Umut Tekin
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 271
- İsim
- Umut Tekin.
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar yazın çok güzel bir şehir bisikleti almak için para biriktiriyorum. Baya bisiklet taradım ama bugün yabancı yarışlarda da gördüğüm Türkiye'de pek bilinmeyen bir markaya rast geldim. Marka " Fuji " ve Türkiye'de satışının yapıldığını görünce çok sevindim. Bisikleti görür görmez işte alacağım bisiklet bu diye geçirdim içimden. Hepsiburada sitesinde satışa çıkartılmış hem de yurt dışı fiyatlarıyla aynı fiyata. Şuan görür görmez nedeni bilinmedik bir şekilde hayran kaldığım modeli Fuji absolute 1.1 D Şehir Bisikleti- Yurtdışı fiyatı 1069 Dolar. Türkiye Fiyatı 1084 Dolar + KDV.
Sizin bu bisiklet hakkında ki görüşleriniz nedir. Fiyat/Performans açısından nasıl bakıyorsunuz. Bu bisiklet hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum. Şuan listeye aldığım tüm bisikletleri unuttum.
Detaylı özelliklerinin verildiği kendi orjinal sitesi. Hepsiburada linkini en alta koyarım.
(link)
(link)
Sizin bu bisiklet hakkında ki görüşleriniz nedir. Fiyat/Performans açısından nasıl bakıyorsunuz. Bu bisiklet hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum. Şuan listeye aldığım tüm bisikletleri unuttum.
Detaylı özelliklerinin verildiği kendi orjinal sitesi. Hepsiburada linkini en alta koyarım.
(link)
(link)