Scudo Sports

Fuji touring 2015

@BveP Hocam ben 2 senedir kullanıyorum. Tabi ben 2600tl gibi bir paraya almıştım, şuan gerçekten pahalı. Bence ideal bir tur bisikleti. Geçen yaz Yunanistan turu gerçekleştirdim. Yüklü halde ön arka bagajlarla toplamda iki senede 3000 km kadar yol yaptım. 35 lastik ebadı hiç sorun çıkarmadı. Kadro kulağı ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlar.

• Beğen
Tepkiler: BveP
Scudo
900- 1000 Dolar arası değil miydi fiyatı?

@ilker Almanya'da 900 Euro, tax refund ile 750 Euro'ya geliyor. Türkiye'de 6600 TL. Saçmalık.

Geçenlerde bir bisiklet satıcısıyla telefonda bu bisikleti konuşmuştum. Ona göre bu fiyat artışın, yurt dışına göre daha pahalı oluşun nedeni ÖTV'nin eklenmesiymiş. Böyle şey var mı yoksa bisiklet satıcısı kafadan mı salladı?

Yalnız bizim aldığımız zamanlarda da burada yani Türkiye'de 1000 Dolardı. Açıkçası pazarlıkla 900'e alınıyordu. Şu an 6600TL demek, gerçekten enteresan. Yazık.

Gerçekten güzel zam yapmışlar :)

Yurtdışı yerine temiz 2. ellere de bakabilirsin bence 2500-3000 tl arasında oynuyor genel olarak. Ben de geçen sene 2. el almıştım. Ama bu yakınlarda bir karar verip ya yol bisikletinden vazgeçeceğim yada touringten :kötü:

Kadro kulağından değilde Melsa bisikletin vurdumduymazlığından ve olmayan servisinden şikayetçi herkes aslında ... kadro çelik (Cr-Mo) kadro olduğu için iyi bir kaynakçı ile işi çözebilirsiniz. Çelik kadro imalatı yapan kişilerden yardım alarak çözülebilecek bir sorun aslında.

Lastik konusu hangi yollardan gideceğin ile ilgili aslında birazda ama türkiye yollarında gayet yeterli bir kalınlık. :) Bende de şu anda rubena stop thorn ultimate 700x35 lastik var.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
2015 kullanıcılarından biride benim . Yaptığım turlarda üzerinde gelen lastiklerden,ölçülerinden oldukça memnun kaldım.
Yakın zamanda 700x32 Maxxis Overdrive lastiklerle değiştirdim.35 lastik ebadı da uygun olacaktır. Kadro kulağı ile ilgili sorunu ilk defa duyuyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım bu konuda.
2. elde de kadro boyu uygunsa tercih edilebilir. 0 içinse yurt dışı seçeneği daha makul.

@ekren gökhan @ozips @mrtkvnc_pdr teşekkürler hepinize. Melsa vs. mümkün olduğunca muhatap olmak istemiyorum yurtiçi bisiklet satıcılarıyla. Yıldım artık.

700x35'in yeterli olduğunu duymam iyi oldu. Zaten bu bisiklet hakkında okuduğum, duyduğum olumsuz yorum yok denecek kadar az; hem yurtiçi hem yurtdışı forumlarda. Kafamdaki ufak tefek soru işaretlerine de cevap aldım. Teşekkürler tekrardan.

Merhaba, Gürsel akay 4.470'e satıyor. ben izmirde bulunmama rağmen kendisinden almıştım. öneririm:

(link)

sıfır olsun dersen izmir kadans bisiklet satıyor. ( 3990 tl ) sahibide teknikeride bisiklet üstündedir sorun yaşamazsın. :) Yurtdışından da benzer fiyatlara gelir heralde. tabi karar senin :harika:

(link)

Kadro boyları uygun değil maalesef :)

(link)

Acı ama gerçek :)

Fiyatları inanılmaz yükseldi sadece bu değil Tern'de de ciddi artış var. Geçen sene 2500 olan model bu sene 3700 TL. 2018 diye satılıyor yersen...

@Thranduil
bu dediğinizi anlarım da fuji touring in geçen sene 2800 liradan alınırken şimdi neredeyse 3 katına satılmasını anlayamam.

fuji touring kadro kulağı sorunu yaşayanlardan biri de geziniyo isimli bir youtuber. ben onunla konuştum. kadrosu cidden çöp olmuş kadro kulağı önce yamulup sonra kırılınca. garanti kabul etmemiş. ama distribütör yurtdışı ile konuşup yeni kadro set getirtmiş. tabi ücretli şekilde. youtub üzerinden sorun bence. direkt benim yaşadığım sorunu yaşamış adam.

@T.T aynen oda bizim ulkeye ozgu petrola zam gelir aninda fiyati artar dusdumu hic fiyat dusmez

@ozips
Kaynak yaptıralımda olmayan distribütor garantisi de uçsun gitsin. mal sahibi mi oluyoruz dert sahibi mi?? neden böyle şeyler ile uğraşmak zorunda kalalım ki.....

@T.T Doğru söylüyorsun. Tüketici haklarına gidip dilekçe vererekte yaptırmaya çalışırsın. Ne olur 2-3 ay bisiklete binemezsin. sonunda da kullanıcı hatası derler ve seni haksız bulurlar. (Burası Türkiye çünkü) (bu konu olmasada başka konuda tecrübe edildi meblağ büyük olunca tüketiciden yana olmuyorlar )

Hiç almazsın gider başka marka alırsın tercih meselesi :)

Bu arada geziniyonun bisikleti ben almıştım.

@mühdr
ÖTV yada başka birşeyden mi bilemem ama Türkiyede yurtdışı fiyatının neredeyse 2 katına satıldığı doğru birşey. Fuji markası burda rastgele bir karşılaştırma yapmıştım, bak aradaki fiyat farkına.

Geri