Scudo Sports

frenlerim iyi tutmuyor

onurTek

Üye
Tepki
10
Bisiklet
Sedona
bisiklet konusunda fazla bilgi ve tecrübem olmadığından soruyorum bianchi toro bisikletim var v frenlere sahip ama iki fren de hiç iyi tutmuyo fren pabuçları eski değil fazla bir ekipmanımda yok bana nasıl ayar yapmam gerektiğini basitçe anlatabilir misiniz??

Scudo
Şuraya bir bakın bakalım işinize yarayacak mı?

(link)

• Beğen
Tepkiler: onurTek
bisiklet tamirinden fazla anlamadığım için aşama aşama anlatan bir şey bulmaya çalışıyorum bulamadım ama ilgnize teşekkür ederim

Tamirden pek anlamıyor iseniz tekirdağda olan gruplardan yardım isteyin. Yardımcı olmak isteyen olacaktır kesinlikle.

• Beğen
sabunlu su ve firca ile tekerleklerinizi cikarip bir guzel yikayin, fren pabuclarini da yikayin, durulamayi da unutmayin. Frenler tekerlere yakin mi duruyor yoksa ayar mi lazim.

• Beğen
frenlerim ile ilgili bir ayar bozukluğu varmış en sonunda yapabildim. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sorununuz devam ederse salı ve perşembe akşamları 20:30 gibi portakalda toplanıp gece turlarınına çıkıyoruz. Çıkmadan önce gelirseniz elmizden geldiği kadar yardım edebiliriz. ( gece turlarına katılmak isterseniz; kask, ön arka aydınlatma mecburidir.)

• Beğen
teşekkür ederim ilginiz için Uğur Bey.

Geri