Scudo Sports

FreySport

Semih Cavdar

Forum Bağımlısı
Tepki
8.579
İsim
Semih
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
BMC
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selâm arkadaşlar.

Foruma giriş yaptığında sponsor kısmında karşıma bisiklet forması yapan Frey isminde bir reklâm çıkıyor sürekli olarak. Forumda arattim bu firma hakkında bir konu bulamadım. (Belki google tarafından gösterilen otomatik reklamda olabilir.) Daha önce bu firmadan forma falan yaptıran oldumu. Yaptıran varsa ürünleri nasıl tavsiye ediyormusunuz ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

(link)

Scudo
Merhaba,

Frey Sport aslında Formaiste firmasıdır. Yani eski adı "Forma İste" olan, Frey Sport olarak isim değişikliği yapıp devam eden eski bir firmadır. Forumda açılmış başlık veya tavsiye edilen firma olarak var. Ayrıca, Bisiklet Forum formalarını da oraya yaptırıyorduk. Kaliteli olduğunu söyleyebilirim. En azından o dönem kimsenin şikayeti olmamıştı. Grupların da forma yaptırdığı bir firmadır listeden bakılabilir.

(link)

Formaiste.com'dan forma alan var mı?
Özel Forma Yaptıracaz Yardım

Teşekkür ederim bilgi için.. :)

Ben de merak ediyordum da başlık açmamıştım bi türlü teşekkürler.

Ben birkaç ay önce bir forma sipariş etmiştim. İnternete koyduklarının aynını kargoladılar. Almanya menşeli bir firma, sanırım kalitesi de oradan geliyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
2014'te yaptırılan bisiklet forum formaları buraya yaptırıldıysa şayet ben halen kullanıyorum. Gayet kaliteli idi. Renklerde çok hafif oynama var o da aradan geçen terle dolu 5 yılın yüzü suyu hürmetine normal.

Eski işyerimin halısaha takımı formaları, bisiklet grubunun formaları, bisiklet grubumuzu halı saha takımının formaları, kendim ve kardeşim için yaptırdığım 2 adet forma..
Hepsini bu siteden yaptırdık. Gayet güzel. Tasarımını da biz yapdık ve gayet sorunsuz.

Ne zaman yapılmıştı o formalar, ben neden hatırlamıyorum? Bizlerden önceydi galiba, sende var mı?

Cevap yazmayı unutmuşum iyi mi? Ben o dönem kullandım sonra bir arkadaşıma hatıra amaçlı -ki çok güzeldi, hediye etmiştim. Kullandığım veya üyeler bazından söylersek kullanan üyelerin hiçbirisinden şikayet gelmemişti. Yani o dönem üretilen bütün formalar satılmıştı. Sonraki sezon yoğun istek üzerine yine sipariş edilmişti. İkinci çıkışında da kimseden şikayet gelmemişti. Buradan ürünün kalitesini anlayabiliyoruz ki, zaten Almanya ile de çalışıyor orası epey fark ediyor diye düşünüyorum. Bununla birlikte, yaz mevsimine yakın bu konuyu tekrar ele almak lazım diye düşünüyorum. Yine aynı firmaya daha önce yaptıkları şekilde ve kalitede forma yaptırılabilir. Tabii bunun dışında bisiklet grupları ve bireysel olarak yaptıran-alan da var. Bir de şu model çok hoşuma gidiyor: (link) gerçi siyah renkli formalar hep güzel oluyor, orası ayrı. :)

Yeni web arayüzünü değiştirmişler ve tam anlamıyla çok güzel olmuş. Sanıyorum bazı eksikler var ve çalışıyorlar. Sitenin ana sayfasının haber portalı tadında olması da güzel olmuş.

Arkasında cebi var mı bunların?

Fiyatları artırıp avantajı kaybettiklerini düşünüyorum. Kalitesini bilmiyorum. 15₺ kargo aşırı mantıksız.

Fiyatları artırıp avantajı kaybettiklerini düşünüyorum. Kalitesini bilmiyorum. 15₺ kargo aşırı mantıksız.
sizi duydular anlaşılan kargo ücretsize dönmüş site.

@dirdom selam, uzun kollu olanında vardı. @Anonim ama baskı kalitesini beğenmediğim için iade etmiştim. Forumun da sponsoru olduklarını düşünürsek, pozitif yönde algilayacaklarini düşünüyorum.:harika:

@erman35 244577 dosyayı görüntüle
Gördüğüm kadarıyla hala 300₺ üzerine kargo ücretsiz, yani kargo ücreti hala alınıyor :)
Ürünler 2 hafta önceye kadar 85₺ kargolar da ücretsizdi diye hatırlıyorum. Ürünler 14₺ zamlandı kargoda 15₺. Ben şuan indirimli olan jordanred veya sorayı zaten ücretsiz kargo ile 130₺ye alabiliyorum. Ürüne gelen zamı geçtim, bişey demiyorum ama ticari işletmeden ve internetten satış yapacaksan kargo firması ile anlaşırsın. 15₺ olan kargo 5₺ye iner bunu da ister yansıtırsın ister kardan düşersin ki müşteri artsın. İnstagramdan yorum olarak ürünlerin pahalandığını ve avantajı kalmadığını söylediğimde verdikleri cevap çok garipti, "daha da pahalanmadan almanızı tavsiye ederiz". Türkiyedeki firmalar gerçekten çok komik :)

yazmadan önce denedim bende 85 tl forma attım sepete aras kargo ile ücretsiz dedi ve ödeme kart bilgileri girilen yere kadar da geldim. satıcılardan böyle tavırları gördükçe ülkemizin ekonomisi neden böyle rahatlıkla anlyabiliyorum.
1603278952060.png

@erman35 bir yerde kargo seçtiriyordu çıkmadı mı o ekran çünkü bende aynı şekilde ilerledim. Birde formalar sizde hala 85₺ mi gözüküyor?

@erman35 bir yerde kargo seçtiriyordu çıkmadı mı o ekran çünkü bende aynı şekilde ilerledim. Birde formalar sizde hala 85₺ mi gözüküyor?
evet 85 tl gözükuyor en ucuzdan pahalıya sıraladım siyah beyazlı olanı seçtim.
kargo seçimi yok görüntüsü bu şekilde.
1603279228959.png

@erman35 üye girişi yapmadan denedim 99₺ forma 0₺ kargo gözüktü ama akmak için giriş yapınca tekrar 15₺ kargo ücreti çıktı. Geçen hafta alacaktım vazgeçtim, belki ilerleyen zamanda tekrar bakarım :)

(link)
(link)

İki link bıraktım iki forma aynı görünüyor ancak fiyatları farklı ben birşey anlamadım kumaş kalitesi mi farklıdır ???

(link)
(link)

Geri