Scudo Sports

Fuji touring 2015

Scudo
@ilker Hocam merhaba yanlış hatırlamıyorsam Alur 700 yol bisikleti vardı sizde sadece meraktan soruyorum o bisikleti bırakıp Fuji'ye mi geçtiniz?

@myilmaz teşekkür ederim bilginiz icin ama boyum kisa zaten daha 16 yaşındayım. 49 almak zorundayim galiba. Eger daha hala ellerinde varsa 3 hafta ya falan almayı düşünüyorum.

@sahbaz061
Merhaba, Alur duruyor. Çok keyif alarak biniyorum ona ama hep bir tur bisikletim de olsun istiyordum. Hem kışın rahat sürmek açısından da çamurluklu bir tur bisikleti iyi oldu benim için.

@myilmaz
Bu kadro boyu konusu çok değişken. Bir de tur bisikleti olduğundan mıdır nedir, bizim bisikletlerde orta boru kadro boyuna göre oldukça yüksekte ama koltuk gidon arası mesafe sanki normalden daha yakın gibi. Ben 178cm boy ile 54kadro aldım, 56 kadroda ortası biraz ittiriyordu, aslında onu da alabilirdim. Bilemiyorum yanlış mı karar verdim. Arkadaşlarım ise yol bisikleti de kullandığım için onun pozisyonunu aradığımı 54 kadronun iyi olduğunu söylüyor. Sizin ve bisikletinizin kadro boyu nedir?
Ha bir de ben bunu yazıyorum ama 180-183 arası boya sahip olup da 54cm kadro daha rahat diyenler var forumda.

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
@ilker cevabınız için çok teşekkür ederim 16 yaşındayım yani boyum birazdaha uzaya bilir. Acaba 49 nasil olur. Zaten suan TR de 49 kalmamış.

2017.jpg
2017 model touring özellikleri sadece lastik ve jant değişimi var geri özellikler aynı @Berkayesenkaya488 52 kadro yok gibi görünüyor bakalım hayırlısı

2017_1.jpg
bu da 2017 modelin fotoğrafı, jant ve lastik farklılıkları görünebiliyor.

birde pedallar tabi değişmiş

@myilmaz ne yapicam bilmiyorum gercekten ya 54 yada 49 kadro alicam gibi. Boyum 1.63. Eger ikiside olmazsa başka bisiklet bakicam.

bende bugün 54 kadro almış bulunuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ilker
Fotoğraftaki 2017 model 2015 modelle farklılıklar gösteriyor sanki. Alın borusu daha kısa, ön çatal kıvrımı da farklı gibi.. Ya da kadro boyu küçük olabilir.
2017_1.jpg

Bir de fotoğraf ekleyelim.DSC_1216.JPG

@ilker @myilmaz merhabalar

Fuji touring?

aynı xlc çatal ayak montajını bisikletimden görebilirsiniz. Sadece yedek jant teli gelecek kısmını kesmeniz yeterli. Bu arada ben bu ayaklığı kullandım ama sonunda tek ayağa geçtim :))

@umutyalcin Hocam sağolun cevap için ama ek bir parça bile olsa kadrodan herhangi bir yeri kestiremem. Sizin şu an kullandığınız ayak nedir? Fotoğraf yükleyebilir misiniz?

Pardon şimdi gördüm, ayağın bağlantı parçasını kesmişsiniz. Neden ayaktan vazgeçtiniz peki, biraz ağırdı sanırım o sebeple mi?

Geri