Scudo Sports

Freni sıkınca tekerlek hareket ediyor

Scudo
@Murat Cömez

Daha iyi anlatılamazdı. Şahsım adına teşekkür ederim..

Çin menşeili sitelerde 2-3 dolara alabilirsiniz.1 aya yakın beklemeyi göze alırsanız tabii.

@Barış TURAN

Ben taiwan dan aldım (ebay üzerinden) 15 günde elime ulaştı. Üstelik Kuzey Kıbrıs ta olmama rağmen. İsteyene link verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@SerkanH

Bu islemi forumda arkadasin teki benimle epeyce tartismisti, tartisma konusuda, ben centerlock sadece özel anahtarla onunla sıkılır demistim. Vay ben niye öyle demisim, bunun özel anahtari yokmus o eliyle sıkıp aciyormus. Ben yanlis bilgi verirmisim.
Bu olay olali yaklasik 1 sene oluyor. Ya ne gülmüstüm ogün, insallah burayi okurda tekrar gülerim.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Arkadaslar dediginiz gibi ruble anahtari ile iyice sıktım fakat hala ayni sorun devam ediyor...baska ne olabilir ki?

Bence sorun ya balatalarda (yağlanma vs) ya da fren yağındadır, havası iyi alınmamıştır.

@Fırat D.

Kaliperlerinizi kontrol ettiniz mi. Kaliper adaptörleri yada kaliperleriniz gevşemiş olabilir. Ya da en kötü ve son ihtimal rotorunuzun takıldığı bölgeyi bu şekilde uzun süre kullanmanızdan dolayı tahrip etmiş olabilirsiniz..

Frenlerde bi problem yok zaten rotor sabit duruyor fakat gobek bi iki milim ileri geri hareket ediyor frenler sikiliyken, bisiklet cok yeni henuz 100 km ancak oldu rotor yataginda bi tahribat yok baktim , peki tellerle alakali olabilir mi? akort telleriyle?
Simdi tekrar sokup sikacagim tekrar deneyip yazarim sonucu

@Fırat D.
Bendeki durum da aynen boyle fakat daha sıkmaya fırsat bulamadim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Fırat D.

Sorun sadece ok ile gösterdiğim bölgede olabilir. Bunu test etmek için elinize bir bez alın ve o bölgeyi zorlamaya çalışın. Oynata bilirseniz o göbeğin değişmesi gerekir. Eğer milim dahi oynatamıyorsanız bence sorun psikolojik. :) Sizin kuruntunuz. Aslında hepimizin HD sisteminde biraz boşluk vardır ve bisikleti ileri geri sallarken bir barça dahi olsa esneme yapar.

(link)

@SerkanH
Ok ile gosterdiginiz yeri oynatmayi basarabilirsem forumda degil muhtemelen olimpiyatlarda olurdum ;) O bolge rijit gobekte saglam :) Sorunu buldum yeri kadar sikmamisim bu yuzden dolayi rotor ve gobekteki erkek-disi tirtiklar arasindaki bosluk tekerin en uc noktasinda harekete sebep oluyor. Moment direkt :) Ha kuruntu kismina gelince evet ciddi ciddi canimi sikiyodu bu durum :)

@Fırat D.

Az önce o bölgeyi sıktım dediğiniz için söylemiştim onu.. :D PC başında dediğim sözü buradan tekrarlayacağım. Umuyorum beni yanlış anlamazsınız. Alemsin..:)

@SerkanH
Yok canim yanlis falan anlamam olur mu oyle sey aksine usanmadan yazdiginiz icin tesekkur ederim :)

@Fırat D.
Iyi aksamlar,

İleri geri gitme duzeldi mi acaba? Yoksa hala cok hafif oynama var mi

Geri