Scudo Sports

frenlerim sürtüyooo

erhan_

Üye
Tepki
7
jant ve lastikte sorun yok hangi tamirciye götürsem bi papucu yaklaştırıyolar ve dopal olarak biri sürtüyo ve hızımı azaltıyo gücümü tüketiyo ne yapsam düzelir nasıl ayarlayabilirim frenler papuçlu frennn

Scudo
Dostum frenlerin sürtüosa pabuçların janta olan mesafesini uzaklaştıracaksınız. Sürten tarafı uzaklaştır,diğer tarafı yakınlaştır, ve ana fren kablosundan biraz daha gerdirme yaparak yakınlık mesafesini biras daha arttır;)

fren bacaklarınıda kontrol et geri bırakmıyor olablir çıkarıp bir temizle sonrada sarı gres yagıyla yagla.

nuriaktürk dediklerini denemiştim olmadı frenler ilk cvp yazan arkadaşın linkindeki frenlerdenn fakat ayarları nasıl ayarlıycam yanlışlık olursa başıma iş açarmı bide en iyi papuç markası ne?

@erhan_

valla bende yasıyorm gecen dusuyordum sen yıne gucun azalmıs sana tek sozum HIDROLIK MAGURAA dan sasma canım

@erhan_

hiçte bişey olmaz kendinde yapabilirsin. hiç anlamıyosan deneye deneye yaparsın. olmadı götür bir tamirciye halletsin. en iyi pabuç markasını ne yapcan senin sorun fren bacaklarında. ayarı kaymıştır. en doğrusu tamirciye götür...

@GReddy

pardon konuyla alakasız ama bu MAGURA lar ne kadar aralığında bişey acaba:rolleyes:

@boreas

evet güzel diosun ama tamirciler papuçları ilerletiyolatr janta yaklaştırıyorlar o zaman ayarsız oluyo onun için sevmiyorum zaten ! :mad:

@CROSSCU_31

Çifti 250 $ civarı... Ve Türkiye'de satışı yok...
Ya çıkma yada özel olarak getirterek bulabilirsiniz:)

İyi günler...

Geri