun turlarda kullanmak için fuji yi öneriyorum bu konuda kendini kanıtlamış bir bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Şöyle ki carraro için 2050 fiyat aldim fuji icin 2560 fiyat aldım

• Beğen
Tepkiler: Genç89
@Şafak Hasret Bende 6 ay öncesine carraro crp 710 kullanıcıydım ve çok da seviyordum kendisini tek sorunum kadro boyunu küçük almıştım değiştirmek zorunda kaldım. Bu markanın özellikle üst seviyelerine doğru güzel modelleri var hatta fiyatına göre gerçekten güzel donanımları mevcut lakin kadroları nedense rakiplerinden daha ağır olduğu gerçeği var.

@ahmet187 çok iyi fiyat almışsınız benim bildiğim kadarı ile fuji ler şuan 3000 küsür fiyatları var

Aynen güzel indirim yaptılar ama yine de arada 500 tl fark var :) zorlucaz bakalim olmazsa napalim

@ahmet187 Şahsen fuji varken carraronun yüzüne bile bakmazdım :) genelde internet fiyatları hep 3000 tl bandında ki fiyatınıda güzel bulmuşsunuz. Zamanla donanımlarında da keyfinize göre değişiklikler yaparsanız tadından yenmez :)

Fuji , kadro sağlam, gelişime açık bir kadro ve komponentler var. Sevdalısı çok destek vereni çok olur. Vites sitemi ayrı bir heyecan ve öğrenme süreci. İmkanım olsa Fuji alırdım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Fuji hakkında bilgim yok ama 10 gün önce carraro 230 sahibi oldum gayet memnunum. Fuji ye rağmen tavsiye edebilirmiyim bilmiyorum ama 230 güzel bisiklet

@Uqursuzzz nerden kaça aldınız ağırlığı ne kadar birde ben 15 kilo diye duymuştum da yokuslarda falan zorlaniyor musunuz

Çok iyi fiyata Fuji bulmuşsun. Bisikleti hangi amaç için kullanacağın çok önemli, ikinci el bölümünde satılık bir Fuji var. Kendisi ile Ayvalık yolunda karşılaşmıştık, bisiklet çok güzel ancak dağ bisikleti almak için mesela bisikletini satıyor şu anda. Çünkü dağ bisikletinin gireceği yollarda daha mutlu olacağına karar vermiş.

@Ertunç Öner evet ama 2800 istiyor 2. El bisiklete ben sıfırını zaten 2560 a buldum yazdim kendisine ama 2200 e falan dusmucek gibi

• Beğen
Tepkiler: OnurMetin
Anladım valla dediğim gibi sanirim fuji yi alirsam bir daha degistirmem ama carraro yu alirsam degistirirm ilerde gibime geliyor yarin karar vericem ve alicam atarim resimlerini ona göre

Hocam paran yetmiyorsa hesap aç, forum olarak yardımla 500 lira toplayalım fuji al. Fuji alma imkanın varken carraro'nun yüzüne mi bakılır. O fiyata bulmuşsun kaçırma.

Şimdi böyle deyince ahkam kesmiş gibi oldum sanki. Her iki bisikleti de kullanmadım tabi ama fuji touring'in çok özel bir bisiklet olduğunu biliyorum. Fuji sahibi olursan yoldaşın olur, ileride satma planlarına da gerek kalmaz.

O yardim olayini yapamam muhtemelen kim yardim eder ki :) fuji alicam büyük ihtimal

Fuji ile ilgili çok iyi yorumlar var, iyi bir bisiklet tabiki arkadaşların dediği gibi ömürlüktür ama bisiklete yeni başlayacağını söylemişsin, yeni başlayan birine göre uygun bir bisiklet olduğunu sanmıyorum. Yani ben bi taşlı topraklı araziye gireyim, şehirde yol çalışması olan yerlerden, kaldırımdan gidiyim dediğinizde fuji daha eksik kalır ama carraronun kilitlenebilir maşası sayesinde dediğim şartlarda daha çok verim alırsın. Fakat ben tura gideyim, 40 km yol gidip köyleri gezeyim, asfaltta akayım dediğinde fuji bariz olarak daha önde olur.

Kesinlikle fujiyi oneririm fujide 15-16 kg incelemeleri var ayrica carrarolarin garantisiyle bakimiyla ugrasmayip baslarindan saviyorlar cok fazla yasadim bunu

Geri