Scudo Sports

Fuji absolute 2.1 ve fuji servis

Tepki
13
Bisiklet
Trek
Bugün Bursa Aydın Bisiklette fuji absolute 2.1 bisikletini bulabildim aslında sedona 321 bakıyordum ama bulabildiğim denk bisiklet buydu biraz araştırdıktan sonra..940 liraya anlaştım M boy tam oldu gerçekten her şey uygun ama ben Denizlide yaşıyorum bisikleti götürücem fuji bisiklet servisleri nerde yapılıyor Denizlide bulabilir miyim bilgisi olan var mı acaba

Bu da bisikletin özellikleri

KADRO : A2-SL butted 6061 alloy, w/ double water bottle mounts
MAŞA : Elios 1, straight blade w/ eyelets and forged dropouts
VİTES KOLU : Shimano EZ -Fire, 8-speed
ARKA ATTIRICI : Shimano Alivio, 8-speed
ÖN ATTIRICI : Shimano Altus, 31.8mm
AYNAKOL : Shimano M171, 48/38/28T w/ chainguard
FREN : Shimano EZ-Fire, 2-finger
GİDON BOĞAZI : Fuji PGC, melt-forged alloy w/ 20 degree rise, 25.4mm
GİDON : Fuji PGC, alloy w/ 10mm rise, 25.4mm
SELE : Oval Sport
SELE BORUSU : Fuji PGC, alloy, 27.2mm
LASTİK : Vera CityWide 700 x 32c, 30 tpi
JANT SETİ : Formula alloy hubs, 32H Vera Corsa double-wall alloy rims w/ quick-release
ZİNCİR : KMC Z72, 8-speed
RUBLE : Shimano Altus, 11-32T, 8-speed
AĞIRLIK : 12,11 kg

Scudo
Keşke almadan önce Fuji alıyorum diye konu açsaydınız, Denizlide Atmaca Bisiklet var Fuji marka bisikletleri de satıyor

Yok almadım bugün sadece bir çıplak gözle görmeye gittim fiyat konusunda biraz konuştuk 2 gün içinde haber vereceğimi söyledim sadece

@Tugay Tunç

Pardon ben aldınız sandım. İsterseniz Atmaca bisiklete de bir gidin ve bakın :) Hem yerinde servis hemde fiyat konusunda indirim yapabilceğini düşünüyorum

@BF Okuru

Sitede Denizli gözükmüyor ama Engin ATAL sağolsun söyledi varmış

@Tugay Tunç
Düzeltmek istiyorum , Fuji'nin yetkili bayiisi değil , Kawasaki marka bisikletlerin bayiiliğini yapıyor fakat aynı zamanda Fuji'de satıyor , isterseniz direk telefon verebilirim.

@Engin ATAL

Evet öylesi daha iyi olacak hem servis konusunda daha iyi yardımcı olurlar hemde fiyatının daha iyi olabileceğini düşüyorum çünkü 1050 lira gibi bir rakamdı sadece %7 iskonto yaptı peşin alacağım bisikleti

@Engin ATAL
Yani problemleriyle ilgilenip bakımını yapmaları yeterli benim için

Geri