Scudo Sports

Fuar Var.. Bisiklet - Motosiklet 24-27 Şubat 2011

Böyle fuarlar neden paralı olur ki???
Bana reklam yapmak için benden para istiyorlar!
İsterdim oraya gitmeyi, bir şeyler almayı. Ama bilet parası vermek istemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Scudo
@Bulent Kara

Giriş için bide para istiyorlar.
Kendi ürünlerini tanıtmak için üstüne etkinlik yaparak insanları çekmeye çalışmaları gerekirken bide giriş parası istiyorlarya ona deli oluyorum.
aslında fuara gıtmek ısteyen arkadaslar bir defer anlaşsalar gitmesinler bu seferlik bakalım dıger sefere giriş ücreti istiyorlarmı...

Arkadaşlar size bir haberim var. Ama bu sefer gerçek olur mu bilmiyorum :). Geçen seferki MOTOPLUS fuarı için "MotorOn" dergisi bedava bilet veriyordu. Hatta o gün oraya yakın bir marketteki son dergiyi almak istedim içinden bileti koparmışlardı :(. Fakat başka bir dergi buldum :D. fiyatı da 5 lira gibi bir şeydi. Bu tarz dergileri de bir takip edin derim ben.

@A.Taha TERCAN

fuara bir hafta kala 5 liraya bende bir mototsiklet dergisi alıp fuara girmiştim önceki sene bu senede büyük ihtimalle böyle olur diye tahmin ediyorum.. dergileri takipetmekte fayda var...

• Beğen
Bende MTBTR'nin "bisikelete biniyorum çünkü" konusuna katılarak davetiye aldım.

• Beğen
Arkadaşlar;

Fuar alanına gitmek aslında çok kolay..

Avrupa yakasındaki tramvay ya da metro hattına ulaşmanız gerekiyor..

Şöyleki;

Kabataş - Zeytinburnu tramvayına Zeytinburnu tarafına gidenilene binilir.

Zeytinburnunda Havalimanına giden trene aktarma yapılır..

Dünya ticaret merkezinde inilir..

300 Metre yürünür..

BİTTİ..;)

NOT:

Fuarda satılan yiyecek ve içecekler boyut ve içeriklerine göre çok pahallı. Fuara en son gittiğimde aldığım sandiviçte küf çıkınca yetkililere resmi şikayette bulunmuş mensubu olduğum il sağlık müdürlüğüne şikayet etmiş sandiviçleri toplatmıştım. Adam pişkin pişkin sırıtarak yarın bunların devamı gelir demişti.

Siz siz olun bir sırt çantasında nevaleniz ile gidin. Ayrıca alış veriş yaparsanız malzemenizi poşet poşet taşımazsınız.

Promosyanlar daha çok cumartei günü açığa çıkartıyorlar, pazara pek bişi kalmıyo.

Giderken ufak bir nakit bütçeniz olursa iyi olur, zaten fiyatlar normale göre nispaten daha aşağıda oluyo ama nakit kullanımında epey bir indirim hakkınız oluyor.

E fotoğraf makinası unutmuyoruz..

Ha bu arada; başka bir mtb sitesinden banada bugün kargo göndermişler. Yine başka bir ünlü bisiklet satıcısı vasıtasıyla kargolamışlar. Ancak benimde faydalandığım bu kampanya bitmiş.

Biraz takip edelim bu bilet olayını birbirimize haber verelim..

@naz34

İki haftadır bu fuarın giriş fiyatını merak ediyordum. Hatta herhalde ücretsizdir diye düşünmüştüm. 5-6 lira olur tamamda 17 lira giriş ücreti ne insaf artık.

@kırlangıç

Çalışanlar için kötü haber...Fazladan ödeme yapacaklar.. :(
.
.

Arkadaşlar gitmeyi düşünüyorum.Birkaç bisiklet alışverişi yapıcaktım.Buradan alınca güzel bir fiyat farkı olursa buradan almayı düşünüyorum.Var mıdır böyle bir olanak.Yani yanımda para getirmeye değer mi ? Örneğin 40-50 liralık bir malzemeyi 20-30 gibi bir fiyata alabilir miyiz ?

Bu arada motor dergilerini takip etmekte fayda var.Bilet veriyor çoğu.

• Beğen
@Batuhan Ustaoğlu

Ya tabiki mümkün ama daha çok bu tür büyük oranda indirimi hangi ürünler için yapılacak bilinmez. Her yıl değişir bu..

İşine yaramayacak bir üründe de indirim varsa neye yarar ki.. Yani sorduğunuz sorunun asıl cevabı şans'dır..

mersindeki fuarlara bilet bulamazsam gitmiyorum. girişler paralı olduğu müddetçe de gitmek istemiyorum. parayla reklam izle. evde yeterince izliyoruz zaten..

• Beğen
Tepkiler: bülent kara
Bugün araştırmaya başladım ama davetiye konusunda tatmin edici bir şey bulamadım. dergilerle ilgilenen varsa bilgilendirilmeyi isterim. Keşke toplanabilsek de forum üyesi sıfatıyla beraber gidebilsek. yarın fuar alanına bakıp son durumu öğreneceğim en geç cumartesi oradayım inşallah. Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185779_1720018475003_1074533124_1836359_5564438_n.jpg

Motorsiklet ve Bisiklet fuarındayız

Bisikletliler Derneği standını ziyaret eden forum dolduran herkes hediye çekilişine katılmaya hak kazanacak

hediye çekilişinde ürünler

Bisiklet
Forma
Kask
Eldiven
Bisiklet Taşıma Aparadı araç için
Vb. bunun gibi bir çok hediye sizleri bekliyor

Bisikletliler Derneği Alınmışdır.

• Beğen
Anlaşılan aramızda fuara zaman ayırabilecek pek kimse yok. Arkadaşlar arası konuştuk kararlaştırdık fuarı gezmeye ve o ücreti 7 kişi adına 1 kişinin vermesine ben layık(!) görüldüm :) herkesten farklı farklı motor fotoğrafı ve ürünleri siparişi aldım :) Bisikletliler Derneği'nin standında bakalım bizden kiminle karşılaşacağım

• Beğen
@orhan bahçetepe
tam emin olmamakla beraber arkadaşımın söylediğine göre 20 tl civarındaymış kendisi gecen yıl gitmişti bu yılda gidecek ama beleş biletle o yüzden emin değilim diyorum:)

• Beğen
merhaba arkadaşlar

foruma yeni girdim kısmet bu başlığa yazarak başlamakmış:)
fuara gittim ve tamamen hayal kırıklığı yaşadım. Bisiklet standları sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdı diyebilirim. Gözüme takılanlar ve uğradığım stantlar sedona, salcano, ve bisikletliler derneği oldu. kısaca bahsetmek gerekirse, sedona standı gayet güzel dizayn edilmiş ve neredeyse bütün modellerin tüm renkleri sergilenmişti. Ordaki bir görevliyle fiyatlar hakkında konuştum. Malesef fuarda satış yapamıyoruz, bu salonda sadece sergilenebiliyor isterseniz bayilerimizden alabilirsiniz dedi. Salcano ya gelirsek, sadece uzaktan baktım sedonayla aynı salondaydılar dolayısıyla oradada satış yok muhtemelen ama stand gayet güzel ve çok büyük tü. Son olarak bisikletliler derneği standına gelirsek, çok küçük bir alana konuşlanmışlar:) ve birkaç tane bisiklet sergiliyolar yanlış hatırlamıyorsam markalardan bazıları focus ve idealdi. Ordaki amcayla biraz muhabbet ettim ve çekiliş için forum doldurup çıktım. Bilet fiyatına gelirsek fuar girişinde biletix bayisi vardı ordan almadım doğrudan fuarın gişesinden aldım ve 15 lira ödedim öğrenci indirimi falan varmı dedim yok sabit fiyat dedi gişedeki bayan.

Genel olarak izlenimlerim bu yöndeydi fuara gidecek arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

Geri